93

Идеалист

преди 1 година

Русия на да използва ядрено оръжие в Украйна, защото по-голямата част е руска. САЩ са тези, които ще използват такова оръжие в Европа, респективно в Украйна. САЩ да се оглеждат към Южния полюс, така за всеки случай.

92

Българин

преди 1 година

Вие евроатлантиците вече съсипахте Карлово, изсякохте горите и ибахте цялата община и Богдан и Каравелово. Евроатлантико Емил Кабаиванов от СДС ни разказа играта. Мамка ви и ГЕРБа и СДСто и ДПСто и политиците и евроатлантиците.

91

Ама

преди 1 година

Възраждане спечели само 10 %????

90

Анонимен

преди 1 година

Пет века турско робство не можаха да заличат българският народ но пречупиха българската смелост и характер.Оттам е робското мислене.По същата логика руснаците не трябваше да провеждат специалната военна операция срещу Османската империя за да освободят българите.

89

Анонимен

преди 1 година

На Шипка и на Плевенската Панорама са исторически възстанови, много ясно че не са убити 200 хиляди, а 10 пъти по малко! Това е белетристика, никой професионален историк няма да напише това!

88

Анонимен

преди 1 година

"В качеството си на доминираща световна суперсила Съединените щати ще трябва да" - Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха... Да си налегат парцалите от сега преди да е станало късно!

87

Българин

преди 1 година

Турците са избивали опълченците на Шипка с оръжия от Америка и Англия. Цялата турска армия е била въоръжена с англосаксонски оръжия. Избивали са ни Българи и Руснаци с американски оръжия. Учете историята глупци авроатлантически. Бог да пази България! Слава на Русия!

86

Анонимен

преди 1 година

Хората са казали. "Пистолет и оная си работа не ги вади, ако не смяташ да ги използваш". Същото важи и за ядрените оръжия

85

Българин

преди 1 година

Виждал съм на Шипка с очите си купчина с кости на Руски воиници дали живота си за свободата на България. Поклон!

84

Не съм

преди 1 година

видял сърдечно отношение на руснаци към българи, напротив, имперско и пренебрежително отношение от ***, към народ който в културно отношение е постигнал много повече от тях! Комплексари!

83

Българин

преди 1 година

Русия плаща след Санстефано тонове злато репарации наТурция, за да има я има България, за да има Българска държава. Да живее Русия! Бог да пази България от евроатлантици!

82

ББ

преди 1 година

разбира се,че ще има отговор,ще е мълниеносен и...смъртоносен...хитлер също го лъжеха,че САЩ нямат възможноста да стигнат до него,...да постройм Справедлив Свят за децата си...Божий Свят...или ще загинем като ***...

81

Анонимен

преди 1 година

Росия никога не ни е взела нищо и освен това не ни се меси във вътрешните нещаДа, да, верваме ние на съветски чубурашки!:)))))

80

Не може

преди 1 година

Тия бушита да живеят 20 тодини в България и демонстративно да отказват да говорят на български, а няколкото хиляди англичани от уважение, макар и грешки да се опитват да говорят нашия език от уважение към нашата държава и народ!

79

Българин

преди 1 година

Четете хубаво тролов-е американски, чете хубаво какво съм ви писал, защото утре няма да има обратен път за вас американските ***-и. От село може и в София да додем, омразата ми към американците вече мина границата искам да гледам как горите, бензин и масло за вас. Турци и американци са врагове на България наричат се евроатлантици.

78

Щирлиц

преди 1 година

САЩ са приготвили тоалетна хартия,за да няма.....изненади.

77

Анонимен

преди 1 година

Къъъпутин може да посяга само към водката след този световен резил и пердах от Украйна. Съветската армия, ха ха ха

76

Анонимен

преди 1 година

До АааааххахахааТака е ,зеления също мълчи ..

75

Анонимен

преди 1 година

До 98целите няма да са в Украйна, а ще са Белия дом и други стратегически обекти в САЩ.))))))Другарю САЩ имат уникално местоположение, пази го два Океана, радарите на ПВО отбрана НАТО са в Полша и Румъния, Аляска, Хавай, о. Гуам.Ракетите въобще няма да стигнат до Белият дом.

74

Българин

преди 1 година

Боже пази България! Американците ни докарахте в село само глад, мизерия, наводнения, кал, нищета. Преди гледахме маслодайни рози, символ на България сега няма градини има само купчини с кал, пустош, евроатлантически фирми ни разказаха играта. Преди години в село гледахме много животни сега няма едно животинче само евроатлантически ценности и мизерия, няма здравна служба, лекар, поп, учител нищо само един евроатлантик бизнесмен , които аз лично ще запаля тая зима. Боже пази България!