458

Много гнусни

преди 1 година

Хуманоиди са либерастите.

457

Анонимен

преди 1 година

Сорросоидите никога не отговарят на неудобните за тях въпроси например за загиналите деца на Донбас, такива са указанията на кравефермата, която им плаща а именно да избягват неудобни въпроси.

456

Украинска работа

преди 1 година

Тоест американо - британска.

455

Анонимен

преди 1 година

Абе кв и украинци бе... край москва и за чий дедов им е да утрепат тая изсъхнала скумрия дугин? Те и путин да го убият файда няма щото хилядите мъртви няма да се върнат, това си е вътрешна борба в самият кремъл, там са все престъпници и това е " техният начин" за " отстраняване, с бомби, отрови, катастрофи и т.н Я си върнете филмчето от бг- ru " прехода" като почнаха с луканов та и до днеска се " чистят" тия скапани мафиоти!

454

Анонимен

преди 1 година

Сорросоидите седми месец се правят че в Украйна не е имало гражданска война и не са загивали деца, но за съжаление това не е така имаше осем години гражданска война и загинаха много деца и *** бог да ги прости...

453

Илич

преди 1 година

Искам да видя края на обединена Европа.Купчинки тухли,в основата на гигантските строежи,а от тях излиза пушечен.Постевропейците си готвят

452

Па съм я бе

преди 1 година

Чакаме ответни действия,-всички имат дъщери,синове,внуци и т.н.Важна е справедливостта,а не морала -първито е всеобщо,второто е относително Действайте.

451

Анонимен

преди 1 година

До преди половин час ...ами значи половината бг са путинисти така излиза.

450

Анонимен

преди 1 година

До "Човек" , голяма част от украйнците не искаха да знаят как се чувстват близките на загиналите и ранените техни съграждани без вина пострадали от осем годишната гражданска война в Украйна. В Донецк има паметна плоча на десетки невинно загинали деца. Загинали са от ракети изтреляни от правителствените сили. Запада не е отрекал това и Макрон и Меркел участваха в Минските споразумения. Но за жалост те не бяха спазени. Сорросоидите никога не отговарят на въпроса за Донецките деца и *** !!!

449

Да живее Украйна

преди 1 година

Усик е натрупал Джошуа:)))

448

Научно обяснение

преди 1 година

Дугин е подвел Путин да нападне Украйна и сега си плаща с цената на дъщеря си.

447

Ъъъъъъ

преди 1 година

В случая прозира дългата ръка на Путин. Обикновено така се случва с неудобните, а пък и е много удобно да бъдат набедени украинците.

446

мдаааа

преди 1 година

За всеки здравомислещ е ясно, че Дугин, Ролдугин, Пригожин и вся остальная...няма как да ги взриви случайно минаващия враг-терорист. Очевидно започва разборката в средите на КГБ/ФСБ, ГРУ и т.н. Кой ще надделее предстои да видим. Но доста генералски глави ще паднат. Теоретика на идеята за "руския свят" - Дугин, за който няма значение колко народ ще загине стига Русия да граби още и още територии, на практика се сблъска с руския свят и бг пословицата "Който сее ветрове жъне бури".

445

Анонимен

преди 1 година

Много дразнещо е когато си заложил капана, мишока на късмет да се изплъзне от среща със Съдбата, затова другаря Дугин веднага да си изпие чая с полоний любезно доставен му от комисарите след " грешната" експлозия , че ще си почерни цялата фамилия с този *** късмет, не че на някой ще му пука или липсва въпросната фамилия Дугини!

444

Адмирации

преди 1 година

Каза им истината, че Русия ще превземе Европа, а те изнемощялите европейци, искат да го взривят! Велика Руска Империя, ще бъде! До няколко години, ще се стига до Португалия, Исландия, Ирландия, Малта и Кипър! Фашистка Европа, ще падне, ще се разпадне, на малки Республики в състава на Руската Федерация! Още тази зима, ще усетят всички студа и глада!

443

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен475 За тебе IT-та ли са еталон за успешност, бе, пpимaт. Ха, силни мъжаги му се приискало.

442

Анонимен

преди 1 година

Никога няма да разбере, какво е болка, ако не я изпита лично... - И за да разбереш болката на хората от ДНР и ЛНР, требва да се избие семейството ти? Големи простотии си написал

441

Русобил

преди 1 година

Горкото дете,отиде си заради вещера на кремълското джужфе,в петък предположих че и в Москва ще има взривове но не предполагах че ще толкова скоро.

440

Анонимен

преди 1 година

Аха, сега разследващите ще стигнат до заключението, че е техническа неизправност.

439

Анонимен

преди 1 година

Винаги хората ще искат диктатори.Хората са маймууни избират най силния в случая Диктатора да ги води.Тия дет се смятат за умни преуспели и тн ай ти специалистчета и тн са импутентни непипали жена с шкембета и иректилна дисфункция нилога няма да са лидери да има кола телефон и апартамент но не са лидери. Племето а после и народите винаги са търсели силните мъжагите така е било така и ще бъде докато същестува видът човек и бозайниците