120

Анонимен

преди 1 година

Радев, какъв абсурд е украинците да са в петзвездни хотели, а българите останали без домове заради наводнение да са в фургони кимизарници и колосалните 300 лева помощ дето само храната за месеца не могат да си купят?

119

Анонимен

преди 1 година

Русия можеше да влезе с голяма армия до Киев, да премахне фашагите и да смени властта за една седмица. Според мен зад кулисите, Путин е част от глобалистката мафия и играят в един отбор. Има идея зад цялата тая операция и защо да продължи толкова дълго. До година светът ще е изправен пред продоволствена и енергийна криза, незнайна до сега по размери, след което ще ни предложат "изход" от кризата която те са създали. Няма да можем да откажем под предлога че се връщаме към "нормалното".Богданипази

118

Анонимен

преди 1 година

Чалгария ще проведе референдум дали да ви управляват с Чалга или с турбофолк по радиоточката! Слава на Румен Радев Шишарката президент и диригент на Кукубенд! Слава на първата дама Радка Пиратка! Кукубенд Парламент! ЕгатиТакъвия народ и егатиТакавата държава.

117

Нео

преди 1 година

Кратуньо започна добре и свърши зле. Взе да задава неясно на кого прости въпроси, които ние би трябвало да си решим сами, а не да ревем!

116

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Докато изходът от войната не еясен поне на 80% ще има избори.

115

Еее

преди 1 година

А кво викаш Крим научили се на кой Е

114

КРЪВЕН ДАНЪК..

преди 1 година

ПУТИН НАЛАГА КРЪВЕН ДАНЪК НА СЕМЕЙСТВАТА НА ПРАВОСЛАВНИТЕ СЛАВЯНИ В РУСИЯ.... ИСЛЯМСКИТЕ ОРДИ НА ПУТИН ОТ ЧЕЧЕНЦИ, ДАГЕСТАНЦИ, БУРЯТИ УМИРАТ КАТАСТРОФАЛНО..... И БЪЛГАРСКИЯ ЮМРУК СМЕНИ РИТОРИКАТА-ВЕЧЕ КРИМ НЯМА ДА Е РУСКИ.....

113

Анонимен

преди 1 година

Ал бънди още малко ще се разплаче, че бг няма да ги признае. Май ще получи честитка за мобилизация в рушката войска, където му е мястото

112

Анонимен

преди 1 година

Всечки дет най-гръмогласно джафкат за война срещу Русия първи ще избягат при мобилизация.

111

Анонимен

преди 1 година

След края на "военната операция" завършила със залавянето на престъпника от Кремъл, европейската част на Русия минава към Украйна, азиатската към който иска на никой не му пука.

110

Русия се предава

преди 1 година

Ядренни маневри на НАТО уплашиха Русия....Американски самолетоносач е пристигнал днес в Южна Корея за първи път от пет години насам, предадоха световните агенции. Акостирането на пригодения за ядрени оръжия самолетоносач е в рамките на общи учения на двете държави, но и демонстрация на сила срещу Северна Корея.

109

Русоробъ

преди 1 година

Приготвяйте хлебчето и солта и аносите на жените и дъщерите ви. Рашистанците идват и имат нужда от помощ

108

астора

преди 1 година

Демек и против да е референдума, пак ли няма да го признаеме

107

Анонимен

преди 1 година

Радев Косово правен абсурд ли е?

106

Радеееев,

преди 1 година

А Косово защо го признахме??? Продажници!

105

Анонимен

преди 1 година

Всички са слуги на Мустафата

104

Русия се предава

преди 1 година

Ново изявление от Русия, с което се внася уточнение за думите на Владимир Путин, които се приеха всеобщо като заплаха с ядрен удар към НАТО и САЩ.Не е в интерес на Русия да има открит конфликт със Съединените щати или НАТО. Това заяви на конференция руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков.

103

Анонимен

преди 1 година

До АКО ЖИТЕЛИТЕ - жителите им избягаха на запад в Украйна (които не бяха отвлечени към рашистан, разбира се) и сега се бият срещу руските фашисти. Понял? Не мислЕа!

102

Анонимен

преди 1 година

Ко правим с мобилизираните българи с двойно гражданство?

101

Анонимен

преди 1 година

Радев иска правителство, против Русия и ще го имаДве трети от българите смятат за най-големите проблеми на държавата поскъпването на живота, ниските доходи и цените на енергията и горивата. 10 на сто