15

Италия

преди 1 година

Бели талибани!

14

Командира на Азов

преди 1 година

Предавам се, предавам се

13

Striker

преди 1 година

Нормално да защитават брадите - все пак Мужикистан е страната с най-голяма мохамеданска армия и най-бързо навлизане на Исляма като религия.

12

Анонимен

преди 1 година

Това за браздите само за редовната армия ли е или важи и за башибозука

11

ХИЧО

преди 1 година

Истинския мъж трябва да има брада.Чост от религиозният им дълг е да отглеждат въшки в брадите си.

10

Мхм,Ройтерс...

преди 1 година

Обективната медия,баце!

9

Ми, не

преди 1 година

Архаизми? Ами навсякъде войниците са гладко избръснати. В нормалните държави и армии, де. Но виж, ако россията се готви да въвежда шериата, да си каже тоз затворник пригожин.

8

Анонимен

преди 1 година

Кадиров и Пригожин, чиито сили в Украйна действат до голяма степен автономно от висшето командване, станаха по-открити в критиките си към руското военно ръководство, посочва жълтизната Ройтерс. В целият текст липсват традиционните пропагандни клише "пехотинецът на Путин" и "готвачът на Путин".

7

Анонимен

преди 1 година

Е нали ги видяхме смешниците как страшните чеченци как щурмуват на филмче бензиностанции в Русия и после казват че това е укрепен пункт на украйнците.Една украйнка снайперистка според техни думи била натръшкала 27 от тия арабски клошари.В яростта си другите чакали се събраха и разкъсаха тялото и с камъни и брадви.Долнопробни циркаджии

6

Анонимен

преди 1 година

Явно тия с брадите са по-добри и имат по-голям успех във войната,така че ако брадата е определяща за успеха,тогава трябва в цялата руска армия да си пуснат бради и те тогава победата във войната им е сто процента гарантирана.

5

Анонимен

преди 1 година

А пък някои от техните едноверци в Европа, включително и в България, недоумяват защо е тази забрана жени и девойки да носят кърпи на главите си, когато учат или работят в някои институции, а защо не и фереджета?

4

Анонимен

преди 1 година

"Силите им в Украйна действат автономно от висшето командване" --- Абсолютно неадекватно твърдение. Искат да ни убедят, че в ВС на РФ цари пълна демокрация и няма единоначалие.

3

r3v0lv3r

преди 1 година

Забраната е глупава, но ще е добре да обръснат Кадиров да заприлича на човек.

2

До слабоумния

преди 1 година

Ядрен вампир , баце ... хахаха мозъчна морга ....

1

Ядрен Вампир Z

преди 1 година

С бради или без,важното е да мачкат на ред.Днеска утре ще има добри новини от Бахмут