103

Анонимен

преди 1 година

Русия ще спечели. Китай ще е на ход. И всички ги е страх. За съжаление наистина САЩ както спонсорираха и подклаха 1 и 2, така 3тата световна война. Не вървим към добро никак. Утре ще ви питам, буквално утре, колко ви струва отоплението и наема. А доходите? Последните кредити, които България взе, са на 4 %. Външен държавен дълг. Това е само началото. Кой ви дава заемите? 7 милиарда дефицит.

102

анализатор

преди 1 година

Украинските момчета никак не се шегуват! Убитите руски войници в Украйна вече са почти 58 хиляди!!! Още няма толкова но скоро ще станат. Като гледам темповете с които расте бройката на труповете - по 500 души на ден!!! Гледах интервю с един украинец в окопа - вика готвим се за мобилизираните да ги посрещнем. Не ни е страх от тях, защото ще ги избием като ***!

101

Хаха

преди 1 година

"изгнаници в чужбина" демек като децата на Путин, ама без бентлита :)

100

Анонимен

преди 1 година

САЩ тръгнали да заплашват Русия .Снощи чух по радиото. Обаче някак задкулистно и подло. Не ги уважавам и не им вярвам. Нито дума за убийствата в Донецк.

99

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 102: Много интересно как от 1991-ва до 2013-та нямаше нито един убит руски уркаинец както ги наричаш. Проблемите започнаха точно през 2013-та когато руските бандюги решиха да превземат Крим. Там ще търсиш проблема "дрогарю" ! Не ти вървят опорките :)

98

Анонимен

преди 1 година

Надявам се повече българи да оценят свободата, която имат.Всеки изказва мнение за политиците, понякога доста крайно и обидно, но това вече е манталитет, образование, средата в която е израснал.Но може да каже каквото мисли.Това е демокрацията.В един тоталитарен свят, не е възможно.Забелязвам, че свободата у нас, не се оценява, защото не е извоювана с кръв.Така се спусна даром.Някои хора грешат когато мислят, че живота им е скапан, защото сме в ЕС.Истината е, че никога не станахме европейска дър

97

Да кажем истината!

преди 1 година

Няма никакво съмнение, че Русия ще спечели! Стига писали американска пропаганда!

96

Анонимен

преди 1 година

До 61 - Абе ти чете ли постановлението за мобилизацията? Първо ги пращят в поделения вътре в Русия на 1 месец обучение, чак после в Донбас. Къде ги търсиш новите на третия ден под Донецк?!

95

Анонимен

преди 1 година

Каква печалба е за Русия всички околни съседи да са ти враг номер едно И почти изолирана от света.Могат ли руснаците да ядат петрол.Могат ли да ядат метали.Кой ще ги уважава Кой ще има общо с една военизирана държава.Ако тя остане военизирана, нещо което не подлежи на спор.Защото това което завладяват освен с военна сила и терор не могат да задържат.Кой ще търгува с тях и как.Руския човек как ще се чувства.Някой пита ли го Путин допитва ли се до тях.Ако Възраждане им харесва да заповядат в Путин

94

Анонимен

преди 1 година

какво ти е неясно че убиваха народа на укранските руснаци деца мъже жени и старци това ли ти беше не ясно неонацист и си ти вие сейте омраза против руският народ.с тези биолабаротории америка иска да унищожи цяла русия сащ закри темата и я посочи на друго место ако съм аз веднага ви спирам енергоносителите ако ще да умрете от студ иглад на мен ми е все едно

93

Анонимен

преди 1 година

Войната не е свършила. Вие слагате каруцата пред коня.

92

САЩ са терористи

преди 1 година

До със САЩ шега не бива Световни терористи и като такива към тях не трябва да има компромис а да се унищожават. Със всички средства. Ето, и в момента САЩ губят успешно войната против Русия.

91

Анонимен

преди 1 година

До Българин Опитай се да напишеш нещо вярно. :))))

90

Анонимен

преди 1 година

За Възраждане! За да стигнем русия и тук!

89

Анонимен

преди 1 година

До Единственото сложих ти плюс по погрешка, минус от мене. Дори и него не заслужаваш.

88

Бай Дрън

преди 1 година

Да, щом компанията на Хитлер -Фолксваген обмисля до две години да разкара всичките си производства от ЕС, работата е дебела. По-специално от Словакия и Чехия.

87

Анонимен

преди 1 година

Руснаците воюват в студа!---Не, че нещо, но украинците също идеално знаят какво е студ. И вече се готвят за зимата, наскоро Канада им даде зимно облекло. А все си мисля, че канадците също знаят какво е студ. За сравнение, Русия се чуди дори как да въоръжи хората, които праща на фронта. Нищо чудно да ги накарат сами да си носят пуловери и якета :)

86

Анонимен

преди 1 година

До 71...Русия ще спечели с тая война.Ще се отърве от един сатрап роден в лабораториите на КГБ.Ще се замисли кой е православен в милата им родина Това е ,,печалбата".Отново с мъка и много жертви.Но печели много

85

Българин

преди 1 година

Русия вече е спечелила. Осемдесет процента от териториите на новите 4 републики са под руски контрол. След мобилизацията, ще вземат и другите 20%. Единствената грешка на Русия беше, че Путин се опитваше да забави максимално мобилизацията, понеже явно беше подвеждан, че нещата на фронта са добре. Дори след като се виждаше, че от месеци воюват само срещу техника от НАТО.

84

Анонимен

преди 1 година

До Брокер Вашето е все едно нацист да се радва колко много успява, само че през 1939та :))))