40

Анонимен

преди 1 година

Ама нали го бяха превзели още миналата година!? Нали правиха "референдуми", на които изключително демоктратично, под дулата на автоматите и по домовете им хората на драго сърце гласуваха да се присъединят към Русия? Аз ли живея в паралелна реалност, те ли?

39

Анонимен

преди 1 година

"Ама как така Донбас до пролетта? Нали трябваше Киев за 3 дни през 2022-ра? Хихи"............Питай киевския наркоман, той разправяше в началото че Украйна щяла да падне за три дни. Само като гледаш как ФАЩ се мъчиха 20 години с афганските козари и накрая позорно избягаха изоставяйки техника за милиарди, трябва да ти е ясно, че територия с размерите на Украйна ще отнеме време.

38

Украинското?

преди 1 година

УКРО РАЗУЗНАВАНЕТО ??? Там казаха че до 5 януари Путин щял да обяви обща мобилизация и щял да затвори границата. На 15 януари това стана в Украйна. Сигурни ли са че не бъркат държавата?

37

Единственото сигурно

преди 1 година

полезно от военните действия е, че ще се развият технологиите, които след военните идват в производството за цивилните потребители. Нещо таково се случи и след виетнамската война.

36

Анонимен

преди 1 година

Сменете царя с някой по-млад и енергичен. Ето оня където гледа лошо зад Путин ще превземе Париж и Брюксел.

35

Свършиха се новините

преди 1 година

Сега пускат глупости колкото да запълнят колонката.

34

ХИЧО

преди 1 година

Можеше да му нареди до март да превземе Берлин-същата работа...Самозабравил се,емопобъркан плъх с миша физиономия...Загубил е връзка с действителността и всички ги е страх да му противоречат,да му набият в кухата глава истината...

33

украинското разузнав

преди 1 година

Стига бе ! НЕСЕРИОЗНО Е!

32

Striker

преди 1 година

Ама как така Донбас до пролетта? Нали трябваше Киев за 3 дни през 2022-ра? Хихи

31

Банкеръ

преди 1 година

Демократичните хомосексуалисти не могат да приемат факта,че в Русия няма гей паради.Както изглежда и в Украйна няма да има.СВО ще продължи ди изтребването на всички обратни в Укр.Ако съм на Путин ще ги заселя в Якутия,ще ги заградя с мрежа и да се размножават на воля.

30

Сър Пичук

преди 1 година

Коя година?

29

Анонимен

преди 1 година

"Представител на украинското военно разузнаване каза"..............Докога ще ни цитирате недостоверни източници?

28

Христо

преди 1 година

Аве днес биге ,нещо от руското разузнаване няма ли....или те не са толкова добри като укринцките дето не дават подробности.От една година го следя това украинско разузнаване ,уж знаят ...все едно на срещата са присъствали а за нищо не са познали впоследствие.Тяхната работа е като врачката ромка дето * на карти гледала ама само на к.р познавала .*....

27

Ром'с

преди 1 година

Ей, ама ги съчиняват тези украинци... без да им мигне окото,но другите заинтересовани им "вярват", че тъй им е изгодно.

26

Жокера

преди 1 година

Не бързат явно спазват срокове.Задкулисен театър световен с *** глави актьори.

25

Мишо

преди 1 година

Това е последната надежда на Украйна. Подготвят се три военни съединения с численост от 75000 човека, защото не могат да съберат повече. Мъжете им или избягаха или вече са утилезиранечи. Но повечето избягаха, безумното кокаиново джудже Зеля смята, че ще им дадат оръжия. Ще им дадат и какво от това. Повторение на лятната кампания 2022 няма да има!

24

Аз казах

преди 1 година

Кой още ги бръсне тия медии за слива? От една година едно и също. Руската армия разбита, украинците били в контранастъпление, трепели руснаци наред ... Бахаха, накрая се оказва че всички ключови точки , рано или късно се оказват в руски ръце. И тогава е най - големия кеф , да гледа човек как медиите щат-не щат го съобщават и те милите трябва да се съобразят с реалностите.

23

Пепи

преди 1 година

А!? Как така да завземе. Донбас не е ли част от Раша!?! Абе нещо се е объркал. На туризъм ги е пратил

22

Зозо

преди 1 година

Абе що не пишете, че на пирамидата ПП+ДБ им умре спонсора Нексо? :)))))))))))))))))

21

Анонимен

преди 1 година

Ра6истите още не са разбрали, че само с нареждане не става. Трябва и да могат. А те не могат. Ако можеха до сега да са го направили.