125

Анонимен

преди 1 година

Ако мобилизират целия еврог ейски съюз барабар с нато къде ще избегате бе тарикати балгарета

124

Хаха

преди 1 година

Аз съм 87 и не съм ходил в казарма. Те ме търсили но не ме намерили на адреса по лична карта и до там. Пък аз на 18 като за върших училище и след 2 месеца вече бях на терминал 2. Млад емигрант.

123

Българин

преди 1 година

АКО МЕ МОБИЮИЗИРАТ ЩЕ ДЕЗЕРТИРАМ И ЩЕ СЕ БИЯ ЗА РУСКАТА АРМИЯ! СЛАВА РОССИИ, ГЕРОЯМ СЛАВА!

122

Анонимен

преди 1 година

Като махнем тези с бръснатите крака остават 10-20 000

121

Исторически парк

преди 1 година

Ако има мобилизация ще съберат 100-200 кл00шара от тия дето си говорят сами.. останалите 3-4 милиона ще духнат в първите 24 часа..

120

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Година е 2016 - та. В Румъния се провеждат учение на НАТО поотразяване атака на условен противник . Условният противник по някаква странна и исключително случайна случайност е облечен в униформа силно напомняща униформата на армията на РФ. Българският военен контингент в ученията отказва да участва в тях !

119

Край

преди 1 година

Всеки български младеж, който иска да може да заеме държавна служба - да става полицай, да става кмет, общински съветник, депутат, министър, президент трябва да е преминал поне 6 месеца военно-патриотично обучение. И да се е ЗАКЛЕЛ, че в случай на нужда ще брани България с оръжие.Няма логика да допускаме да ни управляват хора които 5 пари не дават за България и при воина ще хванат Уиз ер за Дубай.

118

До 123

преди 1 година

А в подкрепа на Русия???

117

Анонимен

преди 1 година

Във война срещу русия никой няма да иде или ще стане преврат

116

Пред мен

преди 1 година

В атакааа:))

115

Анонимен

преди 1 година

Първо всички бивши политици които сега не са в парламента трябва да са на първа линия (ако приемем че на сегашните оправданието им е като руското "По-полезен съм в парламента") и тогава да мобилизират народа.

114

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Само ииидиот, малоуменн и нискоинтелигентен би умрял за Родината. Истинският воин който е преминал военна служба убива врага и не бърза да мре !

113

Едно време

преди 1 година

Държави дето са прибирали селяните от нивите, да ги пращат на фронта, са на нашия хал!

112

Albi

преди 1 година

Всеки казва че няма да отиде, а мислите ли че кукловодите са толкова *** и не го знаят. То преди 3 години ако ви бяха казали че ще ви затворят под домашен арест и ще стоите заврени доброволно нямаше да повярвате. Ако са толкова опрели до българските мъже, имат си начини не ги подценяайте.

111

Край

преди 1 година

Така де. Питам се ние вече имаме ли Родина. Може и да не е толкова лошо да се пръснем по света и вече да няма България. НО малко нещо ме мъчи. Изглежда това, че ни възпитаваха да обичаме Родината.

110

Анонимен

преди 1 година

На война трябва да отидат тези които са източвали държавата . Синовете на съдии прокурори ченгели държавни хрантутници вишистите чието скъпо образование е плащано от народа . Тези трябва да вика държавата . На хора на които нищо не е дала България не следва да очаква да получи кръвта им. Трябва да се направи списък с търмъците вземали пари на наш гръб и да се пратят на война.

109

Анонимен

преди 1 година

Обаждайте се спешно на пишман войвода (официалния рекламен образ на Билла) и Боко, да ходят да подгряват няколкото самолетчета (модели от 70-те години) и да заминават да бранят границите ни. Нали те ги предплатиха, след като им заповядаха? Опаааааа, и аз забравих: Те са на чертежи!!! Нещастници....

108

Анонимен

преди 1 година

край за каква родина става въпрос да не би България да е във война или искат да ни набутат там

107

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Бе да дадат автомата .........

106

Той и Песков

преди 1 година

Беше готов да умре за родината...