140

Анонимен

преди 1 година

До Скоро ще емигрирам Къде ? в ЕС са евро мутри и искат 6000 $ за ГО.

139

Анонимен

преди 1 година

До 161 im forum veritas :)

138

Анонимен

преди 1 година

600 $ ако е еврозона за да се изравнят сЕС.

137

До 156

преди 1 година

Не знам какво четеш. Онлайн форумите не са много точна извадка за реалният живот. В тях всеки може да пише каквото си поиска.

136

Анонимен

преди 1 година

До Нямам думи 154 : Но нямаш против те да плюят по мен, така ли? Бедността е следствие на дъгогодишни упорити погрешни решения, взети поради прототия и мързел. Някога същите ми се подиграваха че съм зубрач, сега надават гладни вопли и всички са им виновни но не и те самите. Заслужават си го, и аз с удоволствие ще им го напомням при всеки удобен случай. Аз съм класов враг!

135

до 145

преди 1 година

сигурно и на стависки новия джип не ти пречи

134

Koko

преди 1 година

Престъпници

133

Анонимен

преди 1 година

До 150 : Чакай да уточним, имаш предвид тези хора, дето редовно чета по форумите че трява да се избият ли? Тия дето ги сочат за виновни за всички несгоди? За тези ли хора ми говориш? Май не са се променили нещата много.

132

Анонимен

преди 1 година

Може да я дигат но като не е задъкителна. И като блъсне отива в затвора ако няма пари.

131

Нямам думи

преди 1 година

За това, че автомобила не е за всеки, съм съгласен. Но там проблемът е друг. Но да, съгласен съм, че автомобилът е опасен в грешните ръце. Важи и за бедни, и за богати. Не съм съгласен да плюеш по бедните.

130

до 145

преди 1 година

добре че тези с 20 годишните коли са ти виновни а тези с по новите са перфектни шофьори, или може на крива ракета и космоса да и пречи

129

Анонимен

преди 1 година

Защо не 6000 лева. В САЩ е 3000 $

128

Акселерирай

преди 1 година

Така така, следват данък сгради и ДОД.ДОД като във ЕССР - 50% Бачкаторикс чалгарикс - умрениАйЧи-тата - заместват бързо бачкаторикс след такава балтия и почват да си спират ОнлиБанс, ПедФликс и подобни, и спират да купуват кето/био щот нема кинЧиИ след това довършително вдигане на данък сгради.Пак ще висят апартаменти тип плащан-плащан-недоплатен по таблата на банкитеЧудничко става така

127

До 145

преди 1 година

То всеки иска другите да не му пречат. И аз искам. Ама то ако тръгнем по този път на размишления, ще стигнем до геноцид. На един австрийски художник са му пречели едни хора от друга религия, пример давам само.

126

Анонимен

преди 1 година

До Нямам думи 144 : Не мразя никой без причина. А групите, които мразя са работили дълго и усърдно да ми дадат доста причини, и продължават да го правят. Автомобила е опасен, и не трябва да бъде в ръцете на неосъзнати елементи, които мислят само до час напред, и не мислят за последиците от действията си. Също така не трябва да е притежание на хора, които не могат да го поддържат, защото това го прави опасен и отнема животи всеки ден. Автомобила е привилегия, а не право.

125

Реалист

преди 1 година

И това идва като изискване за влизането ни в еврозоната. Значи аз зор за еврозоната нямам, а който има да отива в Нидерландия да мие чинии и чисти *** на своите партньори от ЕС!

124

Анонимен

преди 1 година

От доста години мечтата на мутрите е да махнат автомобилите от пътищата и паркингите, за да не им се пречкат. От нас зависи дали ще успеят да го направят - гласувате на изборите за подходяща партия и това няма да стане. Не гласувате за партия и мутрите правят каквото си искат

123

Анонимен

преди 1 година

600 лева за ГО отиват директно в джобовете на мутрите застрахователи. После те ще дадат 10 лева от тях, за да си купят власт, която ще вдигне още застраховката.

122

Анонимен

преди 1 година

До 142 : Напротив, искам да ми е лесно. А ако лоулайферите изчезнат от пътищата и спрат да юркат 20 годишните си стари ламарини ще ми е улеснение. Всеки ден се боря за живота си с такива елементи. Защо мислиш че искам дами е трудно?

121

Нямам думи

преди 1 година

Може и да си прав, може и да не си. Едно нещо съм научил от живота, и то е да не мразя другите без причина, без значение какви са. Сега, да не се объркаш, не съм от тези, които визираш. Карам относително нов дизел Евро 6, гледам всичките му еко агрегати да са изрядни. Виждам и многото стари коли по улиците. Но не мразя хората за това, че нямат пари.