78

Анонимен

преди 1 година

До 78. Ходи си бе и се къпи в собствен сос от това дето си ял вчера. Голямм сиии немам думи.

77

Анонимен

преди 1 година

Българското море принципно не може и няма как да привлича богати туристи. Стратегията която беше избрана след влизането в ЕС беше правилна и най доброто което можеше да се направи към момента. Алкохолния и нарко туризъм донесе много пари на България за период от 20 години. Но всяко нещо е до време. Дестинациите се менят. Туризма никога не бил нещо стабилно на което да може да се разчита. То е временен бизнес. Днес го има утре го няма. Това е периферна икономика и зависи от много фактори.

76

Анонимен

преди 1 година

Преди бяха пригодили туризма за запани пийняци, сега за комарджии.

75

Анонимен

преди 1 година

До 70. Ей недорасляк нашето море беше супер преди 30г. Хората ходеха на него не щото са бедни а щото си е наше и беше прекрасно. Богати чужденци идваха тук. Но това защото хората дето правиха курортите мислиха и смятаха. Толкова плаж има значи толкова легла и т.н. А малумниците нацвъкаха безугледно бетона и са кво стана!

74

Анонимен

преди 1 година

И какво ще направите - ще тръгнете из Близкия Изток с флайери ли ?! Нали уж Изтока беше лош - Пробвайте на Запад и обяснявайте , че иначе не е демократично !

73

Аноним

преди 1 година

Нас, тези който ходим по Черноморието напълно ни устройва отливат на Български туристи. Повече свободно място на плажа и по спокойно вечери. От Османско сме си чуждопоклоници и търсим келепира това е. Кой сложи чалмата стане Турчин, кой отиде при гръцкия поп, стане Грък. Такива сме си ние, продажници за 5 Ст.

72

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Българският народ е мъдър и не случайно е казал - Г ъ з , глава затрива! Обратно на това, Българският "предприемач", "индустриалец", "инвеститор" и пр. "бизнесмен се самоасо;иира не с мъдрият народ а с п р о с така Бай Ганйо ! За това вече няма Черноморие , а Бетономорие За това гърците и турците ще печелят! Защото знаят как !

71

На Крим

преди 1 година

Ще е яко.

70

Анонимен

преди 1 година

Ако могат ще ни задължат да харчим пари за кимизарниците, манджуррляците и булламачите.

69

Анонимен

преди 1 година

Където искат ще почиват границите са отворени.

68

Скромен

преди 1 година

Предпочитам да почивам на Крим!

67

д

преди 1 година

нито един лев за мутрите с хотели, които не плащат честни и добри пари на работниците си, а се чудят как да измамят. Да умрат в собствения си сос

66

Анонимен

преди 1 година

Истинската причина е че повечето българи доста забогатяха последните години и вече могат да си позволят да почиват в чужбина. И разбира се винаги е по интересно да пътуваш в други държави и да видиш нещо различно. По времето на социализма и до влизането в ЕС хората почиваха почти изцяло по нашето море и пътуваха малко защото границите още бяха затворени, имаше визи и хората си бяха още бедни. Малцина можеха да си позволят почивка в чужбина.

65

Анонимен

преди 1 година

След 30г. ПРОСТОТИЯ , БЕЗХАБЕРИЕ и всевъзможни извращения с туризма , време беше да приберем и реколтата на всичко , даже позакъсняхме ! Хайде сега да започнете да градите имидж от нула в условията на зверска комкуренция да видите как точно се гради "БИЗНЕС" ( с кражби и измами беше есно , но откъдето дошло там и отишло ) и после ще го пазите като очите си а не да се величаете наготово !

64

Анонимен

преди 1 година

До 36 Смях Сладко се посмях на тази статия :) Щели да внасят диви племена като туристи от Близкия Изток и да ги лъжат с хазарт? Добре, добре... И трябвало да събарят целия бетон, дето до вчера го изливаха? . . . . . . . . . Преди 11 дни имаше по ARTE едно предаване - мечти в бетон. Франция, България, италия и др. за да видите какво са били българите! Французите са взимали опит от българските архитекте! Кой може днес да си го представи? Предаването не е българско само двете български архитектки-

63

mazen

преди 1 година

ама *** в лаina бе. що хленчите сега? някой да ви беше опрял пистолет в челото да застроите и последния квадратен метър бряг? аре у лево, дееВа Bokлуcитe.

62

Нямаш левче за WC ?!

преди 1 година

Стой в панелката за най-евтино!

61

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Лайнурния Бряг, всеки с малко пари и акъл ходи в Италия, Испания, Малта, Доминикана, Малдивите :) Турция и Гърция са тези със средни до ниски доходи ;)

60

Анонимен

преди 1 година

И с хазартния туризъм ще го дозатриете, направо на входа на Слънчев бряг ще сложите забрана за влизането на лица под 18 г., с изключение работещи за удоволствието на богатите комарджии от близкия изток.

59

от Бургас

преди 1 година

Да не сме били мрънкали, а да сме се радвали, че продукта на черноморието е ла*на? Храната в ресторантите е стара, пълна с ***, а работещите там работят за без пари. И после защо било скапано?