165

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 190: Значи (според теб) добре правят че воюват, така ли? Трупат опит. Е има жертви и разрушения, но опитът е по-важен.

164

Анонимен

преди 1 година

Руснаците не за първи път са бягали от много по-малоброен противник. Ние ги изгонихме от Добруджа 1916 година, шепа фини ги правиха лиди в преспите на Карелия 1938 година, муджахедините по джапанки ги наритаха в Афганистан. Сега и укрите ще ги изгонят позорно от държавата си.

163

уточнение

преди 1 година

До анонимния укропитек:-Ей Дженди ,Русия не се моли нито на нас ,нито на когото и да било за помощ!Русия никога не се моли!Факт.Но скимтенето на Зельо и джендърите от Европа вече става нетърпимо.Така че веднага си стягай задните части и бегом към Укрия ,преди да е станала картофена нива!

162

леля чичо

преди 1 година

джонсън е искал с 1500 думи да каже че ще нападнат Русия съвместно със запада и нато , Путин е уловил смисъла и му е отговорил с 10 думи в които е имало ясен отговор, това е цялата есенция показваща разликата между запада и Русия, в който е истината той ще победи , ако не днес то утре, запада ще изчезне защото целия свят ги мрази, от 1000 години носят само нещастие и страдание на всички народи , *** м.р.ъ.с/н/и/

161

Анонимен

преди 1 година

Когато се биеш с по-силен от теб противник, ти самия ставаш по-силен много по-бързо и придобиваш умения, с които после с лекота се справяш с всякакви други противници. Руснаците са много повече и като войници и като техника, но пък украинците ги превъзхождат в разузнаването, мобилността, скоростта на реагиране и умелото използване на най-съвременни оръжия. И двете страни трупат голям опит от сблъсъка си.

160

Анонимен

преди 1 година

Албиноса лъже както винаги. Тоя няма една истина излязла от миризливата му уста. Винаги казва едно, а прави друго. Лъжата е начин на живот за тоя...

159

ГНЕВЕН

преди 1 година

Горещо призовавам всички евроатлантици ,краварофили и натовци веднага да тръгнат за Киев ,вместо да скимтят от телевизора.Цялата политическа класа да се вдигне от курортите и да отиде да защитава джендърска У.срайна и фашагите на Зельо Наркомана.Това е единствения начин да се отървем от слугите на бабичкеро Херо и дъртофелника байДън.

158

Анонимен

преди 1 година

За съжаление на русофилите тяхната любима Русия ще трябва да напусне територията на Украйна, както това направи САЩ във Виетнам през 1975 година. Това е и примера, как всяка ядрена държава може да загуби в конвенционална война... Същото ще се случи и с фашистка Русия.

157

Анонимен

преди 1 година

"Готов ли сте да заминете за Украйна да се борите за идеите си" - А вие русофили, готови ли сте да заминете за там да умрете за джуджето?

156

справедлив

преди 1 година

Въпрос на време е руските ракети да сринат евроджендърската ко.ч.ина.Същото се отнася и за краварника.Лавров недвусмислено подсказа ,че на мястото на Великите краварски Щати ще се появи протока "Сталин".За съжаление нашите продажни политици пак ни поставиха в положение легнал-клекнал.Нито един истински българин не желае лошото на Русия.А някакви гнусни меке.рета като Паси ,Плювню и подобни ,всеки ден ръсят глупости.Жалко.

155

Анонимен

преди 1 година

Путин превърна украинската армия в най-боеспособната армия в момента. Бойният опит, който придобиват украинците в момента с най-нови оръжия и най-разнообразни от цял свят ги прави една универсална армия с огромен боен опит. Бивш американец, воювал в Ирак и Сирия като воюваше като наемник в Украйна, каза, че от украинците за няколо седмици е научил повече, отколкото години служба в американската армия.

154

Бай Димо

преди 1 година

Виждам Нааркомана, Байдъня, Джонсъня и Шолця люлеещи се на въже на площада в Краснодар. Народен съд за престъпления против човечеството. Красонодар, СССР, юли, 1943 г. Заловени фашисти! Руснаци, които са предали своите товарищи и германци, издевателствали в Сталинград. На площада. Всички бяха избеесени! Първо почнаха с руснаците - позорная смерть за предателите. После обеесиха германците! Вървим към този сценарий. Дано нашите форумни русомрази отърват кожата. Чака ги същото.

153

Минуващ

преди 1 година

"... все едно да кажеш че сме били членове на Отоманската империя" -- Все едно да кажеш че сме били членове на СИВ или на социалистическия блок. Не, ние бяхме завладени от СССР като част от сферата им на влияние и нашия глас нито се чуваше нито някой ни питаше дали искаме светлото бъдеще.

152

Малко за политика

преди 1 година

Ако е вярно това, което Борис Джонсън предава като разговор с Путин, то излиза, че Путин изобщо не е вземал на сериозно приказките му. И има защо. " Украйна няма да влезе в НАТО в обозримо бъдеще". Какво значи "обозримо бъдеще"? Държавният секретар на САЩ е обещавал на наивникът Горбачов че НАТО няма да се разширява "дори на дюйм" на изток, а ето че НАТО опря до границите на Русия. Толкова струват обещанията на англосаксонците - само празни приказки.

151

Анонимен

преди 1 година

На чичо Сам ще му дърпат ушите руснаците. Чакат го да затъне още в Укристан. Джавелини, хаймърси, стингъри - мина им славата. Някой да говори за тия играчки вече?! Същото ще е с танквете. Чакаме го да прати и Ф-16 и други "невидими" кръстачки. С-300 и С-400 го очакват. Ако е рекъл и атом ще се разменя. Вързаха краката в Украйна по-зле от Виетнам. Вече и дълга си не могат да решат, чрез война. Дъл му са умира на Джони от Охайо от руски ядрени гъби над главата му, а?! Щото натам го водят техните.

150

Анонимен

преди 1 година

Да излезем за кафе?

149

Бай Димо

преди 1 година

Западните куучета - главно американци и инглези са в основата на тоя конфликт! Не се налаапаха идииотите - взеха цяла Източна Европа, сега и Украйна искат - сърцето на Русия! У-краИна, в покрайнините!!! Това е името на държавата - У-краИната, в покрайнините на Руската империя. Да им го хариже Путин ли?!?! Разпадна се СССР - не мирясаха западните психопари. Дадоха им ЦЯЛА източна Европа в НАТО, не им стига! Искат на ИЗТОК, на ИЗТОК тия нагло-сакси!

148

Анонимен

преди 1 година

До Защоооооо?????, Не ходим, специално заради теб, ей тъй, за да питаш защо не ходим в Русия и да те дразним!

147

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 169. И ти ли си неква врачка ?

146

Затоваааааа!!!!!

преди 1 година

До Защоооооо????? По древна и безсмислена опорка от твоята надали някога ще има . Защо ли? ИКОНОМИЧЕСКА ИЗГОДА. дървена ккратуно. Няколко милиона българи заминаха на Запад .десетки пъти повече от други нации , как пък не ти светна нещо между ушите или да беше попитал някого ДА ТИ ОТГОВОРИ НА ТОЯ ТОЛКОВА *** ВЪПРОС. За кинти отиват хората на запад. За пари. НЯМА, ПОВТАРЯМ НЯМА НИТО ЕДИН ЗАМИНАЛ НА ЗАПАД КОЙТО ДА Е ОТИШЪЛ ТАМ ЗА ТОВА ЧЕ ТАМ Е КАПИТАЛИЗЪМ. ОТИВАТ ЗАРАДИ ЗАПЛАТИТЕ. Това е .