99

Пижо

преди 2 години

Кой опит, бе? Този, дето завърши с ракетния обстрел на жилищен блок ли? За същата контраофанзива, която беше готвена месеци наред според bbc, ли говорим? Баси увереността! Украйна можела да отблъсне Русия на места. Да, на мястото на 10-тия етаж на блока, поразен от ракетата. Просто не мога да повярвам как може да обърнат в пропаганда един толкова явен провал с толкова жалко изпълнение.

98

Цитат

преди 2 години

"Специалната военна операция не се ограничава само на територията на Донецк и Луганск, а се разпростира на цялата територия на Украйна. В Украйна се създава антируски анклав който застрашава сигурността на Русия и неговото ликвидиране е цел на специалната военна операция" Владимир Путин, 02 август 2022, Калининград.

97

АМАН от престъпници

преди 2 години

Ексерти подават че Путин лично преизпълнява рпоекти на американски наркомани оповестени преди идването на БАйдън на власт.. Тогава медиите разтръбиха че САЩ се готвят ударно да увредят ЕВропа като сринат дружеските връзки с Русия..Наблягаше се на блок доставки на евтини суровини вкл газ от Москва.

96

Анонимен

преди 2 години

Специалната военна операция приключва с Украйна като държава застрашаваща интересите на Русия - веднъж и завинаги. И тогава идва следващия етап на по-голяма операция. Това сте вие, господа европейци. Вие сте следващите! Вие ше заемете мястото на Украйна в новата военна операция може би с още по-плачевни резултати. Какво? Ще разрушите руските паметници, ще наложите санкции? Или може би ще започнете ядрена война с Русия?

95

СТОП ВОЙНА

преди 2 години

След окупацията на Киев и Украйна с нарко зомби митинги на майдана 2014 подставени на власт в Киев с особенна злоба удариха населението на цяла Украйна.. Последва жестока военно терористична агресия срещу населението на Источна Украйна..Убити бяха десетки хиляди.. Да се докладва кои престъпници окупираха Украйна 2014. Да се проверят кои престъпници подставиха Елцин и Путин на власт в Кремъл..1991 и 1999 .Продължава братоубииствен военен терор срещу населението на Украйна и разорителен срещу Русь

94

АнонимеН

преди 2 години

НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО НА ЗЕМЯТА Е ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПРЕДВОЖДАТ ОТ ФАЛШИВИЯ ПУТЪН!! ТЪЙ, ЧЕ ТОВА ЗЛО ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕНО , ЗАЩОТО ВЕЧЕ ЗА НЕГО БЪДЕЩЕ НЯМА!

93

Анонимен

преди 2 години

Втората армия в Европа на практика е разбита (първа по своята боеспособност е армията на Турция). С всичките си складове, боеприпаси и кадрови потенциал. Днес Украйна вече воюва с натовски оръжия, с пари на НАТО и с ресурси на НАТО. Русия премина към втория етап на специалната операция: Русия мели ресурсите на НАТО. Нещо повече, Генералният щаб на руската армия е създал уникална и гениална схема на военна операция: натовците сами доставят своите оръжия, човешки и материални ресурси за утилизация на определено от нас място - в Донбас.

92

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не преследват украинската армия из цяла Украйна - руснаците чакат украинците в определена точка и там ги унищожаваме. И украинците си заминават, и нищо друго не може противопоставят освен да умират! Ето защо Русия не унищожава транспортната инфраструктура на Украйна - арсеналите на западните страни трябва редовно да се доставят до мястото на тяхното унищожаване.

91

Българин

преди 2 години

По-скоро символ на това, че за запада украинските военни са просто пушечно месо ...

90

Анонимен

преди 2 години

Тази увереност се дължи и на високия боен дух на братята украинци! Четете речите на Зеленски и вие ще добиете увереност и надежда! ДА СЕ РАЗВИВА И КРЕПНЕ БЪЛГАРОУКРАИНСКАТА ДРУЖБА!

89

Русия загуби

преди 2 години

Украйна печели. Опитът за контранастъпление върна увереността на украинците. Украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове влиза в Москва и сатрапът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага за убийството на украински дечица и изнасилване на украински женици.

88

Анонимен

преди 2 години

До 89 а? . . . . . Когато Херсон падне, какво ще говорите пак тука зомбясалите ***? . . . . . . А ако остане обратното, какво? Ника ти е направо къртещ, първа буква на азбуката малка и питанка! Основното си го завършил, знаеш за препинателните знаци! Като завършиш и средното ела при мен търся специалисти за септични ями в чужбина - става въпрос за Америка!

87

АнонимеН

преди 2 години

РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАСОВО ИЗБИВА ВСИЧКИ ВИСОКОПОСТАВЕНИ КОИТО ПОКАЖАТ И НАЙ-МАЛКАТА ИНДИКАЦИЯ , ЧЕ СА ПРОТИВ ДЕЙСТВИЯТА НА РЕЖИМА!!!

86

Анонимен

преди 2 години

НО ПЕЧЕЛИ ОТ ТАЗИ БИТКА САМО АНГЛОСАКСОНКАТА ЕЛИТА ! НО и в българия има и тези които за англосаксоните и даже пишат тук на форумаи ни учат какво е добре и какво не - съвземете се бългпри и ги испратете при тези които им плащат

85

АнонимеН

преди 2 години

БРОЯ НА ИЗБИТИТЕ ПУТАНИСТИ В УКРАЙНА ТРЯБВА ДА СЕ УВЕЛИЧИ! И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ!

84

Пуч е спасението!

преди 2 години

Никакъв шанс нямат украинците да се спасят сами от кремълските тирани. Тяхното спасение ще дойде догодина от военен преврат в Кремъл...

83

Анонимен

преди 2 години

Вервайте си украинци, то само вярата ви остана. Нали помните какво бе казано, до последния украинец! После земята ви ще бъде предадена на други. Путин поне иска да си вземе руското, че знае какво следва. А вие украинци си вервайте. Бъдете глу*пави като българите. След 30 год ще разберете колко яко са ви пре**али вашите мили приятели и съюзници.

82

Анонимен

преди 2 години

цялата им работа е такава на украинците - една голяма измислица и лъжа

81

Цар Долар

преди 2 години

Колко са забавни тука русоробите обаче, надпреварват се да измислят кой от кой по-фейк информации, един пише че украинците загубили 15000 войници при контра атаката, личи си че не сте ходили на училище негодници. Ей такива като вас наемам да ми чистят вилата и къщата, утре е неделя ама един ще дойде да ми чисти и гаража. За това ставате само, ***

80

Анонимен

преди 2 години

20 бона ватенки са на десния бряг на Днепър отрязани от голямата земя.Скоро няма ядене гориво муниции.Хаймърите удариха мостовете.Там реката е 1км.Украинците ги бомбят яко и чакат да се предадат.Няма нужда от бързане и жертви.Няма къде да ходят.Мандалото хлопна.