29

нямаме

преди 1 година

пове4е нали4ности и в склада няма

28

До 23

преди 1 година

Грамотна съм, не съм мързелива, с 39 г. трудов стаж съм, но получавам МРЗ, чисти 600 лева и нищо друго под масата, или в плик! Българските работодатели не искат да плащат, а сега си имат извинение: я ковид, я финансовата криза! Богатеят на гърба на работниците си, като не начисляват прослужено време и нощен труд, например! Спестяват всичко каквото могат и реват колко им е трудно в тези времена!

27

Анонимен

преди 1 година

Помолете Кирчо тортата да изгони още руснаци от България, да гласува десетите санкции срещу Русия, лъже журнaлята да пишат още поръчкови статии как до септември ще влезем в Москва и ще я разграбим

26

Българин

преди 1 година

Нали искахте промяна?Нали искахте Румен Радев, БСП ... на ви!

25

Прод промяната

преди 1 година

Промяната на харвардците е факт

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23, манталитет му казва на това! Все някой им е длъжен, трябва да им даде и т.н. От друга страна тези хора съществуват и в другите страни. Очевидно и без тях не може. Все имат някакво приложение в общата картинка. В ЛИ има нов хештаг #СтигаМрънка и ми харесва много. Вярно иде реч за работодатели, но можем да го възприемем и за нищоставащите и нищоправещите.

23

Анонимен

преди 1 година

Скоро хората няма да си плащат сметките. Ще спират тока и водата само на пенсионери, защото иначе ще има убийства на служителите пратени да дразнят. След един месец България няма да е същата, след два месеца няма да е същата от преди един и т.н. Много виновни кърлежи са смучели от народа си и народът ще ги посещава на адрес, Банкя най напред, къщата с магнолиите

22

Урсула

преди 1 година

Ще търпите, наказваме джуджето, важното е да плащате сметките на украинците. Слава Украине

21

Българин

преди 1 година

Ами ако ЕС не помага ... махаме се и така.

20

Анонимен

преди 1 година

До минимален българин - правилно ! В България е Рай , и тези се опитват да ни очернят ! С една минимална заплата в България можеш да си платиш и сметките и да ядеш всеки ден по кило и половина пържоли и ще ти останат пари и за екскурзия до Египет.

19

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхме построили АЕЦ Белене сега нямаше тази тема изобщо да стои на дневен ред в България. Но Бойко много сбърка като се уплаши че било много скъпо да го строим и замрази проекта. Сега тия пари пак ще ги дадем но няма да имаме АЕЦ. Голяма грешка. Изключително недалновидно управление.

18

Анонимен

преди 1 година

До дддд, добро предположенине. За съжаление това си е в техния ресор и би следвало да се погрижат. Не може този събсет от хора да са определящи за нацията. Не мисля, че статистически имат влияние.

17

анонимен

преди 1 година

Е, истината за заплатите в България, вече лъсна! Малцина ще преживеят тази зима!

16

ЕТУС

преди 1 година

Извиняваме се, сметките са за октомври месец, не за септември. Ще видите вие какви ще са ви сметките тогава.

15

Анонимен

преди 1 година

До като не чуя за изхвърлен инкасатор на вода от петия етаж заради надписани сметки или за обесен началник на електроразпределително или топлофикационно дружество, няма да се оправи тази провокация. Провокаторът трябва да е с разбита уста и да пита високо Защо така стана? Иначе само ще ви измъчват. Българите са много лоши хора

14

дддд

преди 1 година

До Хмммм 16Тези които нямат акт 16,и ползват промишлен ток.

13

Анонимен

преди 1 година

Аз ще гласувам за ПП и Кирето, те най-хубаво лъжат и крадът, да ти е кеф.

12

Хмммм

преди 1 година

"енергия за месец юли в България възлизат средно на 836 лева" кой има такава сметка и получава минималка? И то през лятото!?!?!?!??!

11

Анонимен

преди 1 година

Защото избирателите на ГЕРБ и ДПС не плащат за ток и вода

10

Анонимен

преди 1 година

До номер 1 . Ще продаваш , ако има кой да купи.....