70

Ха ха ха

преди 1 година

До Някакъв 60. Не е като да чакаш 8 години за самолети при 100% капаро.

69

Анонимен

преди 1 година

С това наливане на пари и оръжия ще направите от регионален конфликт ядрена война...Ненормалници!

68

До 1989

преди 1 година

Между източна Европа и С. Корея, нямаше никаква разлика! Сега има ли разлика?

67

Анонимен

преди 1 година

Да мобилизират десет милиона армия. Да хвърлят хора да умират винаги са могли. Да удвоят броя заплахи за ядрена война. И повече клипове по телевизията как ракетите стигат Лондон.

66

Нострадамус

преди 1 година

Светът ще се оправи когато започнат да падат бомби на територията на САЩ!

65

Red hardliner

преди 1 година

Хахахахахаха това за черния ме разсмя,хахаха

64

Анонимен

преди 1 година

Не бе, не бе, ЕС си е добре, стабилка е, всичко е наред. В ЕС се живее добре.

63

Анонимен

преди 1 година

Гледам днес в инстаграм един черен решил,че вече ще е бял мъж на име еди си кво и очаквал да го третират като бял мъж защото в америка имало дискриминация на черните.....щом можем да се самоопределями какви искаме да сме що да не може черния да си мисли че е бял....или обратното, все тая.....докъде стигна този свят.....

62

Българин

преди 1 година

Добре че ние българите сме в Европа и живеем добре, а не като руснаци.

61

До ууффф

преди 1 година

Русия иска безразборно да бомби, но няма капацитет!

60

Анонимен

преди 1 година

За ЕС пътя води наникъде.Безперспектива е.Особено като сам се лиши от евтина енергия....леле,мале на кого ще бъде конкурент???

59

Анонимен

преди 1 година

Защо се живее засега добре в Европа? Защото трансатлантическите компании владеят света. Ами, ако това се промени? Ако аборигените, а те са животни според дийп стейта на света и според мен, ако въпросните животни занюхат слабостта на Запада, дали ще се подчиняват толкова ЕВТИНО?

58

а бе?

преди 1 година

Колко го дават еленджито братята американци?

57

Анонимен

преди 1 година

А какви са перспективите за бъдещото икономическо и политическо развитие на ЕС?

56

Анонимен

преди 1 година

Уффф,ако Русия беше започнала да бомби на поразия без да пази цивилните,така както САЩ когато бомбиха Ирак,Либия, Сърбия,Афганистан отдавна Зеленясалия да беше капитулирал тотално,само,че руснаците действат изключително внимателно и всъщност вижда се,че не бързат заникъде.

55

стига бе

преди 1 година

Това "безразборни атаки срещу цивилни и невоенни цели" - важи в много по-голяма степен за краварите. Като започнете с атомните бомби в Япония, минете през Виетнам, Югославия, Ирак и стигнете до Сирия.

54

Анонимен

преди 1 година

До 52, копейкаджия, да оставим на страна че "доброволно" по времената на Сталин звучи повече от нелепо, ама правиш ли ОГРОМНАТА РАЗЛИКА че тогава са защитавали родината си, а днес нападат чужда страна? М? Понимаеш? Или си твърде пpoст дори за това?

53

Анонимен

преди 1 година

В Европейсите институции работят с пуловери и скиорски грейки.

52

еми умирайте

преди 1 година

Борел: Повече от 17 градуса в дома е престъпление срещу ценностите на ЕС. "Изправени сме пред избора между свободата и комфорта. Говорихме много за това, че сме готови да умрем за идеалите на демокрацията, сега е моментът да го докажем".

51

До 312

преди 1 година

Руснаците надцениха Украйна, но воюват предимно със старо въоръжение и с едва 10% от армията си. Само глу ак може да вярва, че руснаците дотук са използвали всичко с което разполагат и затова не могат да победят. Руснаците са използвали може би 25% от всичко с което разполагат и войната ще става все по жестока с използването на все по мощни оръжия. Това, което правят е, изпразват складовете от десетките хиляди стари боеприпаси и следят реакцията на американците, какво въоръжение ще пратят....