30

пич с мосвич

преди 15 години

На мен редактора ми изтри хубавия коментар и затова ще гласувам за комунистите на инат

29

позитано 20

преди 15 години

Премиера е ***, майка му го уреди с връзки от русия на поста му,много от централата не бяха съгласни с избора му, а ти чети законите , които нашата държава е приела и много не зяй!

28

dd

преди 15 години

25. - вземи да се гръмнеш...... много голяма простотия каза...кой да ти поясни, че любезното говорене е прах в очите на глупондери като теб.......докато ти говорят любезно и те окрадат и ти съсипях живота...дай боже и твоя и на децата ти

27

Ne davam ime veche

преди 15 години

БСП си изби разходите за с продажбата на амфетамин и екстази за нощното парти .

26

dp

преди 15 години

баси и идийотите смотани...отрепките от връх Бузлуджа да се изселят и всичко ще се оправи... но май проблема е, че няма къде да се изселят- освен на Луната... *** с *** нещастнисъсипаха живота на хоратапак гласувайте за тях другия път или се крийте у вас като настане време за избори...та да затънат до уши в глад и мизерия и децата ви поне

25

pinochet

преди 15 години

Мисля , че е крайно време да бъде забранена комунистическата партия в България! Какво повече трябва да ни причинят. И ако това с нашите евро пари беше се случило другаде -всички щяха да са на улицата и да ги изметат!

24

преди 15 години

Глупости, пълни глупости. Има хора, които живеят единствено, за да насаждат омраза м/у останалите. "множеството, екзалтирано подскача и крещи." - поне съм ходила там и знам какво е, това не е като митингите на СДС от едно време - всеки да се блъска и да крещи, на Бузлуджа хората си стоят спокойно, слушат и си говорят. И вземете направете разлика м/у комунист и социалист. Комунистът е крайно ляв. Все едно да казвате, че ОДС и Атака са едно и също нещо.

23

преди 15 години

наглетците... Купончета ще си правят при цялата мизерия която съпътсва ежедневието на 90% от българите

22

преди 15 години

Закон за обявяване на комунистическия режим в България за престъпенОбн., Държавен вестник, бр.37 от 05.05.2000 г. Чл. 1. ( 1) Българската комунистическа партия ( тогава именуваща се Българска работническа партия/комунисти/ ) идва на власт на 9 септември 1944 с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция. ( 2) Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 до 10 ноември 1989, довело страната до национална катастрофа. Чл.2. ( 1) Ръководствата и ръководните дейци на Българската комунистическа партия са отговорни за: 1. целенасоченото и преднамереното унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация; 2. съзнателното нарушаване на основните човешки права и свободи; 3. безпрецедентната разправа с народните представители от ХХV Народно събрание и всички невинно осъдени от така наречения Народен съд; 4.моралния и икономически упадък на държавата; 5. установяването на централизирано директивно управление на икономиката, довело я до разруха; 6. погазването и отмяната на традиционни принципи на правото на собственост; 7. рушенето на моралните ценности на народа и посегателството срещу религиозните му свободи; 8. провеждането на непрекъснат терор срещу несъгласните със системата на управление и срещу цели групи от населението; 9. злоупотребата с възпитанието, образованието, науката и културата за политически и идеологически цели, включително мотивиране и оправдание на изборенито по-горе действия; 10. безогледното унищожаване на природата. ( 2) Комунистическият режим е отговорен за това, че: 1. отнемаше на гражданите всяка възможност за свободна изява на политическата воля, като ги принуждаваше да крият своята преценка за положението в страната и ги принуждаваше да изразят публично съгласие за факти и обстоятелства с пълното съзнание за тяхната невярност и дори това, че те представляват престъпления; това то постигаше чрез преследване и заплахи от преследване към отделната личност, нейното семейство и близки; 2. системно нарушаваше основните човешки права, като потискаше и цели групи от населението, обособени по политически, социален, религиозен или етнически признак, въпреки че Народна република България още през 1970 се присъедини към международни актове по правата на човека; 3. нарушаваше основните принципи на демократичната и правова държава, международните договори и действащите закони, като с това поставяше интересите на комунистическата партия и нейните представители над закона;4. при преследванията срещу гражданите използваше всички възможности на властта, като: а) екзекуции, нечовешки затворнически режим, лагери за принудителен труд, мъчения, подлагане на жестоки насилия б) освидетелстване или настаняване в психиатрични заведения, като средство за политически репресии;в ) лишаване от право на собственост г) възпрепятстване и забрана за получаване на об

