82

Анонимен

преди 1 година

РуззНацитата трябва да бъдат ликвидирани до 9то коляно. С унтерменшени само по този начин.

81

Анонимен

преди 1 година

Шиззиккк немец германец морски 21век револвер изчерпа се. Накрая съд. И ще ревеш. "Ама аз тролих" пред съда не минава. В Германия получаваш затвор за публични нацистки поздрави камо ли за подстрекавания към тероризъм

80

Анонимен

преди 1 година

74 Тук умряли рашисти няма! Има българи, които уважават и почитат законите на тая държава. Разбирам, че за тебе Конституцията е само една жалка хартийка, която ползваш при голяма нужда, но демокрация и законност се градят със закони, а не с терористични актове. Но какво ли да очакваме от дърти комунисти и техните нагли отрочета, освен стария модел на нагло тъпкане на закона?

79

Анонимен

преди 1 година

Според някои русофилски източници в "биолабораториите"на Украйна са били отгледани кокошки-нинджи с които украинците са щели да щурмуват Кремъл... за да бъде убит с тях диктатора Путин...Явно и в този случай е използвана една от тях.

78

Анонимен

преди 1 година

До случаен минувач , в победния марш на Великия Будьони се казва: Помнят всички атамани , пмнят полските панове нашата армия как ги срази И този който посмее във война да ни хвърли нека пръв се приготви да мре. Ще го срещнат спокойно милионите войни. Оседлани са нашите коне !. Това е всичко. Няма какво да добавя.

77

Случаен минувач

преди 1 година

А що се отнася до Крим - още през 1922 народният комисариат, възглавяван от Ленин, е искал голям заем от Ротшилдови. Нямало какво да предложат в залог и тогава някой, мисля че Дзержински беше, казал: Даваме Крим! Така по този начин Крим е бил откупен от световните банкери. После Сталин анулирал това споразумение. Но след смъртта му през 1956 Хрушчов се разпоредил Крим да мине под властта на Украйна. Защо така е направил - не ми е много ясно, явно пак е искал да го ползва като разменна монета.

76

СВОЙ

преди 1 година

До МАЗЕПА.Големи херои са Укропитеците.На един убит в тереористичният Акт,стотици Хохоли биват убити на фронта.От 200-300 на ден по данни на Украйна.Пушечно месо.Ама като нямаш много мозък(като и такива като тебе) просто не разбираш нищо,докато някоя осколка не ти отнесе главата.

75

Анонимен

преди 1 година

Кво стана с украинските космонавти,които щяха да кацат на Луната с американската ракета? Излетяха ли?

74

Анонимен

преди 1 година

Референдум в Херсон ще има. *** ти дори ме знаеш първоначалната дата. А тя не е дошла още. Може ти да го видиш и лично. Можем да те закараме там. После на трибунал в ДНР.

73

Анонимен

преди 1 година

Стига с тоя Кобзон. Едно и също като латерна. Дай нещо по-оригинално. Това ли са ти възможностите? Доскучава вече.

72

Анонимен

преди 1 година

Гешев аз ще го сезирам. Днеска не му е работен ден. Обаче после ти къде ще се криеш не знам. Мислиш че много разбираш. Я кажи кое от скапаните имена е твое? Алекс? Никола-Микола?

71

Анонимен

преди 1 година

Аде пак се почна. То и нацистите са вярвали че Германия е съществувала преди да съществува Земята като планета, та и вие украинците да не сте по-назад. Не ми пука коя държава кога е съществувала. Не разбра ли 70 какъв е проблема тука? Не се правят терористични актове. Това е типично за терористите и мафиотите. Украйна ако твърди, че е цивилизована страна да го докаже, а не като изпадняци да доказват, че закона и цивилизацията са на светлинни години от тях.

70

Анонимен

преди 1 година

И в България трябва да ги почват по същия начин

69

Анонимен

преди 1 година

Отишъл на безплатен концерт при Кобзона...

68

..?

преди 1 година

Асане, ти ли го раздаваш "русофил" ,Бе? Пък и на история ще ни учиш?

67

Арвидас Сабонис

преди 1 година

Абе какво стана с т.нар. "референдум" в Херсонска област? Некой знае ли?

66

мазепа

преди 1 година

До СВОЙВсички разбираме нервността ти, но не се тревожи, взривения колаборант ще е на първия ред на концерта на Кобзон.

65

Анонимен

преди 1 година

Явно това са диверсанти терористи укри не славяни от нацистките формирова ния промити мозъци. Ето кой е държава спонсор на тероризма ! Пореден терористичен акт !

64

Анонимен

преди 1 година

Скоро май ще предадем на властите в ДНР и ЛНР укронациста. Там го чака трибунал. Нека сега да почне да хленчи пак с либералщини.

63

Случаен минувач

преди 1 година

До 65 анонименПрез 1920, малко след ПСВ, избухва руско-полска война. Панска Полша окупира Лвов и областта (Галиция). Но Русия я слага бързо "на мястото й" - Будьони разбива полските войски. Тогава Ленин решава да създаде отделна република - Украйна, област, където живеят етнически руснаци и поляци на запад. И само година по-късно Украйна се включва в новосъздадения СССР. Така че тази държава е създадена с ленински декрет. Самото й име - Украйна - говори, че е държава отстрани, накрая на Русия.