184

Анонимен

преди 1 година

210 Измамниците от Nexo платиха 45 млн на САЩ, като с това признаха вината си, че са работили като банка без лиценз. Оттук нататък следват разследвания за пране на руски пари, връзки с терористи, работа с фирми под санкции. Кибер измами. Започват частни дела на измамените от Nexo врожители, на които Антоний Тренчев и съдружници ще трябва да върнат парите им, с лихвите. А това са повече от 3 млд , които те нямат. Парите около 100 млд са само оборот, които са минали през тази престъпна платформа.

183

Айде общо 7 процента

преди 1 година

ви пожелавам с ДБ, кирчо!

182

Анонимен

преди 1 година

Мога да ви разкажа и за Възраждане, и защо няма да гласувам за тях. Те не са решение на проблема. Те са част от проблема. И Костадинов много добре го знае това. Но се е примирил и предпочита да си взема парите и да лае в парламента. На него му е ясно че никога няма да спечели мнозинство. Никой няма да го пусне да управлява. А и какво значи да управляваш България? Това е някаква въображаема концепция. Управлява тия които имат пари. Костадинов няма пари. Съответно няма как да управлява.

181

Анонимен

преди 1 година

Видяхме Боко що за птица е.Направо птицечовка-кълве яката.

180

Анонимен

преди 1 година

Петър Волгин да се прекръсти на Петър Струмин.Фамилия на путинова река.....

179

Анонимен

преди 1 година

Сватбата между ПП и ДБ, ще е на 02.02.2023г точно на обяд не я изпускайте

178

Анонимен

преди 1 година

208 Ако не е турската партия всички български турци щяха да гласуват за ГЕРБ. Защото единствено ГЕРБ работи в интерес на българските турци. В много райони, в България Борисов е желан и уважаван гост.

177

Милиардер

преди 1 година

Тези от Нексо им бръкнаха в здравето на депутатите от Герб, ДПС, че дори и на тези недепутати от прокуратурата. Те наистина не знаят срещу какви пари и капитали се изправят. Българските левчета отиват в историята на странат. Както и тези, предишните, неденомираните хилядарките. Но те отдавна са в историята на страната. От лятото на далечната 1999 г. А пък, това си беше през миналия век. Когато, раблотещите в България получавахме месечни заплати от около 10 долара.

176

Анонимен

преди 1 година

Аз съм против всички партии. И явно не съм единствен след като избирателната активност става все по ниска. Вече е под 40%. На следващите избори може и под 30% да падне. И това много ме радва. Българите започват да осъзнават лъжата и измамата на така наречената представителна демокрация. Хората искат смяна на системата. Но все още не знаят как. Затова правят първото което им идва наум и то е да саботират сегашната система докато се измисли по добро решение. Това дава надежда за България.

175

хер Доган

преди 1 година

Ако не е турската партия,герп отиват на кино.Нищо случайно не е създадено.

174

Смех

преди 1 година

Партия Нексо, мерси

173

Анонимен

преди 1 година

Петър Волгин "предизборната коалиция ПП-ДБ спокойно може да бъде наречена-NEXO"

172

Българин

преди 1 година

ТОШЕВ, заедно с великолепните му и виртуозни акордеонисти. Когато те засвирят, а г-жа БОТЕВА я запее тази за Василката, земята българска ще се сцепи. Ще ги поведа хорото и ръчениците, когато стана прадядо. ЧЕСТИТА ДА Е НОВАТА 2023 Г. На обикновените българи и техните деца. ДЕЦАТА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ.

171

Анонимен

преди 1 година

Дааааа умира изглежда Политическия елит ще трябва да ги жаля дълго за целта си пускам брада,разума изчезна остана горчилката от злобата чонешка

170

Певец, от народните

преди 1 година

Просто не разбирам защо се плашите толкова от Борисов. Щом си е намерил членската книжка от БКП, нека да се кандидатира за изборите от БСП. Но пък, г-жа НИНОВА не иска да го впише в листовете за изборите. Това са си техни проблеми. Честита да им е 2023 г. на ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ.

169

Анонимен

преди 1 година

Обединени или не тез са отживелица. Лаладжии и хАмерикански агенти.

168

Анонимен

преди 1 година

191 Хайде, не си присвоявай и хубавите народни песни. Нищо вече неможе да спаси шарлатаните от ПП. Неможаха да изчегъртат ГЕРБ, няма и да могат. Изчегъртването не е демократичен акт. С лъжи и репресии няма демокрация. Съсипаха държавата. Никога ПП.

167

Партия на протеста

преди 1 година

Няма страшно. Мая, триото и Слави ще ги утешат след загубата. Минеков и Слави поне отдавна се занимават с култура за разлика от министъра им на културата.

166

Анонимен

преди 1 година

Моралът е доброто. Но оскотелият народ не го разбира. Той разбира само от бой и онова другото. И от кални борби. Да хапне, да пийние, да поживей, па да се гътне и дотам.

165

Въпрос

преди 1 година

И двете партийки знаят, че самостоятелно ще са маргинални. ПП се срива, а ДБ расте леко, но като цяло, ако сбора им на предните беше 26-27%, сега ще е 16-17 макс. Само не разбирам защо ДБ се погубва така. Може би ги е страх да не останат под бариерата. Но там има и умни, мислещи хора и са сериозна партия, макар че фикс идеята им със съдебната ги блокира. В ПП обаче са само неадекватни аматьори. Там наистина е трагично и не виждам как ДБ-ци ще ги изтърпят.