21

Normalen

преди 15 години

Като има свобода и демокрация, дай да се разхождаме с фланелки с ликовете на Хитлер и Мусолини! И да развяваме червени СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ знамена, но с пречупен кръст на тях! Вие, неграмотници такива, не знаете ли какво е казал може би най-големият държавник на ХХ век - сър Уинстън Чърчил: "Фашизмът е уродливото дете на комунизма!" Знаете ли, че фашистът Бенито Мусолини в младостта си е бил СОЦИАЛИСТ и като такъв е бил виден член на Втория интернационал и пръв приятел на - кой мислите? - Ленин!! Ей, неразумни юроди, родени сте в престъпно невежество! Ще се оставите ли да умрете като ***?

20

do nomer 1

преди 15 години

znaish li zashto imashe tolkova mnogo mladi hora ????zaradi hard techno partito nikoi ne e otishal da gleda na stanishev pleshivoto teme ili na koito da e politik sichki s kantarite v djoba otidaha zaradi hard-a :)

19

dido

преди 15 години

*** turci :) bqh tam samo zaradi Amok !!!!! *** s ***

18

mary

преди 15 години

ти наистина си "куку"! къде ги виждаш тези "***".....или все още имаш кошмари!

17

няма име

преди 15 години

АЛООООООООО,РЕДАКТОРААААА.АЙДЕ ДА ТЕ ПОМОЛЯ ДА СИ СПЕСТИШ КОМЕНТАРИТЕ КЪМ СНИМКИТЕ.НЕ СИ ТИ ЧОВЕКА КОЙТО ЩЕ МИ КАЗВА КАКВО ДА МИСЛИЯ И НАКЪДЕ ДА ГЛЕДАМ.ДА НЕ СИ ПО УМЕН ОТ МЕНЕ НЕЩО

16

Драгунов

преди 15 години

Тоя,обратния,да вземе да се самоотправи към Карлуково,че идва голямото връткане! Дали ще се връткат плочи или министерски ? Ще видим,отговорът започва от Кърджали,там започнаха да колят телета и се заканват да наминат и към София

15

мммм

преди 15 години

Да им издадем визи за НР Китай или Беларус или КНДР щом толкова обичат социалистическия строй.. да поживеят малко там и да видим какви тениски ще носят когато се завърнат. Ще се друсат ли по хаус партита и ще слушат ли Балтазар как мислите?? Нямат и най-малка идея в какво се забъркват, както и прароднините им навремето които си и умряха в невидение.

14

ЗАКОНА

преди 15 години

из"ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕНОбн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.""а) екзекуции, нечовешки затворнически режим, лагери за принудителен труд, мъчения, подлагане на жестоки насилия;б) освидетелстване или настаняване в психиатрични заведения, като средство за политически репресии;в) лишаване от право на собственост;г) възпрепятстване и забрана за получаване на образование и упражняване на професия;д) възпрепятстване на свободното движение във и извън страната;е) лишаване от гражданство;5. безнаказано се извършваха престъпления и се предоставяха незаконни предимства на лица, които вземаха участие в престъпления и преследвания на други лица;6. подчиняваше интересите на страната на чужда държава до степен на обезличаване на националното достойнство и практическа загуба на държавен суверенитет. Чл. 3. (1) Посочените в чл. 1 и 2 обстоятелства дават основание да се обяви комунистическият режим в България от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г. за престъпен. (2) Българската комунистическа партия е била престъпна организация, подобно на други организации, основаващи се на нейната идеология, които в дейността си са били насочени към потъпкване на човешките права и демократичната система. Чл. 4. Всички действия на лица, които през посочения период са били насочени към съпротива и отхвърляне на комунистическия режим и неговата идеология, са справедливи, морално оправдани и достойни за почит. -------------------------Законът е приет от ХХХVIII Народно събрание на 26 април 2000 г. и е подпечатан с официалния печат на Народното събрание."

13

pinochet

преди 15 години

Комунистически ***!

12

преди 15 години

Това не са българи. Това е интернационална комунистическа ***. Поне да бяха поканили някой партньор от ПЕС, но изглежда че европейците ги знаят колко струват. Жалко, че българския народ носи на гърба си тези разбоиници и вероотстъпници.

11

kyky

преди 15 години

по добре ***, отколкото цял като *** :))