8

Анонимен

преди 1 година

Трябва да МАХНАТ Здравния Министър, она Данъчен( Здравен) Инспектор- Кунчев и Директора на РЗИ в Сфия....А после да им ЗАБРАНЯТ да се занимават със Здравеопазване в продължение на 5 години... и да им РАЗРЕШАТ само да ПРОДАВАТ чорапи като оня "" Митко с чорапите "" от Пловдив ( Митко , а НЕ Митьо).. ..И СЛЕД 6 месеца да ги попитат- ""ИСКАТ ли да носят МАСКИ , докато работят, продават чорапи"" ??

7

Анонимен

преди 1 година

най-лесно е да си народна хранилка и да НАСТОЯВАШ за безплатни неща които народа пак плаща

6

Анонимен

преди 1 година

ДАНЪЧНИ, Здравни инспектори и МИтничари КРАДАТ ЕВТИНИЯ ток, и затова ТОКА ПОСКЪПВА....Трябва да МАХНАТ всички КЛИМАТИЦИ в Данъчното, Здравната Инспекция и Митницата... Да им ЗАБРАНЯТ да ползват Климатик.. И сега, през месец август, да ги накарат да ходят НАВСЯКЪДЕ с ВЪЛНЕН кожух, ШАПКА и ШАЛ на врата.....Да видим дали оня - Кунчев, Здравния министър и Директорите на РЗИ, ще искат да носят и МАСКА ???

5

Анонимен

преди 1 година

Айде тая да се скрие в тези кризи и инфлация да даваме пари за тетчета на базата на които после ще крадат пари от здравната каса и ще ни затварят допълнително влошават икономическата ситуация.

4

Анонимен

преди 1 година

Има пари за бърз тест от аптеката, но няма пари за тест в лаборатория . Защо? За да не стои в карантина. Ясно е.

3

Хахо

преди 1 година

То защото като бяха безплатни ходиха да си правят!!! Повечето не искаха, защото ако са положителни няма да може да се ходи на МОЛ и други заведения, нищо че са болни

2

House M.D.

преди 1 година

Другарят Спасов готов ли е да заплати щетите, възникнали при или по повод ваксинацията? Ами дпугарката Ковачева?

1

Анонимен

преди 1 година

Тоя омбуЦмън е най-смешния в изторията на България