135

Анонимен

преди 1 година

Автора е не Франц-Стефан Гади, ами Франц-Стефан Гадае!

134

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 154 Бомби с обеднен уран се използват срещу бронетехника. В тия бомби няма нищо опасно както се мъчеше до ни втълпи руската пропаганда през войната в Югославия. Руснаците също използват снаряди с обеднен уран в Украйна.

133

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен И какво като се намесило НАТО??? НАТО е кошарка за овцете на САЩ, да ги държи оградени и лесно да бъдат стригани и ползвани за месо. След като се намеси НАТО, от НАТО (и западна Европа) няма да остане нищо. И понеже НАТО е куче на каишка, която държи господарят му в САЩ, там също ще имат ядрен дъжд. После ще оцелеят само тези, които имат достатъчна територия, незасегната от взривовете, тоест Русия.

132

Анонимен

преди 1 година

Без Русия , нато увисва, затова и винаги трябва да имат някакъв враг, иначе защо са ни, хората загряха и започна терора срещу цялото европейско население, което е пленено и ще бъде съсипано, но винаги нещата се оправят, само че ние сме живи по времето когато тепъва стават зле, карай , като ни мързи да мислим после ще се оплакваме от съдбата си..

131

Вицът на годината!

преди 1 година

Притиснат до стената... ха ха ха. Мислех, че това е шутът - наркоман Зеленски? А то някакъв сътрудник в института по фейк нюз се упражнява в научна фантастика, за да получи хонорар от западната пропаганда.

130

Анонимен

преди 1 година

Путин идеолозите мислят в столетия , запада го кара ден за ден , затова те са истинският хегемон, уж ги съборили 90-те а пък сега пак по-назад като военни технологии и не само, жените им жени, май дето ни лъжеха като малки , само от филмите саш изглеждат велики, вярно пуснаха атомно оръжие над мирно население, е тука наистина се иска кураж и безсърдечност, само дето съвестта винаги и все още ги яде, затова и с тези права дето раздаваха опитаха да компенсират убистава по света , но не , не става

129

Анонимен

преди 1 година

Ако Путин посегне към ядреното оръжие, това означава НАТО да се намеси във войната, което автоматично ще доведе до бързата смърт на Путин и Русия.

128

Анонимен

преди 1 година

А бомби с обеднен уран може ли, както направиха САЩ в Югославия?

127

ДжоБаеца

преди 1 година

То да не е казачок ако ми дадеш да играе.

126

Анонимен

преди 1 година

Не се ли бори Путин на луната да минерали със САЩ? А не това беше Китай..Путин е тоя с тристате болести!

125

Всичко е по план!

преди 1 година

Е как притиснат до стената?! Нали специалната операция върви по план?! Значи руснаците са планирали 7 месеца бавно настъпление с много големи загуби в жива сила ( 70 000 убити и ранени) и бойна техника ( около 5 000 унищожени танкове, бронетехника и оръдия)

124

Анонимен

преди 1 година

Няма да има война, както нямаше и вирус, само маркетинг и стряскащи заглавия

123

До147

преди 1 година

Абе ако студът не свърши работа тая зима,не се знае на пролет дали няма да прибегне и до огън!

122

Анонимен

преди 1 година

толкова го е закъсал запада като култура, толкова му е скучно вече всичко, че си измислят кризи да си стресират населението и си се забавляват от частните острови и ви гледат сеира

121

Анонимен

преди 1 година

Не, Путин ще използва СТУД!

120

За 139

преди 1 година

Авторът на статията е научен сътрудник от Международния институт за стратегически изследвания. Какво трябва да напише човека, за да обоснове теза, която му е подадена?

119

Анонимен

преди 1 година

Ама на Путин не му ли се живее? Или на неговите генерали не им ли се живее?

118

Анонимен

преди 1 година

Ако се стигне до използването на ядрено оръжие,говедария и наглобритания ще са мишените а не Черно Море.

117

Реалист

преди 1 година

От безмозъчен всичко може да се очаква,а такива нас ни командват вече 200 години.

116

Добр бебче

преди 1 година

Драги хора, някакви хора, които са ви казали, че в живота НЯМА НИЩО ДАРУМ, всъщност много добре са ви излъгали ! Хората, които са ви излъгали, те всъщност са чумата на човечеството, заради, която много хора от българската нация са бедни, нещастни , а други са в "окръга" на ФАЛШИВОТО хубаво в живота, а не в ИСТИНСКОТО хубво в живота ! Много добре са ви излъгали тези хора !