78

Аритметичн прогресия

преди 1 година

България в ЕС 2007г. - Украйна в ЕС 2027г. - Русия в ЕС 2047г. - последната на части.

77

Аритметичн прогресия

преди 1 година

България в ЕС 2007-***, Украйна в ЕС 2027-***, Русия в ЕС 2047-***, но на части.

76

Ха-ха

преди 1 година

"Изхождане" била българска партия? Та той Копейкин отсега се е подмил и сапунисал, и чака да дойдат да го "освободят"! Естествено, че ще вървим към цивилизованият свят! Няма да ходим към Тюрьмата на народите, където ако някой каже истината за Джуджето и войната, го чака от 5-15 години затвор!

75

Ром"с

преди 1 година

Е,това е лошо,щом има руски шпиони у нас...но това е добре ,щом са на щат) в руското посолство и всеки месец си взимат по 3000 долара..аз доколкото съм информиран(от филмите и разказите)..),то пари се дават на свършена работа.Оляха се с пропагндистическа американска русофобия,ама тъй е,щото у нас всички медии са дъщерни фирми или филиали на НПО на САЩ.. .Ние какво искаме сега,да вземат да уволнят някои достоен журналист...той има кредит да плаща,лизинг-без кола ли да остане,ипотека...цар Долар..

74

Самоук социолог.

преди 1 година

Ние бяхме най верния сателит на СССР. Нормално е да ни атакуват. Ако тук не успеят , къде другаде ?Всички други членове на СИВ ги изритаха , само ние НЕ.Че и властта у нас искат да вземат чрез Рундьо.

73

анонимен келеш

преди 1 година

Оня с голямата глава Еленко Божков съветник на президента по енергетиката е един от внедрените руски шпиони у нас:):):)Ташко Ерменков и той донася на руските служби със сигурност:):):)И той все се бърка в енергетиката кога му се отдаде удобенслучай:):):)

72

Анонимен

преди 1 година

До БГ ОБАЧЕ.. Някой скоро по телевизора съобщи че в България сега имаме над 12 000 / дванадесет хиляди / АГЕНТИ от Турция и нато .

71

До Аз искам да

преди 1 година

В Президентството ...

70

Руски поток 3млрд

преди 1 година

ГЕРБ са най-големите евроатлантици.

69

Анонимен

преди 1 година

До медията : Не разбрах , това геройство и реклама ли е ?

68

ГЕРБ шпиони?

преди 1 година

Не сме го казвали до сега, но искаме да си признаем. Ние от ГЕРБ не можем да го таим повече в себе си. Истината е, че Радев ни снима с дрон.

67

Анонимен

преди 1 година

На 2-ро място по руски шпиони и на 1-во по кpaварски. Ако не бяхме изгонили готвача на руското посолство, сега щяхме да сме абсолютни водачи. Стига да имаше какво да се шпионира у нас.

66

Аз искам да

преди 1 година

питам къде да се запиша? 3000 долара добре ще ми дойдат на тая инфлация :D

65

Анонимен

преди 1 година

Бе колкото и да са некадърни, трябва да се изчистим от руски шпиони. Информация не могат да саберат, но подкупват политици и правят съботажи. Мисля че са замесени в авариите при Чиара. АЕЦ и Цанков Камък.

64

Анонимен

преди 1 година

Ние Българите изиграхме своя ход с гориво и оръжие, Русия не е изиграла още нейния. Предстои да видим.

63

Анонимен

преди 1 година

До Големите шпиони.. Не разбрах дали са РАЗБРАЛИ нещо и от Запада , тъй като пък там са дрогирани . В Русия са пияници , а в Запада са на дрога ,... къде виждаш разликата ???

62

Анонимен

преди 1 година

Какво нЯщу е да си на 113 място , и да си държиш на ''резултатите'' !

61

Големите шпиони

преди 1 година

Всеки 5-ти на улицата знаеше че Лукойл изнася петрол за Украйна. ГРУ обаче не знаели. Те с толкова алкохол там може и още да не са разбрали че съветския съюз се разпадна.

60

Анонимен

преди 1 година

Госпожата журналистка как ги преброи. Ако действително знае руските шпиони колко да я наградят. Ако знае и останалите шпиони на чужди държави тук , става за шеф на специална служба.

59

Анонимен

преди 1 година

А ФЪФ СеверозападЪ се продават и гласуват за ДПС , за по 50 леА. .Кога в Северозпада е имало електорат на ДПС , все се чудя ?