15

Въпрос

преди 1 година

Е защо бе?Нали уж Путина щяхте да санкционират е и без Русия можело щото от нея нищо не зависело пък се самосанкционирахте че и нас повлякохте надолу!Де е фондерлайнен...отдавна не е лаяла от трибуните!

14

Абдал

преди 1 година

На свещи е по романтично. Награя за огрев и коледната елха ще запали ,а относно победата на Путин ,то тя е сигурна ) Само къде забрави тоя да спомене ,че няма и тогава да се изкъпят.

13

еврожендар-либерал

преди 1 година

Каква коледа бе? Не разбрахте ли, че не е политкоректно да се празнува коледа?!?!? Има толкова много нейтив европейски мююслита, които празнуването на коледа ги обижда и ги травмира психически! Айде по-сериозно... нали се разбрахме - без такива изцепки. И като излезете да празнувате нова година по площадите кажете на хората, които се самоопределят като жени да не викат много, когато мюююслитата упражняват традициите си в опипване и изнаасилване, че да не им развалят рахата. И никакво къпане, ей!

12

Анонимен

преди 1 година

Война в Европа няма, има безсмислени, неработещи, самоубийствени, излишни "санкции". Политиците на Европа санкционират населението на Европа. И ни лъжат че било за да "накажем" Русия. Въпреки очевадното несъответствие. Agenda 2030?

11

Анонимен

преди 1 година

Войната няма нищо общо, само реакциите на евроджендърите.

10

До 11

преди 1 година

Мъка! Погуби твоя брак с Африканеца и сега си сам ! Няма кой да теПомпи и да те прави жена тъй кат си грозен и не та щат у софиа

9

Анонимен

преди 1 година

Европа не е във война, защо ще гаси светлините, защото сами си наложиха санкции ли?

8

Antinwo

преди 1 година

Хахаха Какво стана с тея санкции!? Европа потъна в мрак а европейците ги съветват само да си мият зад**ците за да пестят ток и да накажат Путин . То е ясно че България няма да се оправи никога но и за Европа важе вече същото . А в Кремъл и в цяла Русия си си умират от смях с глупостите на стария континент 🤣

7

Анонимен

преди 1 година

Путин нахлузи жендерите без да си вади ръцете от джобовете.

6

Анонимен

преди 1 година

Руската агресия в Украйна погуби коледния дух, не липсата на светлини.

5

HeinrichHimmler

преди 1 година

Защо бе нали всичко беше наред, а санкциите бяха срещу Русия, а не срещу Европа? Докъде ни докараха атлантиците, да няма ток и отопление зимата. Палячовци

4

Анонимен

преди 1 година

Тези светлини са прищявка и глезотия ако помогне за смачкването на Русия аз съм с две ръце за !

3

Виго

преди 1 година

Е голяма красота както навсякъде в Испания. Относно статията кукипка отDW. Кмета на Виго няма да ограничи светлините, като това е града с най-много Коледни светлини в света традиция и няма да се наруши. Днес. Бг са смях!

2

Русофил

преди 1 година

Не може да плащаш за да се изтребва един народ в Случая Руският което си е етническо прочистване и да искаш феерична коледа и да пръдиш гръмко на масата.

1

ДДРОнег

преди 1 година

Не всявайте паника !!!___Нито ковидът беше опасен, нито зимата ще бъде студена и бедна !!!___Още повече, че Слънцето навлезе в силната си активност на 11- годишния си цикъл !!!