16

А това е лесно!

преди 1 година

Никаква помощ! Извинете, но ние нямаме за нас :) камоли да даваме! Другото джудже от юг дали можем и с текущото въоръжение да спрем? Щот никой не гледа към него... но този също не спи. А с него делим обща граница. Та, опичайте си акъла... за да не остане България без народ.

15

Анонимен

преди 1 година

Отивай на фронта бе, *** евроатлантически!

14

П.К.

преди 1 година

Ние пък твърдим, че всички " помощи" за продължаване на войната ОЗНАЧАВА САМО ЕДНО: Продължаването на безумните "помощи" означава ПРОДЪЛЖАВАНЕТО НА УБИЙСТВАТА НА МИЛИОНИ И МИЛИОНИ НЕВИННИ ХОРА И ЧУДОВИЩНИ СТРАДАНИЯ НА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ХОРА. Това с про-стите си кра-туни дали ще разберете вие всички някога???

13

Анонимен

преди 1 година

Полша е обещала да ни продаде 2 двигателя за Миг-29 и да поправи още 6, че да могат нашите мигове да изкарат до 2027, но това им е крайната дата. Всичко ни е такова старо. Още няколко годинки е живота на съветското ни оръжие и затова не трябва да изпускаме далаверата да ни дарят по-модерно НАТОвско оръжие, като си дарим съветското, както направиха Чехия, Гърция и Словакия.

12

Анонимен

преди 1 година

"Твърденията, че ако дадем оръжие на Украйна, ще бъдем въвлечени във война, не са верни" - то е много, много, много лесно да се провери. Обадете се в посолството на Русия и питайте каква е тяхната гледна точка относно даването на оръжия на Украйна. Продължаваме ли да сме неутрални, ако го направим.

11

Анонимен

преди 1 година

Дай себе си prodajnik mrъсen, виж за това всеки ще те подкрепи!!!

10

анонимен

преди 1 година

Заминавай, бе Тагарев и всички, които са за военна помощ, заминавайте..

9

Анонимен

преди 1 година

Какво ще оголиш бе? Всичко се възстановява с по-модерно. Дори и С-300 да им дадем, пак ще се сдобием с Пейтриът. А руските ракети няма смисъл да ги държим да им изтича само срока на годност. По добре да влезнат в употреба преди да се налага да ги *** за скраб.

8

С такива "експе

преди 1 година

Които от десетилетия се подвизават по радиа и телевизии армията и цялата държава са на сегашното дередже.

7

Да дадем

преди 1 година

Професор тагарев да им дадем

6

Анонимен

преди 1 година

Ние трябва да участваме активно в защитата на Украйна -що така? Каква ни е Украйна? Че да "участваме активно"? "В защитата"????? Ти каква националност си, предателю? "А ако ние сме на нейно място и другите страни се дистанцират" - ама не се дистанцират, ето, европа фалира само и само да помогне. Всяка мръзнеща пенсионерка тази зима е пирон в ковчега на военната машина на Путин. Какво още да направим, освен да пратим теб и другите предатели да защитават Украйна на фронта?

5

Анонимен

преди 1 година

Много бързо забравихте совалките на захариева 2017/20 до украйна заради правата на българите там

4

Анонимен

преди 1 година

Излизай на фронта бе брато ,щото аз няма никъкав шанс да излезна .*** няма как да си дада живота за палячовци като теб и ще бъда срещу тях

3

Враца баце

преди 1 година

Никаква военна помощ не сме длъжни да им даваме! Нито са членове на НАТО, нито на ЕС!! Виж за хуманитарна - лекарства, палатки и т.н. , да!

2

Анонимен

преди 1 година

През втората световна война не сме дали оръжие, а храна и дрехи, и ПАК СМЕ БИЛИ ВЪВЛЕЧЕНИ! Украйна получава оръжие за десетки милиарди от ЕС и САЩ! НЕ ИМ ТРЯБВА НИЩО ОТ НАС! Нищичко! ИСКАТ ДА НИ НАВРАТ В КОНФЛИКТА! Няма друга причина да са толкова настойчиви и само "да дадем оръжие да дадем оръжие" всеки ден!

1

Samo minavam

преди 1 година

Няма какво да се дад, там е проблема. Продадахте го, а се води на книга.