124

Анонимен

преди 1 година

Една и съща мисирка не спира да се рови из чуждите сайтове и да преписва глупост след глупост.

123

Анонимен

преди 1 година

Ам той Путин знае ли че се стяга за бягство?

122

Анонимен

преди 1 година

Дъртите, вече, комсомолци виждат нацист зад всяко дърво и прозорец, живеят и се молят пред портрета на Ленин, хахахахахаха

121

Анонимен

преди 1 година

Рублата сега е по-силна от преди и днес Русия прави повече пари, отколкото преди санкциите. Руснаците живеят все по-добре докато в ЕС обедняват и дори отопление у дома и топла вода за къпане вече се превръща в лукс за средния европеец.

120

Анонимен

преди 1 година

Гледайте да не дишаме радиация , иначе не го мислете . Колко пъти го погребвахте , нали е и ''болен'' . Не разбрах последно , пророчиците и гадателите каква болест ОЩЕ не му са сътворили.

119

Нацистка България

преди 1 година

Нацистка България по заповед на фашистките господари от Брюксел и Вашингтон гласува против резюлюцията за осъждане на нацизма.

118

Анонимен

преди 1 година

Много често коментарите са инспирирани от предните мнения. Затова като слагате знаци не е лошо да прегледате поне няколко мнения назад и нещата ще ви се изяснят.

117

До 189

преди 1 година

Десетки градове са без електричество. Държавата е пред разпад. Нарко клоунът е надрусан и нагъсан! Коката топли!

116

Анонимен

преди 1 година

Украинците замръзват. Вижте прогнозата за времето в Киев след 3 дни ХАХА

115

Анонимен

преди 1 година

ше избега в некой бункер в Чукотка :) сред най-любимите места на джуджжето са :) от там ръководи войната неговата маааа.

114

взвд

преди 1 година

Путин никаде няма да бяга след като свърши всичко отсега се пригответе да видим вие къде ще бягате умници такива

113

Анонимен

преди 1 година

Дъртите русофили не издържа, имат желание да се бият, но са прекалено стари, дебели и физически не стават за нищо, освен да крещят и изпускат газове на митинги на "***". Ще заделят от пенсията си и минималната си заплата да пращат на руските маймуни на фронта, докато пращат молитви към Тодор Живков, Георги Димитров и Йосиф Висарионович. Да живей Вова!

112

Анонимен

преди 1 година

Тука позахладня вече. Като гледам прогнозата, без точец укритата до 5-10 ще станат на шушулки хахаххахааххахаха

111

Анонимен

преди 1 година

Зеленски три дни не се спря да джафка и от тази вечер е на генератори - докато има гориво. Пък вие за бягството на Путин сънувайте, хихи.

110

ико

преди 1 година

Украинците вече са на другата страна на Днепър. Няма да има почивка за оркките. Кеф.

109

Анонимен

преди 1 година

Путин не го мислете! Глобалния "Запад" да му мисли, че ресурсите им са на привършване, а Путин си пази своето! Урките са просто маша на западните крадливи интереси! Справедливо би било и в Хамерика да се спретне една "войничка" - стига са ръсили с демоНокрация из цял свят! Обречени са но още не го виждат с късогледите си очички ококорени единствено в печалбата. Не всичко е пали Западе, не всичко е пари!!!

108

Анонимен

преди 1 година

Днес.бг не знам колко сте годишни но днес за сетен път допускате изкчително брутални изказвания на сорросоидите спрямо техните родители майки и бащи баби и дядовции съграждани Но не е тяхна вината е ваша. Това е брутално посегателство срещу свободата на словото. Заради чужда държава продадохме своята. Всичко си има цена и тя ще бъде платена.

107

Руските мародери

преди 1 година

Руските военни си спечелиха репутация на мародери с нахлуването в Украйна, като вземат перални машини, електроника, културни артефакти и дори костите на любовника на императрица Екатерина II. Но последната кражба - включително седем миещи мечки, две вълка, пауни, лама и магаре от зоопарка в Херсон - навлезе в царството на фарса. The Washington Post осъди руския мародер Олег Зубков "Russian zookeeper kidnaps animals from Kherson, Ukraine says".

106

Путин капyт

преди 1 година

До 10 дни Путин ще избяга от Русия иначе ще бъде ликвидиран като приятелят му Кадафи.

105

Аз есмь жуже

преди 1 година

Путин ще потърси убежище при Снежанка и неговите 7 братовчеда.