9

Анонимен

преди 1 година

Сатаната се е вселил в укрите.

8

Българин

преди 1 година

Аз мноо го уажавам призрака от Киев който е свалил 300 руски изтребитела от армията на зверския диктатор Путин който без никаква причина нападна мирна и демократична Украйна която искаше да живее като нормална по правилата на западния цивилизован свят, ама зверския диктатор Путин взе, че я нападна, моля ви се! Това е безобразие, нали!

7

Варно

преди 1 година

война е ама пилот от ВВС на 61 години ?

6

Анонимен

преди 1 година

Това доказва обратното на руската пропаганда.Че украинската страна се е предала И само шепа фашисти я командват.Украйна се е борила срещу агресора кат държава.

5

Анонимен

преди 1 година

Нали Украинците признаха че няма нито такъв пилот, нито такава ескадрила "Призрака от Киев"? Това е ПР название на всичката авиация която участва в боеве около Киев, в чест на фалшиво видео.Ние да не сме без памет?

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 - ядете главно руски Гомна които целодневно усърдно търсите по всички долнопробни руски сайтове!

3

Кифладжията

преди 1 година

Не се косете. На Нелито за това й плащат - да бълва фейкове през 10 минути.

2

Анонимен

преди 1 година

Матюшенко е бил един от инсктрукторите на "Призрака на Киев" - Първо никакъв признак няма и е крайно време журналистите да спрете с тези глупости. И второ как пилот на бомбардировач ще е инструктор на пилот изтребител. Не знам дали се усещате какви простотии пишете...

1

Анонимен

преди 1 година

а бе нали укрите си признаха, че няма никакъв "призрак на киев" - всичко е симулационна игра, а сега пък "инструктурът" му изплувал :):) хайде, не ядем дУматИтУ с колците :)