133

Чингис

преди 1 година

Трява да си изключително глупав, да си мислиш че некой му дреме за Украйна. Войната е между Изтока и Запада и е от 1500г. Украйна е полигон както винаги. Ще ги прегазят и ще станат пак на лойна. Съжалявам ги.

132

:)

преди 1 година

:)

131

Украинския резидент

преди 1 година

Май пак съ уака недонадрусан

130

Анонимен

преди 1 година

Тоя Зеленски сигурно сънува кошмари дет Путин тича към него, а инструментът на Путин се клати наляво и надясно като на магаре и също толкова голям и черен. После Кулеба го събужда с малкия си.

129

Анонимен

преди 1 година

Руснаците водят битка за да оцелеят като държава, тоя за спорт сънува. Тупанар само това мога да кажа.

128

Щерю

преди 1 година

Зеленски призна: - Ако ще и целият свят да загине в световна война - аз пак ще съм големият герой, който коментира от екрана! Голям мъж, голям воин! Нема що...

127

Анонимен

преди 1 година

Украйна да се връща в родината си Русия и спрете да крадете и заграбвате чужди територии и руски и славянски територии, къде се скри оня рошльо фашиста Джонсън? Ако войната продължи , ще е изцяло в полза на Русия, Русия ще победи, затова връщайте окраденото от Русия и да спира конфликта и се връща търговията. Сега знам, че тези хиени, ще замислят коварни планове как да мачкат Русия в бъдеще, просто забравете за това, върнете се към мира, търговията и нормалността, стига агресия!

126

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще си я разделят Полша и Русия както си беше преди да дойдат болшевиките от УСА.

125

Щирлиц

преди 1 година

До Българин....Българският народ не подкрепя украинския нацистки режим,не подкрепя и антибългаристите.Слава на Русия.

124

Анонимен

преди 1 година

Дали вече има гей поррносъс Зеленски или двойничка на Олена с афроамериканец?

123

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Ало нaркоманчиту, Руснаците ги бoли шнyра за измислената ви олимпиада. Тоя така се е надрал че вече не знае какви ги блeщи.

122

Джо Бидон

преди 1 година

Трябва да си психопaт за да вземеш длъжноcт като бундесканцлер или президент.

121

Анонимен

преди 1 година

Там за къде отива пари не му трябват, чакат ги 77 девици.

120

Xaxa

преди 1 година

Говори се, че ролята на тоя ш.yт в цирка "войната" била доста добре платена - 100 млн$ на месец. Честно казано не вярвам да му плащат толкова, но пък най-вероятно краде доволно, може и повече да докарва. То всъщност не му се налага да "краде", просто си взима част от паричките, които ги печатат ЕЦБ и ФЕД за наша сметка и му ги дават да се уж-защитава от другия п.а.лячо и участник в цирка - Путин "антиглобалиста".

119

Зеленски

преди 1 година

Путин е никой!

118

Пешо

преди 1 година

А,нали Крим щяхте да превземате? За олимпиадата,по скоро мислете под какъв флаг,вие ще се състезават е? Знаеш ли кога е 2024 година? Тогава, нито Украйна ще има,нито върхушката ще съществува!

117

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, НИЩО НЯМА В УКРАЙНА, ОСВЕН ВЪГЛИЩА, няма и никакъв газ там, а само тръбите с газ минават от там транзит, иначе нямаше да използват посредници, които да купуват газ и горива от Русия и ги препродават на Украйна през войната.

116

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще ще бъде заличена от картата!

115

Анонимен

преди 1 година

Браво актьорче! Сега да вземеш да се извиниш за пораженията от безумното ти упорстване! Да платиш щетите! И да върнеш невинните жертви на твоите решения!!!

114

българина

преди 1 година

е 8 години вие бяхте, сега е техен ред, когато се и ба ва ш с Русия, тя пази хората си не като българските козари... бии за да те уважават, така прави САЩ вече 70 г и ей на всички им се кланят, като се почне от българските козяци