51

така е

преди 1 година

Един от малкото останали политици мислещи за страната и народа си. Не васал и лакей на САЩ,сляпо изпълняващ заповеди, които ще доведат ЕС до края му.

50

До 33

преди 1 година

България и Българите са щастливи в ЕС и НАТО. А ти напескай и върви д.е.т щеш!!!

49

АнонимеН

преди 1 година

ПИШЕ СЕ : КОМУНИСТА ОБРАН!

48

Анонимен

преди 1 година

Унгария си знае интереса за разлика от нас!

47

Европеец

преди 1 година

Орбане ти не разбра ли че никои не те бръсне за слива тебе. Дори и вожда да ви даде газ ще се наложи да ползвате телепорт за да я докарате до маджария. А подочух че европарите за вас тази год биле малко а и щели да се позабавят бая. ххххх:)

46

redordead

преди 1 година

на мен в ЕС ми харесва, на теб като не ти харесва, отивай доброволец да се биеш за пРосия, и след 1 година, ако украинците не ти резнат зелката, ще получиш просийско гражданство, да си живееш щастливо в евразисйката коочина!

45

Има вариант

преди 1 година

Да затегнем примката около обикновените руснаци за а се мотивират да решат проблема с джуджето. Същото трябва да се случи и с укроландия. И нещата ще се наместят!

44

Анонимен

преди 1 година

Русия без Европа може, но Европа без Русия е умряла. И това е целта на наглосаксите. Когато т.ъ п.а.т.а Европа го проумее ще е късно

43

До 39

преди 1 година

Орбан иска ссср...*** нема да му се получи. За ЕС не става щото гледа в друга посока и имитира лукашенко!!! Много жалък много.

42

ПТН ХЛО

преди 1 година

Орбан е добре позната путинистка мъpша. Държи се на власт от русия и със същите похвати с които путин се държи на власт толкова време в русия. Нещо като копейкин ама успял да окупира властта. Или като бойкоборисов.

41

Анонимен

преди 1 година

Унгария да се изхвърли от ЕС веднага. Да си търгуват въглища с Русия след това. Почти цялата икономика на Унгария е базирана на западни компании.

40

Т. Шак

преди 1 година

До 37. Вие напуснете и отидете в ЕС! Аз съм си у нас и трябва държавата ни да излезе от Европуделския съюз.

39

пуйката

преди 1 година

Орбан спечели с две трети в разгара на войната,критики от Украйна по неговата позиция,така че е ясно,че 66% от унгарците,които са гласували го подкрепят.Има и "наглостта" да твърди,че Унгария е католическа държава и няма да допусне промяна в етническият и състав с приемане на мигранти.Иначе в Унгария има 600 хиляди от Украйна и за тях пречки няма.Тъй че ЕС не му е проблем,а той е такъв на ЕС.ха-ха-ха.

38

Анонимен

преди 1 година

02.10 - край на *** в България. Ще бъдем първи в Европа.

37

Анонимен

преди 1 година

Орбан трябва да поеме ЕС , тия сегашните примитивни лидери , не стаАт за нищо !Англия и щатите се гаврят с цяла Европа !ВИЖДА СЕ С ПРСТО ОКО , ... Защо ЕС няма армия , и чия е вината ?

36

до 33

преди 1 година

имаш цялата свобода да го напуснеш сам и да ходиш в Раша! От ИСтанбул, полети колкото щеш! Пиш из фронте като те мобилизират още на летището! Нещастно трооолче!

35

112

преди 1 година

31 . Доста си заблуден др. путинец.

34

Споделям

преди 1 година

Жалко че нямаме такъв политик в България

33

Анонимен

преди 1 година

РАЗУМНО, ама НЕ ИСКАТ! Искат да ни ЗАНУЛЯВАТ! Овце, спите ли?

32

Т.Шак

преди 1 година

Колкото по-бързо напуснем ЕС, толкова по-добре за България и българите.