26

Хахаха

преди 1 година

Тука чета разни подръжници на укрофашистите разчитат че целия свят ще се включи във въстановяването на укролайна хахаха!! Те и Ирак щеше да въстановяват!!! Хахаха имал съм контакт със укройнки и не съм със добри спомени за тях ама че мъжете им са по зле от тях разбрах сега!! Много глупав и Найвен народ укролайнарския

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27. Какво разбирате под "модерно оръжие" ?

24

Анонимен

преди 1 година

Браво ! Пак сте питали украински експерт. Благодаря. Украинските експерти всичкото му го знаят.

23

Анонимен

преди 1 година

Ако руснаците имат модерни оръжия нещо много упорито ги крият в дън гори тилилейски. Чакат Украйна съвсем да ги изгони и тогава ли ще ги извадят??

22

Анонимен

преди 1 година

Ще ми е интересно някой паталог да отвори черепа на русофил и да провери дали изобщо има нещо в тази кухина. Товарищи, когато Русия нападна Украйна руски генерали многократно заявиха по техните си телевизионни канали, че с Украйна ще бъде свършено между 72 до 96 часа (3-4 дни). За какъв успех плещите изобщо, когато днес е ден 310 от наяалото на ивазията, руската армия е демоларизирана, лишена от зимно облекло, с "бронежилетки", запълнени с картонени плочки, допотопни танкове и ръждясали пушкала.

21

До 23

преди 1 година

Не ! Аз мисля че " братушките " нямат модерни оръжия

20

covid_22

преди 1 година

Аман, ама аман от разбирачи и професионалисти, този бил казал, онзи бил казал, една жена казала. Българите сме си качество 10 степен, никой от тези журналисти оръжие не е държал в ръцете, танк и БМП не са виждали, ама знаят за загубите на воюващите страни. Както е казал поета : "Пази боже сляпо да прогледа".

19

Слава Русия

преди 1 година

Нали не мислите братушките за толкова глупави да изкарат модерните си уръжия във конфликта във укройна и да се оставят да ги нападнат във гръб!! Важното е че със стара техника от втората световна война им разбиха детските мечти на укрофашистите+НАТО във тоалетната укройна!!много глупав народ излязоха тези укрофашисти!! Лека им пръст!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Обаче с тоалетни чинии и перални Русия се запаси за 50 години напред.

17

За това шоуто

преди 1 година

трябва да продължи ! За да не може никога да се възстанови!

16

Анонимен

преди 1 година

А най -много са загубили перални хахаххахахахаааааааааааааааа

15

Хайл химарс

преди 1 година

Пет години няма да и стигнат да се избърше, ако има тоалетна 🚾 хартия ♽. 29403

14

Анонимен

преди 1 година

До Ром"с За украинската икономика не се тревожи. На старта чака целия прогресивен свят. За тях това е огромна икономическа възможност. Я си спомни колко години трябваха на напълно разрушената Западна Германия да стане номер едно в Европа.

13

Да бяха парадирали

преди 1 година

Къде са тръгнали с тези допотопни съветски танкове. Добре си опушваха веднъж в годината площада и тук другарите ахваха от възхищения. Но какво им трябва да карат скрапа чак до Украйна и да влизат в реални бойни действия? Те полвината им танкове не стигнаха на ход дотам.

12

Бай Чеп

преди 1 година

Както казват руснаците: "Поживем увидим".

11

Анонимен

преди 1 година

КОЛКО трябва да се "възстанови"? До положението каквато беше до 24ти февруари?? видяхме им моженето тогава. Тогава украинската армия беше 60% военни останалото доброволци, на които в Киев връчваха по една пушка и ги пращаха да стрелят. Някои от доброволците за пръв път хващаха пушка в ръка. Резултатът го знаем. Та ако ще се възстановява поне да се възстанови като нормална армия. До сега не показа никакви умения. Освен да умират по много наведнъж.

10

Защо

преди 1 година

Що не си гледа тяхната прогнила нацистка сбирщина(армия) ами пак гледа във на другите канчетоспасителите на Европа хахахаха укрофашисти!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Според института СИРПИ, украинските селяни са вече втора бронирана сила в Европа. Российската армия има неочаквано високи загуби в жива сила и бронетехника. Никой, нито от руска, нито от украинската страна не е предполагал това. На бойното поле руската армия вече праща техника, останала от 70 години, но ... чисто нови. Например в Бахмут има ЗИЛ'ове с година на производство 1974. И били чисто нови когато са пристигнали на фронте. Е, сега има множество дупки от куршими и шрапнели по тях,

8

Анонимен

преди 1 година

Загубили били много, по данни на натото. Е щом казват ....

7

Ром"с

преди 1 година

А УКРАИНСКАТА икономика ще се въстанови след 50 години ,това не каза ли Резников.