166

До 201

преди 1 година

"тая... кукувичка от стенен часовник!!! Каква ни е на нас тая... Шекерова"Ако не знаеш Захарова е говорител на руското външно министерство и не плямпа небивалици като нашата Шекерова, зад нейните /на Захарова/ думи стои политика. Не бъди жаба, която иска да я подковават - първо се информирай и после пиши - иначе се излагаш с неграмотността си.

165

Анонимен

преди 1 година

Русия винаги отрича те отрекоха че ще нападнат Украйна отричат че бомбардират жилищни сгради и цивилно население въобще не са те виновни и нямат нищо общо щом Захарова го отрича значи е вярно и не само в България се намесват вижте какво правят и в Македония и така балканите за тях са си буферна зона пълни с руски агенти не само да шпионират на и да вербуват политици и хора който да защитават и работят за руските интереси

164

Анонимен

преди 1 година

Време е и то идва скоро ЕС и Русия да осъзнаят кой дирижира всичко това, а именно ЕС и да заработят отново заедно във взаимна изгода.

163

Европеец

преди 1 година

До 211. Даже не осъзнаваш колко си глу.пав.

162

none

преди 1 година

Надявам се че не ми пожелава правителство като нейното.

161

Анонимен

преди 1 година

"Един път в лицето на Петков да имаме свестен демократ..."! Според мен е за Курило, ама айде! Ако имаш предвид под демократ, че ония, които му натискат копчетата са от Демократическата партия на САЩ, да, в този смисъл демократ е! Извън това обаче е едно недоносено лай.но, вечно ухилило се (май е от олиго.френията), нищо не правещо, а само развалящо! Но те затова са слуги на САЩ! За да разсипват чуждите държави!

160

33

преди 1 година

На Киро Истината и отборът му аматьори са виновни всички, без американците, а инфлацията му я пренесоха от Европа, той само държеше парапета.

159

Възмутен

преди 1 година

"Русия никога не се е намесвала във вътрешните работи на други държави". Има ли по-голяма наглост от това изявление? Ами те фактите ще й избодат очите - Унгария 56, Чехословакия 68, Афганистан 79, Молдова 92, Грузия 2008, Украйна 2014, Сирия 2015. И това са само очевадните доказани. За други тайни и не толкова тайни намеси да не говорим.

158

А сега де....

преди 1 година

А пък Херо Мустафа каза че не е вЕрно .....

157

анализатор

преди 1 година

До: Бесен Напълно те разбирам! Никой не обича руснаци! Евреите мога да ги обичам, но руснаци - никога! За потвърждение ти препоръчвам песничката на руския шоумен и певец Семьон Слепаков, "Патриотическая еротическая"! Финалът е просто велик (макар и нецензурен)!Впрочем, чух че и Слепаков е избягал от Русия в началото на войната.

156

Гледна точка

преди 1 година

Тази съветска коза каже ли нещо, значи разбирайте точно обратното.

155

Анонимен

преди 1 година

Киро Секса е като другаря Живков. Той бягал, пък те не го гонели.

154

анализатор

преди 1 година

Айде тая пак излезе като кукувичка от стенен часовник!!! Тебе кой те пита та се обаждаш .MA?Каква ни е на нас тая... Шекерова та да се съобразяваме с нея!!!

153

Анонимен

преди 1 година

Гледам оня ден едно *** с широкопола капа, се оплакава, че са му ударили шамар! Бил бохем човека! Работата му е да ходи по заведенията! И да се разправя чат пат! Другият пък, уморен и изнервен от точно такива "клиенти" му завъртял един шамар! Не че е прав! Единият се пише европеец, безделник, използващ новите технологии, за да снима скандалите, които сам причинява! Другият тъмен балкански субект, кръчмар, който може да бие само кльощавите! Това е уважаеми! Това е БГ!

152

Анонимен

преди 1 година

Ако не е дългата ръка на Кремъл, ще е дългата ръка на Овалния кабинет!

151

Анонимен

преди 1 година

АМИ СЛОЖИ СИ ВЪЖЕТО ТОГАВА БЕ. КАТ СИ БЕСЕН СТАВАШ "ОБЕСЕН".

150

Бесен

преди 1 година

Опитвам се да не намразя руснаците, но май няма да се справя!

149

Анонимен

преди 1 година

Българския неграмотен селянин скоро ще получи това за което плаче - само, че тогава ще плаче наистина!

148

Анонимен

преди 1 година

191- А ТИ МОЖЕШ ЛИ ДА МЕ ЗАХАПЕШ ЗА МАЛКИЯ?

147

ЗАХАРОВА

преди 1 година

Байдън ни разпореди война в Украйна....изпълнихме чинно