37

Русия=Психиатрия

преди 1 година

29 милиарда долара са някакви си 3.5% от годишния бюджет на Пентагона. Излиза им доста евтино на американците. Не искат да се връзват пак на въдицата тип Студена Война както иска Путин. Предишната такава продължи 45 години и им струваше на американците трилиони долари. Практични хора, излиза и им много по-евтино да ликвидират остатъците от Руската империя сега.

36

Христо Христов

преди 1 година

Двойно по-далекобжйни ракети, двойно по-навътре в *** ще влезе Русия. Вместо 20% - 40% ще станат Руски.

35

В Беларусь

преди 1 година

и в Русия няма инфлация, семействата имат по 3 + деца, има християнски ценности и няма джeндepи

34

Анонимен

преди 1 година

Преди войната Вова даде на чичо ви Сам 300 милиарда,което е странно.Чичко Сам дава ама знае,че ще прихваща с голяма горница след края.Тъй,че Вова цака.А Ванката в тоя студ и тъмница се чуди как да стигне до общата тоалетна на улицата.

33

Спреа ми телевизията

преди 1 година

Русия ми спря телевизиата! Сега гледам телеграм каналите: Осташко! Важное, Colonelcassad, Рыбарь, Повернутые на Z войне.Също така гледайте предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru.

32

Анонимен

преди 1 година

Да даваш оръжия за мир е все едно да изнасилваш за девственост!!!

31

Краварски ботуш

преди 1 година

Стига западна пропаганда! Следете телеграм каналите: Осташко! Важное, Colonelcassad, Рыбарь, Повернутые на Z войне.Също така гледайте предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru. Ако запада и неговите БГ маpионетки са Ви блокирали каналите и телевизиите, това работи отлично с ви-пи-ен прокси браузер.

30

(-_-)

преди 1 година

Каква война бе!? Никой не е обявявал война на никого. Вече не е важно дали нечие правителство обявява война, ами кой какви интереси има. Русия за сега бие с 2:0 - справка Крим, Сирия.. Айде да видим какво ще се случи в тая *** Украйна.. Аман от промитите мозъци да ми разсъждават. И какво въобще се обаждате от клоаката на ЕС? Нямаме армия, нямаме суверенитет - нищо папагали!

29

Русия е пред разпад

преди 1 година

Свършват ракетите... Никой не и дава пари..... Следват национални освободителни войни на всичките й анексирани територии....

28

до 28

преди 1 година

До sd и до теб да ти се връща

27

Анонимен

преди 1 година

В момента положението в Русия прилича на "1984".

26

sd

преди 1 година

русоидите не сте българи, да ви чумата тръшне

25

Анонимен

преди 1 година

САЩ, не се намесват във войната. Това, че въоръжават украинци е нищо. Русия се намеси пряко във войната в Сирия предоставяйки не само оръжия, но и пращайки войски, редовни, а и платената частна Вагнер. Така че засега няма намеса на САЩ във войната. Нито намеса на НАТО.

24

Анонимен

преди 1 година

Единствения изход САЩ да не изпадне в икономическа криза от която няма, да има излизане е сътрудничеството с Русия и нейните природни богатства стратегията, на САЩ да, разори Европа е грешна

23

sd

преди 1 година

тези дето сте за русия сте мръсни кучета, да ви убие госдпод!

22

Един там

преди 1 година

Колкото повече дават краварите, толкова по-зле за украинците. Повече ще ги бият и трепят и повече земя ще загубят! Нямат никакъв шанс, ако ще и космически кораби да им дадат..

21

Анонимен

преди 1 година

Добре че са САЩ, щото украинците ако разчитат само на Европа за оръжията, щяха много да страдат.

20

(-_-)

преди 1 година

Ами какво има да се каже повече - очевидно САЩ водят война срещу Русия чрез укропитеци. Та на кратко Украйна счупи всички възможни т ъ по мери. Вече даже се гордея, че съм българин!

19

Анонимен

преди 1 година

Зеления е руско говорящ. Но използва циркаджийски номера да направи война. Този зелен фашист убива народа си и краде пари от ЕС и САЩ. Който го мързи да работи убива собствения си народ и печели от корупцията в хауса.

18

Българин

преди 1 година

До # 5 : Копейка руската пап.л.а.ч една година не е минала 5 метра напред . Тепърва предстоят масовите загуби на ватн.и.ц.и в огромни цифри.