122

Анонимен

преди 1 година

До Мечо пух "Украинка не е националност,украинка е занаят!!" Да, да трепе руски "войници".

121

Анонимен

преди 1 година

До (-_-) А ти как ще "решиш" тоя проблем. Като клекнеш на Джуджа ли? Нали досега само това правиш, какъв е резултата?

120

(-_-)

преди 1 година

Затънали до гуша в лaйnа ама коментират видиш ли разни борби между рептили и изгряващи звезди.. Къде сме ние в тая игра бе, оли ги френи? Утре като решите да спите бензин или като ви дойде сметката за ток/газ каквото и да било щото всичко е навързано пак ли ще дрънкате небивалици?

119

Анонимен

преди 1 година

И като говорим за наркоканала с кокаина в консерви говеждо, трябва да знаете, че е бил държавен. Путин е разписвал документите докато в бил на служба в общината! Бивш чекист става държавен наркотрафикант а в момента е президент. Всички пререквизити са налице! Русия ще страда мноооооогооооои дългооооооооо!

118

Анонимен

преди 1 година

Абе де го Зеленака да каже пак нещо смешно. Да не са му спрели тока като снощи или сменя белото...

117

ПРОФЕСОР Х

преди 1 година

Жужето прати 40000 руски войници на смърт и отиде да открива виенско колело...Иначе седи на десетметрова маса с Макрон,че да не го заразят с вирусче....В трудни времена се вижда кой е лидер и кой е мижитурка,жалка...

116

Мечо пух

преди 1 година

Украинка не е националност,украинка е занаят!!

115

Анонимен

преди 1 година

Пуssин няма да се самоубие. Готвят му сценария Тодор Живков и после ще гние в затвора. Няма куража да се самоубие, Пуssин е престъпник тръгнал от низините на Русия, като млад е правил далавери с кокаин скрит в консерви говеждо месо, има достатъчно доказателства, че навремето е бил част от наркоканал Колумбия, през Русия за Западна Европа! Престъпниците не се самоубиват!

114

Анонимен

преди 1 година

Вчера гледах клип с джуджака. Видео-конферентна връзка с колхозници. Изглеждаше, като *н a c paн * диктатора... Вероятно обмисля самоубийство.

113

Анонимен

преди 1 година

Вчера гледах клип с джуджака. Видео-конферентна връзка с колхозници. Изглеждаше, като ***... диктатора. Мисля, че ще се самоубие.

112

Анонимен

преди 1 година

На хоризонта се задава нов съюзник на укрите! Надигащия се, гневен и започващ да долавя зловонието на nuшkaта многострадален руски народ! И това ще бъде краят!

111

Анонимен

преди 1 година

Плоскоземен русофил каза, че щетите били трилион долара. Къде бе, ракетите на Рашка падат или връз панел или в нивите, кви щети за трилиони аххахахахах.

110

(-_-)

преди 1 година

Tова е самата истина - не ни трябва война, щото сме пръсна скръб. Един по-силен дъжд ни ликвидира. Освен това сме продадени и препродадени, нямаме армия, нямаме силна икономика и каквото и да било, ама лаем като някакви ***..

109

Анонимен

преди 1 година

А в Окраина пак тъмно. Няма ток. И що така. След толкова лендлийзи пък станаха на крейзи! А и Европа да се сеща какво я чака. Защото Возмездие будет! Скоро!

108

Путин

преди 1 година

Всичко върви по план. Планирахме да се изтеглим от Киев, Змийския остров и Харков и се изтеглихме. Планирахме да пушим и да си самопотопяваме корабите и го постигнахме. Планирахме да изгубим 50 000 мъже, изгубихме ги. Планирахме 6 месеца и половина след началото на операцията да избягаме от Изюм, избягахме.

107

Анонимен

преди 1 година

До (-_-)Те и коментарите ти са като пръдня-въздухарски и намирисват

106

(-_-)

преди 1 година

Ей това не мога да проумея - как от позицията на някаква скапана територия с тотално предадени национални интереси въобще си позволяваме да коментираме глобални събития, зад които има сили способни да ни издухат от реалността само с една ***!?

105

Калеко Алеко

преди 1 година

Краят на вампирясалият кремълски джуджак е близо, както напоследък зачестиха мистериозните самоубийства на приближените до него олигарси, така и неговият край няма да е далече ... този който копае чужди гробове сам ще падне в тях, а светът ще си отдъхне с облекчение ... !!!

104

Анонимен

преди 1 година

Идва дълга зима! Укрите насочиха дулата към Сибир и рушат бърлогата на мечката! Време е за зимен сън. Ще я натъпчат мечката в на ke'нeфа дупката!

103

Русия - смех

преди 1 година

Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От 6 месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.