28

Анонимен

преди 1 година

Вдички чакаме украинците да се хванат в ръце и да покажат, че могат да извоюват някаква победа. Дори и да си върнат само част от територията, пак ще докажат, че имат желание да бранят земата си. В момента от тях слушаме само вопли за помощ и люти закани за някаква митична контраофанзива, която все не се случва. Накрая на западняците наистина ще им писне и ще ги отсвирят. Тая зима ще я изкараме на нокти, но другата година, на никой повече няма да му се занимава със Зеленски.

27

Анонимен

преди 1 година

Да

26

Анонимен

преди 1 година

Как ще спечели войната като спре газа? Айде стига глупости, тая държава отива в кофата.

25

Бай Илийчо

преди 1 година

Сакам ЕС да са разпадне ! А нашите авроатланцици -сопа ду посиране !

24

Мунчо

преди 1 година

Даааа, пелетите поскъпват от 350 на 800 лева за тон. Дървата от 180 миналата година за тон - на 380 - 400 лева през тази година. А ние сме се загрижили за Путин и Русия ???!!!

23

Анонимен

преди 1 година

Сега рашките са на мястото на немците и ще се търкалят зимата в калта немили недраги! Животът е виенско колело!

22

Анонимен

преди 1 година

Няма никакво съмнение, че фашисткия режим в Брюксел ще направи на пух и прах цялата европейска икономика, но никога няма да признае провала на Зелената сделка и политиката на санкциите срещу Русия, защото тогава ще има голям сконфуз и тогава моментално ще загуби лице и ще стане нелегитимен.

21

Васко

преди 1 година

Газ ще пръцкаме и събираме в кутии,но няма да се дадем на Русия.Ще напълним Чирен със собствени ресурси.Едно време с пари от пощенски марки паметника на Бузлуджа построихме ,че сега ли.

20

До 32

преди 1 година

Точно така да. И благодарение на летящият розов слон на Путин и летящото килимче на песков

19

Анонимен

преди 1 година

Безполезно е да си задавате подобни въпроси и да се напъвате да отгатнете целите на Великия Лидер с капацитета, който притежавате.

18

21 ВЕК СМЕ

преди 1 година

СТАЛИН спичелил ли втората световна пич с тези над 30 000 000 УБИТИ и още поне 30 000 000 инвалиди които са УНИЩОЖИТЕЛЯ На руснаците и Русия през 2022 година...............Още повече че Путин наскоро призна че е абсурдно климата да е разгромил Хитлер тъй като тогава си е бил както всяка друга година и загадката остава............Параноята на ЦРУ е че Путин така ще загуби войната че след 30 години ще завладее цялата планета............ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ ПОНЯКОГА СА ПО ДОБРИ ЗАВОЕВАТЕЛИ ОТ армията

17

Пришълеца

преди 1 година

До франсето:))) Битката не завършва с явен победител:)))

16

Анонимен

преди 1 година

Америка вече успя. Еврото поевтиня с 20 процента, и още ще пада. Въпроса е кога Европа ще излезе от васалитета си.

15

ZV

преди 1 година

Той вече спечели газовата война. Продава по малко на двойни цени) Ще спечели и другата като извие шията на Наркомана. Време е и да накапи пленените по дърветата.

14

Русофоб

преди 1 година

Кога най-накрая ще се разкара тоя? Писна ми 20 години да му гледам азиатската мутра чипа.

13

Фкатите

преди 1 година

До Анонимен...Говорят точно обратното!

12

хахаха

преди 1 година

Нищо няма да спечели Путин от тук нататък е само губещ.Виж в очите на русофилите той е велик.

11

От Наполеон

преди 1 година

Бородинската битка провежда на 7 септември (26 август стар стил) 1812 година, в полето край село Бородино, на 125 км западно от Москва.____Това, че зимата е спряла Наполеон е един исторически фейс нюз. Отваряйте учебниците и четете, от тях, а не от новините....

10

натовски наивник

преди 1 година

Урсула е пътник и ще свалят зимата заради неадекватната си политика-ЕС им абрутния продукт на САЩ ,последните се постраха ЕС да изпаднат от коловоза .Никакви оръжия не са в състояние да победят Русия а само удължават агонията на Украйна.Пишате се глупости че Русия може да иззползва ядрено оръжие ако изпадне в унизително положение -пълни смехории и пропаганда на унижението на запада откоето н е могат да се измъкнат

9

Анонимен

преди 1 година

Зелената сделка се оказа пълен провал. Трилиони похарчени на вятъра, разрушавне на европейската енергетика - Европа е изостанала 50 години в енергийните технологии (но има технологии за кафеварки и перални с чипове с изкуствен интелект които стават безполезни). Към това се добавя енергийната криза и изтеглянето на Газпром от европейския пазар. Освен това Русия е изтегля от пазара с метали, минерални торове и туристическия пазар. Колапса на Европа е неизбежен, което вече се вижда в с първите признаци.