356

Анонимен

преди 1 година

"1994 на Будапеща меморандума САЩ и УК гарантират да защитават Украйна!" - Точно така и се видя, че техният подпис не струва дори и колкото хартията. Нарочно използвам тези думи, защото същото се пише и за Русия. Ако питате мен подписа и на 3-те не струват нищо. Трябваше САЩ и UK да обявят война на Русия, и да си се разправят там, а не да карат ЕС да ги пази, защото така се получи. Нали са много велики UK, САЩ и Русия - ами да си ги мерят в Аляска например и да оставят нормалния свят на мира.

355

Анонимен

преди 1 година

PS.Излиза че на световни марки те наркотрафиканти от БЮ може да се даде независимост но на работници миньори от Донбас не може . Не че чакам отговор но мисля че това е важен въпрос защото колегата по долу пита за прокси войната.

354

Анонимен

преди 1 година

1994 на Будапеща меморандума САЩ и УК гарантират да защитават Украйна! Никоя държава в ЕС нищо не е подписвала! Украйна не е нито в ЕС нито в Нато! Въпрос с повишена трудност: Защо ЕС си даде цялото оръжие на Украйна и към 25 милиарда помощи??

353

Ф.С.В.

преди 1 година

Много хора си мислят че НАТО Е НЯКАКЪВ ВЕЛИК ГРААЛ- НАТО е едно нищо - дори е имало война между членки на НАТО!!! - няма да ви обяснявам коя война е -ТЯ още "тлее" и може да избухне всеки момент! Та за какво НАТО "ГОВОРИТЕ" ?

352

Анонимен

преди 1 година

Сменяме съветските щайги безплатно, стига мрънкали

351

Анонимен

преди 1 година

До Еми "Защото ние ще сме следващите. Руснаците не признават никой." - Ако ние сме следващите, то не вярвам НАТО да ни защити. Силно се надявам, но не вярвам. Ей там ще дават каски и патрони и ще кажат - бийте се. За да не сме следващите, не трябва да се дават поводи на Русия. Пратим ли оръжие, вече имат повод. Ако сме неутрални и да искат няма как без нищо да атакуват Бг, а атакуват ли, помни, че НАТО ще ни изоставят. Според чл. 5 от договора всяка страна помага както намери за добре и така...

350

Анонимен

преди 1 година

На САЩ им трябваха 20 години да загубят в Виетнам и Афганистан срещу овчари! Дано сега по скоро загубят! Че инак свършено е с ЕС..

349

Анонимен

преди 1 година

САЩ са загубили ама Косо варите спечелили. Без референдум без нищо прочетоха една декларация и обявиха независимостта а Донецколуганските мъже украинците ги избиха но милост няма от никъде. Нито за тях нито за семействата им. Целия свят е против тях защо. Те са едни Миньори работачета и се бият храбро но САЩ и Нато не го ли виждат това защо им потъпкват независимостта

348

Ф.С.В.

преди 1 година

дО Еми -бъркаш се - все едно Русия да нападне част от собствената си територия-0Ние отдавна сме част от Русия-просто се залъгваме че не сме !

347

Анонимен

преди 1 година

До Ф.С.В. - Отговарям - защото Палестина не са ни обещали, че ще получим сравнително нови F16, срещу МиГ-ове. Иначе по принцип съм съгласен с теб, че Украйна не е в НАТО т.е. НАТО там не трябваше да се меси. Трябваше само американците да защитават Украйна, понеже нали сина на Байдън има далавера там, а не да карат цяло НАТО да пази доларчетата на синчето на Байдънчо... :)

346

Еми

преди 1 година

До Ф.С.В.Защото ние ще сме следващите. Руснаците не признават никой. ОТ Грузия отцепиха Южна Осетия и Абхазия, от Украйна Крим сега нападнаха и цялата страна. От Молдова - Преднистровието. А за нас имат желания от векове да ни направят губерния. Затова трябва да помогнем иначе може да сме следващите.

345

Анонимен

преди 1 година

Ех спомням си виликата победа на САЩ в Ирак, Виетнам, Либия, Сирия и наскоро в Афганистан!Ех такива победи ех!

344

Анонимен

преди 1 година

До Засегнат "Излиза че ако някой влезе в къщата на съседа ви и започне да граби безчинства краде тоалетни" - А когато Украйна заплаши, че ще произвежда ядрени оръжия, тогава ти оплакваше ли се, че това е заплаха срещу тези, които сега обвиняваш, че са влезли в къщата на съседите си? Ако Македония каже, че ще прави ядрени бомби и същевременно обяснява, че ние сме им най-големия враг, ти какво ще предпочетеш - да ги атакуваме преди да го направят, или да стоим и да гледаме?

343

Ф.С.В.

преди 1 година

защо не пратим самолети на Палестина ? ТЯ не е член на НАТО както и Израел не е член на НАТО--защо не пратим там самолети да се сражават от еврейските такива убивеащи всеки ден деца и майки? ОТГОВОРЕТЕ М,ОЛЯ?!

342

Анонимен

преди 1 година

Аз съм българка, но ако бях българин никога нямаше да се сражавам за Нато в Украйна!Щях да дезертирам! И Хитлер не е накарал България да се бие на Източния фронт, па некакъв си Бай Дрън!

341

До Вели

преди 1 година

Трудно е да се стърпи човек, когато примЕтиви като теб си позволяват да наричат Миг примитивна техника. Първо научи правописа, кога се пише главна буква, какво се слага в края на изречението, как се пише правилно УрУжие, незнам и ей такива нещица. После е по-сложното - да почетеш за разните самолети и едва тогава си позволявай да разсъждаваш. Че засега трябва да знаеш, че нищо не знаеш и куп глупости си изписал.

340

Анонимен

преди 1 година

До ФСБ те тез продажници и за много по малко пари ще пратят армията на фронта да се сражава за вятърните мелници.

339

Анонимен

преди 1 година

По принцип съм против да даваме оръжия за Украйна, но ако ни дадат сравнително нови F16 срещу Миг-овете, съм съгласен. Като ще даваме нещо така или иначе, поне и ние да получим нещо.

338

Ф.С.В.

преди 1 година

Украйна не е в НАТО -защо тогава да се месим?

337

Анонимен

преди 1 година

***, не ми се живее! Какво е това?!?! Даваме си най-добрите самолети за трошки!