109

Анонимен

преди 1 година

и да рИпате и да не рИпате, Дългия пак че Ви рита по кокалчетата

108

Анонимен

преди 1 година

Този ще остане в историята като най-голямото политическо фиаско. От първа политическа сила преди 1 година, сега ще останат извън парламента

107

Anon

преди 1 година

Ми слави ти май единствен остана не разбрал, че си вече политически труп. Хората които събра около себе си ако могат да бъдат купени- защо мислиш че са дошли при тебе поначало? Самозабравил се чалгаджия си ти и всеки всъщност го знае

106

Анонимен

преди 1 година

Шоуто на Слави в политиката свърши.Но съмнявам се че сценаристите ,(не тия които ги дават по телевизията) на Шоуто на Слави подготвят ново шоу на Радостин Василев.И Слави сега го рекламира.

105

Дзъ

преди 1 година

Бегай, бегай човече и правИ нещо друго - джавкай, пей, свири - за политик не ставаш

104

Анонимен

преди 1 година

Този тежко увредения това по фейсбук ли гоИзсра или се появи в собствената си вампирясала телевизия, не че има някакво значение въобще.

103

Олд

преди 1 година

Живия труп пак ви говори,дано да не влезе в парламента.

102

Анонимен

преди 1 година

Добре че беше Слави да ни оттърве от киро вампиро и от ку рнелия с катъро. Че киро още щеше да се учи да ни краде и унищожава. На всичкото отгоре пак иска да ни яхне киро от столипиново. Но нема да му се получи всички гъбари ще гласуваме за Възраждане само те ще ни върнат в 21 век а не като киро в средновековието.

101

Анонимен

преди 1 година

И с какво е различен от Слави "Коцето" от Възраждане ?! LolЧе работи за Путин , като се афишира за патриот?? Със сигурност онези които ще гласуват за него, ще бъдат в пъти по-разочаровани от гласувалите за ИТН или Атака . Всички са издънки на мафията. Само ПП

100

смех

преди 1 година

Слави и сценаристите си нямат на идея кой е Брут, за какво се е борил и въобще цялата история и примера с него в случая за всички запознати е меко казано криндж :ДДД

99

Август. Жега

преди 1 година

Енергийните цени в Европа удариха абсолютен рекорд

98

Българин

преди 1 година

Аз не виждам причина България да налага визи на гражданите на САЩ, САЩ са демократична свободна страна и наши рилайабъл партньори и може да си влизат свободно в България. Това че те са решили да въведат визи за български граждани е техен избор, САЩ са наши рилаябъл партньори и ние уважаваме техния избори, не им се месим във вътрешните работи.

97

Анонимен

преди 1 година

През 2014 година Русия незаконно анексира украинския полуостров Крим и построи Кримския мост (известен и като Керченския мост), за да създаде транспортен коридор до Руската федерация. Подоляк заяви, че мостът над Керченския проток вече се е превърнал в легитимна военна цел на украинската армия.

96

Анонимен

преди 1 година

Слави не ви е виновен за нищо, той не е правил сделки с цел прецакване на българите и лична печалба, *** тука от сайта подбират и подобряват изказванията. Аз не го харесват ама ме издразни как всички се изправиха срещу него.

95

Pepe

преди 1 година

И 2% няма да хванат! Те вече май играят за партийна субсидия!

94

ДЕДО АЙДЕ ПРИБИРАЙ С

преди 1 година

ГЛЕДАЙ СИ СТАРИНИТЕ И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ПОЛИТИКА:)

93

Муахаха

преди 1 година

Машините са "ПроГраМиРани", Мача е Свирен, Съдията е Купен!

92

Анонимен

преди 1 година

Самия Тошко Йорданов обяви в прдния парламент, че дори веднъж ИТН да гласува каквото и да е заедно с ГЕРБ, ще е предателство към тените избиратели. И кво направиха накрая? Предадоха избирателите си.

91

Анонимен

преди 1 година

Никога вече ПП.

90

Анонимен

преди 1 година

По голям предател от тебе няма. Предаде гласоподавателите си няколко пъти за една година. Остават ти верни само чалгарите и гроздоберачите извън България,които ти слушат чалгата и са се установили някъде за постоянно.