114

Анонимен

преди 2 години

НАБИРАМЕ КЛЕПТОМАНИ И МАРОДЕРИ ЗА РУСКАТА АРМИЯ!

113

анализатор

преди 2 години

До: номер 173 Кой ни е "освободил" бе, *** задунайский??? Като толкова много я разбираш историята, разкажи нещо за Цариградската конференция в края на 1876 година!!! Какво знаеш за нея, а??? И кой най-много е бил против автономия за земите населени с българи в Османската империя?Кой повече от руския цар се е страхувал от нова война с Турция?Ако не беше Априлското въстание нямаше да има война с Турция 1878 година бе, *** путински!!! Не познавате историята, а учебниците от 1989 г.!!

112

путин приключи

преди 2 години

Независимо каква подкрепа има много силни руснаци изгубиха много пари заради глупостта му. Вече му шият дървения костюм. Няма да доживее до края на 2023

111

Анонимен

преди 2 години

При Ким Чен Ун е по-високо. Путин има накъде още да вдига рейтинги. Като дойде революцията, ще видим колко му е рейтинга.

110

Анонимен

преди 2 години

До ДО 168, ограмоти се малко, vulgar, vulgaris идва от латински, означава ***/обикновен, обичаен. Така римляните са наричали гърците/византийците като обида за това, че не са могли да говорят правилно латински. Ест. гърчолята са възприели жаргона и го използват по адрес на съседите си. След падането на Рим е нямало кой да им припомни какви са.

109

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще пребъде! Русия ще премине! Така вървят нещата! От прочетеното разбрах, че колкото повече затъва талигата на путин, толкова повече се вдига подкрепата на народа и върви към стоте процента! Това май е супер, а? А?

108

Toни

преди 2 години

До до 144 от славянинАнтон,роден в България.Къде в поста ми видя изброените от тебе думи.Спри да се излагаш.А ДО 134-Не ми приказвай дали сме забранявали на турчетата да говорят турски-забранявахме им да имат турски имена.1985-86 бях в армията-знам много добре какво става когато не искаш от Хасан да станеш Христо.Руснаците сега са същите само че 36 ходини по късно

107

Анонимен

преди 2 години

Кой го твърди това? Най-вероятно Медведев, без да пита руснаците.

106

Анонимен

преди 2 години

До всички, които не спират от сутрин до вечер да бълват псувни по адрес на Путин и Русия. Хора, руснаците знаят за манипулацията, която върви от сутрин до вечер по медиите ни. Те за пореден път ще ни простят. Но моля ви, моля ви, задайте си въпроса, дали ако тези хора не ни бяха освободили, щяхме АЗ и ВИЕ изобщо да се бяхме родили. Щяхме ли да съществуваме, като държавата България, или щяхме да сме ТУРЦИ. Струва си да помислите над това. Благодаря ви. :)))

105

байдън

преди 2 години

това е руски фекйк!! За Путин подкрепата пада, за Урсула се качва!

104

Анонимен

преди 2 години

От всичко най-много мразя лумпениядата. Визирам УРВУЛВА Фон Дер Лайнн....ен, Жозеп Борел и така нататък. Всичкото това с Украйна е един грамадански цирк, за който за съжалени голяма част от хората в западния свят (запАдния свят) с ударение на "А"-то, не разбраха. Тъжно ми е и най-искрено съжалявам всички хора, които са се поддали на западната (в часност Украйнската) пропаганда. Надявам се всичко скоро да приключи и хората да разберат, че бяха изманипулирани брутално за пореден път.

103

ДО 164

преди 2 години

Ами какво означава "България" тогава според тебе? Не означава ли "***", а българите "вулгарос" според византийците? Докъде ще стигнем с тази семантика?!

102

анализатор

преди 2 години

До: номер 159 "Еееех ако на запад имаше поне един способен и умен политик с Toпки, както Путин" Путин няма топки. Путин има ***-ин-ка!!! Сигурно ще те разочаровам, но ще видиш че е вярно!!!

101

Анонимен

преди 2 години

Краят на еднополусния свят, в който САЩ и Англия диктуват правилата в света ни, приключва. Това е радост за човечеството! Радостни дни идват!

100

ХИЧО

преди 2 години

Руските пияндета не знаят кой им е президент.Нагласено проучване.Бай Тошо имаше винаги 99,8 процента на изборите.Смех.

99

мдааа

преди 2 години

Еееех ако на запад имаше поне един способен и умен политик с Toпки, както Путин, то светът щеше да е рай, щеше да има мир и разбирателство между народите за много години напред!!!А то брате ckлерози, жeHдъpи и агpecoри cтpaxливци!!!!

98

Анонимен

преди 2 години

Смърт за наглосаксонците, които искат да унищожат источноправославните ни братя Украинци и Руснаци. Украинциите са използвани, срещу нашите братя руснаци. Нека всеки истински българин се противопостави на това. Нека приключи тази отвратителна история с войната между братски народи веднъж и завинаги!!!!!! Хората трябва да осъзнаят, че истинските ни врагове СА и винаги ЩЕ БЪДАТ САЩ, Британия и всички останали англосаксонци в света ни!!!!!!

97

Въпреки войната

преди 2 години

Подкрепата на фюрера и канцлера на Третия Райх скача! И така чааак до пролетта на 1945 година...

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 145Да, защото в училищата се е изучавал руски език,а не украински.

95

Анонимен

преди 2 години

До славянин 146 Нищо не си чел. Киевска РУС не идва от РУСИЯ, а от РУС - тоест така арабските извори наричат северните търговци и воини. Рус идва от Ros Или Rotsi и е скандинавски произход.