55

Слаб 2-

преди 1 година

"Все едно Турция да нахлуе тука да си пусне "референдум и да анексира територии." ------------------- Сopocoидни тъпaнapски опорки от централата на ДБ. Българската Армия никога не е обстрелвала жилищните квартали на Кърджали и Разград с тежка артилерия, миновхъргачки, залпови системи ГРАД и не е бомбардирала българските мюсюлмани с военна авиация. Президентът Радев никога не е правил изявление в ЕС, че България започва ядрена програма с цел ядрено унищожение на Турция.

54

Ало Сармата

преди 1 година

Ще те намеря и ще ти свия сармите на бързо.

53

Анонимен

преди 1 година

Четох до БРИТАНСКИ историк. Откакто островът се катурна в канавката, тия съвсем изпepкаха.

52

Анонимен

преди 1 година

Ще храним Африка. Африка има газ, петрол, суровини. Ще развием Африка.

51

Анонимен

преди 1 година

САЩ как не са се сетили да сложат санкция руснаците да не влизат в Укрия или да ги санкционират да не използват оръжия?

50

Анонимен

преди 1 година

ЕС налага 9-ти пакет санкции, забранява на кучетата на Путин да влизат е в ЕС.

49

Анонимен

преди 1 година

Сухопътните сили ще бъдат изгонени и през границата ще се бият с артилерия и ракети. НАТО влиза в Западна Украйна.

48

Германец

преди 1 година

"За 23 години той се превърна от борец срещу тероризма в терорист номер 1 на планетата." -- Още тогава си беше терорист. Взриви два жилищни блока в Москва и го използва за претекст да нападне Ичкерия (Чечня),

47

Анонимен

преди 1 година

Мир с Русия няма как да има. Както нямаше и след анексията на Крим. Дори ако предположим, че сега се стопират нещата и Украйна отстъпи окупираните територии, само след няколко години пак ще има война за останала част от Украйна. После са наред Молдова, а после други.

46

Тъпи мисирки

преди 1 година

Това го пише този провален сайт, който миналата седмица призоававаше за активиране на Член 5 и вкарването на България във войната поради "руското ракетно нападение над Полша".

45

Русофилите плъзнаха

преди 1 година

Руските ботове се активизираха!! Все едно Турция да нахлуе тука да си пусне "референдум и да анексира територии.. Със същите доводи и ние с Турция исторически сме били една държава.. Но не става така има мирни договори международно право и така нататък..

44

Ха!

преди 1 година

До Анонимен44... И кой е тръгнал срещу Русия? Украйна ли?

43

Анонимен

преди 1 година

Путин нема избор, това и слепец ще го види :))) Ако нема успехи на фронта, един вид излага "непобедимата" Раша и крепостните селяни, които отдавна не му верват, ще вземат да вдигнат мотиката..... :))) Естествено това нема да се случи, понеже са крепостни селяни :)))

42

Хахахаха

преди 1 година

Пирогин ще се съгласи да бастиса с чyк джyджака и за 1 милион рубли, само че няма кой да му ги даде.

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 Какво да прави руснак в русия с долари тоалетната хартия лие свършил?

40

Анонимен

преди 1 година

Официално Русия е държава спонсор на тероризма от вчера. С терористи никой не води преговори. Путин преди 23 години дойде на власт благодарение на заявката му да се бори непримиримо с тероризма. Дойде на власт с избори и като истински фашист не може да бъде свален от власт с избори а само насилствено. За 23 години той се превърна от борец срещу тероризма в терорист номер 1 на планетата. Жертвите на Осама бин Ладен са няколко хиляди, а на Путин няколко стотици хиляди.

39

Германец

преди 1 година

"руснаците го напуснаха" -- Аха, жест на добря воля значи, като Змийския остров, Харков, Лиман, 60км колона към Киев и т.н. Ооооооукеееееей :)

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен ;)

37

Анонимен

преди 1 година

Ако САЩ плати 1 милион долара на Пирогин да бастиса джуджето, Пирогин няма да се поколебае да го бастиса с текелажния чук

36

Размисли и страсти

преди 1 година

Русия и ИДИЛ правят едно и също! Но ИДИЛ е признат за терористична организация ,която счита себе си за държава. А Русия е военна хунта ,която е призната за най-голямата държава!