97

Торнадо

преди 1 година

*** гъска

96

аз

преди 1 година

Не я харесвам, но е абсолютно права. Паметниците ни и подобни съоражения са в окаяно състояние, веят се разкъсани знамена, мръсотия, графити, мизерия. Наистина ли проблемът идва чак когато някой си направи снимка?! Ако мястото беше поддържано подобаващо едва ли на някой щеше да му мине през ума да си играе на снимки там!

95

Анонимен

преди 1 година

Срам ме е от тая, къде срама няма.

94

безсрамница

преди 1 година

Оголила си кълките си и си клекнала на един ковчег-саркофаг. Много добре знаеш къде си отишла да се снимаш. Хората в културните държави отиват да се снимат в природата, а ти си тръгнала върху костите на убитите, но всеки си плаща рано или късно. Отвратително!!!

93

Анонимен

преди 1 година

Ако имаше истински патриоти, тая да е изяла боя!

92

Анонимен

преди 1 година

ми да й вземем гражданството, като пада от Марс!

91

Възмутена

преди 1 година

Тази не знае ли защо се издигат паметници, та не знаела символиката му. Вместо да се засрами сега кметици и управници и са и виновни.

90

Евстатий

преди 1 година

Рут е с влажен поглед на теле. Да си слага маската, че е по хубава с нея.

89

Анонимен

преди 1 година

До Петърчое как състоянието на паметника да не е проблема? Точно това не показва ли какво е отношнието на хората, които го стопанисват към символиката, която има?!? Право казват, че суматохата настана след като всички видяха на какво прилича. И кметът Мария Витанова - Вълканова от ГЕРБ единственото, което измисли е ... да се оплаче на Гешев :)))

88

Анонимен

преди 1 година

ДОЛЕН ДОЛЕН................................

87

Чичо Джо

преди 1 година

Рут, измий си устата преди да говориш за загинали в Априлското възстание.

86

Делчева

преди 1 година

Кога ще пуснат Алфа?

85

Кути

преди 1 година

Пак ще се повторя, за поругаване паметта на жертвите, във военно време, наказанието следва да е смърт.

84

Анонимен

преди 1 година

Кметицата е герберка, те не могат да понесат вина.

83

Анонимен

преди 1 година

Кметицата реве на умряло, щото цяла България видя какво е отношението на общината към паметника. Според мен трябва да си подаде оставката, сега!

82

Анонимен

преди 1 година

"Тези хора, които реагират в тази крайност и острота, тези псевдо патриоти, са същите хора, които искат затвор за малки деца, които изписват "Свобода за Украйна" на Паметника на Съветската армия", на мнение е Рут Колева. - хехех, явно я боли, че на *** някой е написал "Свобода за Украйна".

81

Антифашист

преди 1 година

Ами Евала на Колевата за това изказване против фашисткия комунистически режим

80

Петърчо

преди 1 година

Проблема не е в това какъв е паметника и в какво състояние е а в това че точно там са решили да правят фотосесия. И разбира се не знаели. Еми ако не знаете информирайте се и спрете с подобни ПР акции да си правите евтина реклама. Как пък Колева само с "скандали" се появява по медиите? Миналия път по някаква причина се обиди на целия български народ и щеше да напуска България. И отново е тук? Хайде прав ти път и поне сега да си стоиш на думата. Псевдо певица ще говори за псевдо патриоти. Смях.

79

нагла

преди 1 година

може да си замълчи,а тя хвърля мозъци

78

до 108

преди 1 година

Като не е знаела за символиката на това място как пък е решила ТОЧНО на това място,пълни с презервативи и спринцовки да прави фото сесия?!? Тази лъже поне колкото нашите политици и го прави често...