269

Анонимен

преди 1 година

Toя има ли гражданска отговорност, има ли минал преглед? Книжка някаква има ли ? Каква държава сме ве !? Във всяка нормална държава това щеше да е наказуемо. Утре ще тръгна с щейната и ще впрегна елени и кой ще ме спре?

268

Анонимен

преди 1 година

Също съм моторист. Имам едно падане, с 70км/ч - счупена ключица и единственото, което ме спаси да не е фатално, беше екипировката /каска, кожено яке, протектори/. Тази е паднала със 100... доообре.

267

Евгени Георгиев

преди 1 година

Човек, който упорито иска да си счупи главата не може да бъде спрян.

266

бай брадър

преди 1 година

Мацка, това ти е хабер от оня горе. Ако не го вденеш, както най-вероятно ще направиш, си е за твоя сметка.

265

хммм

преди 1 година

Трансджендър момиче ще ми преведе ли някой каква изкривеност от нормалното е че вече от толкова много не мога да се ориентирам правилно. Всеки ден някой се самоопределя на нещо още по извратено за да бъде по оригинален от другия. Едно просто гей в статията ви щеше да свърши същата работа. Ама нали трябва да следвате модните течения на запада. Много се кефя на потомствени *** расли на село които бързо искат да бъдат по големи западняци и от западняците в желанието си да се правят на модерни

264

Не е околовръстното

преди 1 година

Това не е околовръстното. На Цариградско е станало

263

младен

преди 1 година

А между другото, леко ми намирисва на фейк това падане. Карам мотор и с има няма 10км. се хлъзнах и не беше приятно, а си представям със 100км какво е. Нямаше да може да говори, че и да диша въобще.

262

Анонимен

преди 1 година

Боже , а можеше да не оживее ... А дано следващия път ...

261

ТОЯ Е МЪЖ

преди 1 година

ТОВА НЕ Е "ТЯ", НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ТОВА Е МЪЖ, ИМА СИ ВСИЧКИ АТРИБУТИ ???????? ВСЕ ОЩЕ ВОДИ ДЕЛА ДА МУ СМЕНЯТ ИМЕТО СЪС ЖЕНСКО НО СЪДА НЕ ДАВА !!!!!!!!!!

260

Анонимен

преди 1 година

То и в Европа имаше само мъже и жени...ама те. Промениха ценностите.

259

Анонимен

преди 1 година

Беше въпрос на време да се пребие. Като гледам колко й е акъла докато не я гипсират няма да се кротне. С джапанки на тротинетка.. грешна поза като кара, интелект никакъв.

258

Българин

преди 1 година

Навремето в България имахме само мъже и жени.

257

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха...траверсата с тротинетка за 8000лв се преби най-после! Беше въпрос на време. Следващия път може да мине някой през теб и то не по този начин по който си свикнал обикновено.

256

ПЕДЕРАСТИЯ

преди 1 година

Престанете да го наричате ТЯ, това мъж и името му е Емил Йорданов родом от Плевен.

255

Анонимен

преди 1 година

Добро начало.

254

Анонимен

преди 1 година

днес ще празнувам, това джендърче се е пребило. Наздраве!

253

Анонимен

преди 1 година

Взех да и се кефя. Просто показва на всички колко ни е зле държавата и как нищо не могат да и направят и това не е само тя като поведение. Представете си някой с връзки какво би могъл да прави. Те това ни е територията.

252

Някой

преди 1 година

Госпожо *** Христова, една от ролите на медиите е да възпитава. Да посочва добри примери и да насърчава хората да правят добро. Както виждам, добри пари ще вземете за тази помия - чете се. Бъдете жива и здрава и се молете, ЕМИЛИ да не Ви срещне на околовръстното в дъждовно време.

251

Анонимен

преди 1 година

Това е доста ограничен индивид ,явно не осъзнава какво прави ,не може постоянно да казваш ,че караш по правилата и в същото време да твърдиш ,че караш с 100 км/ч ,при ограничение 80 км/ч ,защо му давате поле за изява ,явно не е добре?

250

Анонимен

преди 1 година

Месеци наред нарушава Закона за движението по пътищата и Правилника за прилагане на ЗДП и когато пострада да я лекуваме с парите на данъкоплатците когато пострада при катастрофа!!!! Това неориентирано и ненормално същество трябва да лежи в затвора, а не да нарушава необезпокоявано законите!!!