139

Анонимен

преди 1 година

Нееее... Лъжа е ! 1 трилион убити руснаци и много цивилни украинци от гадните руснаци ама нито един от Украйнската армия . Да задоволим малко уркозлобарите де;)

138

Анонимен

преди 1 година

Колко малко му трябва на глупавия българин евроатлантик да се радва, няква измислица за Русия и вече е забравил мизерното си и безсмислено съществуване и почва да свършва по форумите

137

Кървавото джyдже

преди 1 година

в Кремъл има всички шансове да погуби поне половин милион от робите си до капитулацията на Русия.

136

И ТУК ДА СТАНЕ ТАКА

преди 1 година

ВМЕСТО ПУТИН ДА ИМ ТЪРСИ РАБОТА И ДА ИМ ПЛАЩА ЗАПЛАТИ, ПЕНСИИ, БОЛНИЧНИ - ГИ ЧЕРПИ С ПО ЕДИН ЧЕРЕН ЧУВАЛ И ЧАО!

135

Анонимен

преди 1 година

До 134.От Украйна избягаха над 10 милиона.О тях 2,5 милиона в Русия.А украинските загуби никой не ги брои.Само руските ще твърдим,ей тъй едно произволно число ще кажем и всички ще ни повярват нали.

134

Анонимен

преди 1 година

Целта е да бъде сплашено руското население но ефекта е обратен. Запада не разбира руската народопсихология.

133

Анонимен

преди 1 година

ЕХ АКО МОЖЕ И ВИЕ БЪЛГАРОМРАЗЦИТЕ ДА ЗАРЕЖЕТЕ ТРОЛЕНЕТО ПА ДА ОТИДЕТЕ В ДЕМОКРАТИЧЕН АМСТЕРДАМ ПА ДА СЕ НАДИПЛИТЕ С ДАНТЕЛА ДО НЕКОЙ ЦЪРВЕН ДЕМОКРАТИЧЕН ФЕНЕР, ПА ДА НАЧЕНЕТЕ ЕДНА МАЛКО ПО-ПОЧТЕНА ПРОФЕСИЯ ХАХАХАХ БЕЗ ВАШИЯ ВРЯСЪК ТУКА ДА СИ МИЛЕЕМ ЗА РОДИНАТА

132

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов 98 - а това е Христо дето "не е " путинист и комунист. Обаче от него пахнет на спарена руска партенка!

131

Анонимен

преди 1 година

До ЗА ГОД.160 ПЪТИ ПОВ? - 20 години воюваха и спечелиха десетки хиялди жертиви от тхяна страна, милиони от Афганистан и изгори два тирлиона долара (2 000 000 000 000 - ейа така излгежда цифричката)

130

Анонимен

преди 1 година

До 134: да , да ето ти спечели! Вдигай смело цифрите. С теб съм!! Ако си руснак и четеш западните пропаганди ще станеш 10000 пъти повече руснак

129

Анонимен

преди 1 година

Вярвайте на западните медии, същите дето по коледа следят на радара летящата шейна на дядо коледа хахаха

128

Анонимен

преди 1 година

"Естествено, че европейците ще помагат на украинците, защото в противен те ще трябва да воюват ." - Откдъе ти дойде идеята, че ще трябва да воюваме? Срещу кого? Русия? Русия си взима Донецт, а сега най-вероятно и до Одеса и това.

127

ЗА ГОД.160 ПЪТИ ПОВ?

преди 1 година

ЗА 20 ГОД 8 ПЪТИ ПО МАЛКО? ИЛИ 160 ПЪТИ ПО МАЛКО ЖЕРТВИ ДАЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ? ДА АМА РЮШНЯЦИТЕ ТАКА МОГАТ, ТАКА ВОЮВАТ.

126

хъъ МЪКККАААА

преди 1 година

ЛЪЖЕТЕ СИ КОЛКОТО ИСКАТЕ, ИЗХОДЪТ Е ЯСЕН, КРАЙ НА СВЕТОВНОТО ГОСПОДСТВО НА САЩИСАНАТА ИМПЕРИЯ, СТИГНАЛА ДЪНОТО НАЧЕЛО С ДЕМЕНЯСАЛИЯ И ЕЛИТ.

125

Анонимен

преди 1 година

На западните меки кренвирши им остана само пропагандата, жалка работа, дори и малките деца им се смеят вече

124

Анонимен

преди 1 година

Пуснете аванта на Урките! 200 трилиарда руснаци са убити. Ето сега са щастливи. Толкова малко им трябва!!

123

Фашистка Роzzия

преди 1 година

губи много повече от 200 000 убити на фронта.Около 2 млн. вече емигрираха и избягаха от фашишисткия кървав режим в Масква.

122

Анонимен

преди 1 година

Над половин милион са избитите руски войници не 200 000! Само не мога да разбера как елитната армия на света, въоръжена със супермодерни технологични чудеса, нямащи аналог в междугалактическото пространство не може да се справи със сбирщина феодални неграмотници, умеещи само да лочат самогон? Някой лъже, а а кой? И как така руснаците позорно настъпват, а световната армия геройски бяга???

121

анонимен келеш

преди 1 година

Някой от тук пишещите фенове на Путин и Русия може ли да предположи колко снаряда произвежда ВМЗ Сопот за една смяна?:):):)А Арсенал Казанлък?:):):)

120

Анонимен

преди 1 година

До Безспорен факт...ако това е безспорен факт, требе спешно да отидеш на курс по начална логика. Фактът нито е факт, нито е безспорен и даже самата заподна пропаганда го прави абсолютно смехотворен.