159

Анонимен

преди 1 година

До 183 Потоп е метафора. Изразът е метафоричен и не съм го измислил аз. Чети, учи, за да не бъдеш буквалист. Опасно е за психиката.

158

Диана

преди 1 година

До Новите Мерки Теб трябва да те пратим в Китай, значи...Не става така работата...Природата не работи по този начин...Но климатичните промени са много впечатляващи и явно трябва да се приспособим към тях или ако не ни харесва това - да се вземат нужните мерки за връщане състоянието на околната среда в предишните й параметри може би...

157

Анонимен

преди 1 година

И без компютър ще ви кажа, че ако вярваме на обещанията на партийните популисти, на думите, а не на делата, ако се нареждаме до всеки, който ни викне на митинг, а даже не знаем за какво е митингът - важното е да се вика в тълпата, че в нея сме по-силни, България ще изчезне. Децата ще бягат презглава навън, а младите няма да раждат заради несигурност. Ще се плодят само нискочелите впиянчени маргинали заради самото плодене и помощите. Тъй че... Бачкаме и образование му е майката + собствено мнение

156

Началото на Краят

преди 1 година

Явно това е бил предела на тази безумна цивилизация и култура. Ако не намесят разумните хора да спрат и да стерилизират плодящите се зайци то сама природата ще си свърши работата като убие всички.

155

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 189 - Tролей е ...

154

Георги

преди 1 година

До MaйMyнaтaПолша ще победи , сипвай смело на 3,25

153

Анонимен

преди 1 година

До Новите Мерки - Миии ок чуек, ама тва си е твое мнение ...

152

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 179 - Е нали за урбанизацията говорим. Това е град се случва. И не е в България. Ако си мислиш, че тък сме лоши и студени, отиди в Калифорния, кдъеот са добрите и милите, та яивш там какво прекрасно е.

151

Новите Мерки

преди 1 година

Правилно и само така по мирен път и най-хуманен начин ще се регулира броят на населението. Срамота е в модерна технологична цивилизация да няма строг контрол и селекция на размножаването. Отдавана са измислени ПРИНЦИПИТЕ на Евгениката. Както се планира всичко в едно развито общество трябва да има регулация на популацията и контрол на качеството, броя и здравето на хората с генетично чисти характеристики, образовани, здрави и работещи.

150

Анонимен

преди 1 година

"ще катастрофалните заплахи - от изменението на климата до прекомерната зависимост от технологиите - ще направят оцеляването на човечеството много трудно" - Да ходи в тундрата, на минус 20, да оцелява с една пръчка.

149

Майната ви....

преди 1 година

Супер компютъра е Путин.Луд човек.

148

Новите Мерки

преди 1 година

До 167 не разбирам какво се репчиш? Никой човек не е умрял от факта че не прави секс. Кастрираните хора не са агресивни и могат да си живеят пълноценен живот, да имат професия, любими хобита, спортове, да работят и да допринасят за обществото. Просто в модерни времена не може да се оставя размножаването на произвол и на хаос.

147

ЧЕРНОГЛЕД

преди 1 година

Аве с тоя богат избор на отровни храни в момента по магазините и нездравословното хранене, ракът на дебелото черво, ракът на стомаха, и от пиенето на евтин ментелък, ракът на черния дроб, както и от технологиите и облъчването туморите в мозъка, както и дишането на мръсен въздух, пушенето на цигари, ракът на белите дробове, ракът ни е в кърпа вързан преди идването на края на света... То по-добре да си отидем без да разберем, отколкото бавно и мъчително...

146

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 175 - Какво е РЕСЕТ? От какво е съкращение?

145

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 166 - О моля те - знам я орбанизацията. Припандали хора по средата на пътя и никой не ги поглежда с часове.

144

Анонимен

преди 1 година

Ще го изчакам до 2050 година и само ако не е познал,ще го направя на парчета.Най-мразя да ме лъжат.Ама,ха!

143

До 166

преди 1 година

МНОГО ДОБРЕ казано Природата НЕ търпи празно място нещо като умре и изчезна идва друго на неговото място. ОБАЧЕ СЪЩО ТАКА Природата НЕ търпи и препълнено и задръстено място от популацията на един или друг вид живи организми ТАКА ЧЕ ИМА И РЕСЕТ ли РЕСТАРТ ли на тая система. Всичко твърде малко или твърде много не е приемливо.

142

155

преди 1 година

До Анонимен 160 - Защо ме обвиняваш в противното на коментара ми?

141

Анонимен

преди 1 година

До MaйMyнaтa134 Тоя мач го играй 1 на 1 със 100 лв. или първо полувреме две крайна хикс. Което е по-големият коефицент него играй. За мен по-сигурният резултат е 1 на 1 краен точен резултат.

140

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 160 - Вярваш или не, има хора, които го правим всичко това. "това, че не ти харесва, че други ще оцелееят" - Къде прочете, че не ми харесва? Аз искам хората да оцеляват, но тези, които само казват, колкот сакпани сме били и как нямоло смисъл, са ми пробем, защото повличат и други със себе си.