91

mkl

преди 15 години

Според мен иска да привлече повече избиратели с това си изказване. За мен е ясно че няма да гласувам за БСП, ДПС, СДС или НДСВ. Остават само 2 възможности : Бойко и Волен - за съжаление само това е избора и то само защото и аз искам ДПС в опозиция!

90

преди 15 години

Стига с тази Доган, щом си искат паша, да си го дондуркат. Ние обаче искаме по добър живот и просперитет за страната ( включително и за турците ), и за това трябва да изберем хора, които да са приемливи за Европа, щото сегашните са толкова ус.рани, че заради ще спрат всичките субсидии .

89

kodjak

преди 15 години

abe toq s 4ugunenata glava i toi mi zasviri na etni4eskata struna. za6to v BG vseki koito iska da izpakne kato golqm politik zapo4va da dranka samo s/u DPS. Qvno nqma drugi vazledi kak da se opravi stranata i tova e nai lesno a i e ve4e izpitano ot drugiq maloumni siderov. egati politikata takava.

88

Атилла

преди 15 години

заплахите ме правят много силен ела и ми го кажи лично гел аркадаш;)

87

БЪЛГАРИН

преди 15 години

Борисов четири години управляваше заедно с Доган. Спомняте ли си правителството на НДСВ и ДПС? Кой беше главен секретар на МВР в това правителство? Бойко Борисов.Тогава не знаеше ли, какво става в Делиормана? в Кърджалияско? Айде бе? Всичката информация в държавата минаваше през него и той прекрасно знаеше за всички тези проблеми.Само че, тогава не му изнасяше да се кара с Доган, предпочиташе да му прави дудуци за да си запази собствения зaдник.Сета се е сетил, че ДПС трябва да слезе от власт. Ми да слезе, само че аз не му вярвам. Утре ще се отметне, както го е правил милион пъти досега и като истинска политическа ще се коалира с Доган и хората на Първанов и Румен Петков в БСП.Ще си хапете лактите тогава, ама какво от това.

86

Hristo

преди 15 години

Ivo ti si prav i az sam ot plovdiv dosega vinagi ot kakto se sazdade partiata GERB sam glasuval za tih predi tova glasuvah za Caria . Vinagi sam gi za6titaval ama vijdam 4e edno govoriat a dr. var6at . Vijdam 4e sas vsiakakvi sredstva JADUVAT ZA VLAST I PARI . Kom6iata be6e avtodjambazin posle si otkri avtoku6ta a sega e uvajavan biznesmen I DARITEL NA gerb KATO SE HVALI 4E ZA SLAV4O E DAL 45 000 LV ZA KAMPANIATA MU a na6ia kmet mu e obe6tal edin apetiten teren .

85

гражданин-

преди 15 години

Уважаеми много знайковци недейте забравя ,че който се захване да да унищожава Доган и какво стана сам отива в канала . Погледнете какво стана с и.Костов навремето той беше същия , ще срине Доган ще закрие ДПС ...какво стана Костов отиде в канала -какво са казали хората : не копай гроб на друг защото сам може да паднеш в него . същото го очаква и .Б.борисов- той даже по бързо ще замине от Костов защото е много бос и глупав за нищо не става с неговия популизам иска да излъже народа да гласува за него и да вземе властта и после елате ни вижте.....как се краде тогава ще разберете..

84

Kpacu

преди 15 години

Евала на Бойко. дано това не са празни приказки.

83

NHOPV

преди 15 години

В България има и ще има пъстра етническа палитра, трябва, искаме или не, да живеем заедно. Насъсквато на хората едни срещу други не води до никъде. Сега е ХХ век, и не може едните просто да избият другите или да ги прогонят, както е ставало в миналото. Ако има проблеми, трябва решения, турци, *** и пр винаги ще има...

82

бъг от АТАКА

преди 15 години

аз ви казах турци ... или си събирайте парцалките и се махайте или си знайте гьола ... хаахахах Добро утро

81

преди 15 години

В цяла Европа има такова смесване на етноси, територии и т.н., нашето в БГ не е никакво изключение, още повече че България е единна и неделима държава в граници признати от цял Свят. Ако местната власт в тези райони злоупотребява и дискриминира хората въз основа на политическа принадлежност, вяра, етнос, пол, и т.н. тя погазва законите на станата и Европа и трябва да бъде санкционирана незабавно и строго от съдебната власт.

80

чапаев

преди 15 години

Хитлер направи едно добро за германците като исчисти евреи и други *** от германия но тези нови демократи пак ги навъдиха и най вече *** от анадола и сега берат ядове с тях.А ако в българия се стигне както в сърбия и македония призовавам всички българи откъдето минат да колят и растрелват на ред без значение малко или голямо.

79

Атилла

преди 15 години

Аре да не казват бат Бойко с какви имоти разполага или Иван Костов,последния е най богат в България той наи-много крадя!Въобщте не ме интересува кой щте е на власт,защтото от никой фаида йок

78

преди 15 години

Давай да видим, Бойко. Единствената ни надежда остана ти.

77

tr

преди 15 години

abe mnogo ste smeshni ...trygnali ste da mi se pravite na golemite bylgari a pishete "6 vmesto ш" , "4 vmesto ч" не осъзнавате колко "малко" българи сте вече ...ама няма нужда си тровим нервите с глупости ...и така и така не ви остава много време като нация нека си поговорите поне на воля ...че друго не ви остава...тука има няма 40-50 годинки си поживейте......

76

Muhliovtsi!

преди 15 години

Muhliovtsi s muhliovtsite, kato iskate da izhvurlite Dogan ot vlastta, prosto si dignete maznite zadnitsi sledvashtite izbori i glasuvaite.

75

преди 15 години

Браво Борисов. Чакаме с нетърпение.

74

Иво Пловдив

преди 15 години

Абе вие луди ли сте бе . Та нали този нещасник само дига гири и заклева народа да му даде еднолична власт .Преди две години Бойко ходи при Доган да му лиже *** а сега дига мускули щото народа разбра че неговата партия ГЕРБ е партия на престъпници които искат да си изперат парите и в момента наркопласьори, сводници, рекетьори и др. *** бутат пари на ГЕРБ срещу определена цена виште какво стана в Пловдив как нашата община дари един от големите дарители на ГЕРБ и предизборната кампания на Славчо с имоти за 40 милиона . Та после оня се прави че оволнил трима адвокати на общината ама гл. Юристконсулт дето е активист на ГЕРБ и е скрит садружник ще го и повиши . А иначе смърт за Доган самоче това няма да го направи БАТЕ ВИ БОЙКО

73

Атилла

преди 15 години

Абе хора двама българина като контактуват на кав език говорят-естествено на български кадето и да се намират,същтата работа с турците!И недейте си мисли наи-различни глупости ние сме едни от наи чистите турци в България! Европа почти няма турци 95% а са предимно от вашата раса кюрди.Турците не напускат държавата си те винаги разполагат с достатъчно пари:)

72

атака.

преди 15 години

Правилно .Не може етническа партия да е във властта.ДПС се е " прошарила" с мекерета като Данчо -ментата. Да кажат ,че не са етническа партия . Ми тези мекерета са купени ,те не са българи.Стига разни даларавераджий във власта.Без война няма да мине . Да не разчитат на избори и разни палаткови лагери . Сега не е като едно време.