104

Анонимен

преди 1 година

До Б "Зимата винаги е била на страната на руснаците" Пролича си при нападението им над Киев. Мхм.

103

Б

преди 1 година

Зимата винаги е била на страната на руснаците, Украйна знае, че имат месец, двада направят нещо иначе тези тиритории остават завинаги в Русия ( ще бъдат анектирани скоро) Освен това пуст студ,пусти избори за Сенат в САЩ и протести в Европа идаат и Зеленски го знае!

102

Анонимен

преди 1 година

До хе хе хе "Не съм експерт по военно дело, но ако Зеле смята да си връща Херсонска област и Крим, не трябваше ли да пази мостовете?" О, да, понеже при отстъплението си руските "храбри" войници няма да ги взривят. Мдаааа.

101

Анонимен

преди 1 година

До 104 . Той вместо да уволнява що не вземе да се гръмне или някой да го гръмне.

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 100 "След първоначалния успех на обстрела с HIMARS по моста, при следващия обстрел всички ракети са били прихванати." Май и ти си дишал Ц-200 с руските другаре. В статията ясно си пише, че моста е бил повреден сериозно след ПОРЕДЕН удар по моста, а няма как да има такъв, ако "всички ракети са били прихванати" както лъжеш тук.Ти лично за нищо не можеш да "ме светнеш". Бълването на руски фантазии не е "светване".

99

Анонимен

преди 1 година

До номер сто дай повече инфо и за тука и за Сирия.

98

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 95 Одеса русофилчо е град на 2000 години, а Русия съществува от 1721 година, преди това се казвала Московия с размерите на 2 Българии.

97

Б

преди 1 година

Зеленски снощи каза, че до 3 седмици Украйна трябва да си възвърне Херсон и Запорижие..Не знам каква дрога беше взимал този път..

96

Анонимен

преди 1 година

91 .Грешката е верна.

95

Анонимен

преди 1 година

До Абе ...Е. като слушаш и четеш само урките, Дойче Веле, СиЕнЕн и сие няма как да знаеш. След първоначалния успех на обстрела с HIMARS по моста, при следващия обстрел всички ракети са били прихванати. Моста и инфрастуктурата около него са възстановени вече. И...няма 100% успеваемо ПВО в света! А и руснаците не са разположили там все още С 500,дето и дроновете прихваща. Само да те светна, че откакто разположиха С 400 в Сирия, израелските пилоти не смеят да навлизат над Сирия.Пуцат от Израел?!

94

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 93 "Руснаците чакат есента и зимата. На тях им е трудно да действат при тия горещници." О, да, спомняме си при големите студове какво се случи с бронираната им колона. Мдааа. Там се представиха много добре.

93

Сата НАТО

преди 1 година

С разгрома на руската първобитна армия от украинските войски, България се освобождава от РУСКОТО РОБСТВО, след 77 г.руски гнет и ХИБРИДНА ВОЙНА срещу страната ни от Кремълските престъпници . -----///----- Не се освобождава. За България сега идва кулминацията - да бесим Борисов, Радев, и другите кремълски марионетки.

92

Анонимен

преди 1 година

92 .Грешката е верна.

91

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама укро-нацистите докато си играйкат на "уцели мост", май не мислят какво може пък да литне към тях откъм отсреща:)...То едва ли ще се забави..., а бетонът на укритията им едва ли ще ги спаси...

90

Анонимен

преди 1 година

Одеса е бил винаги руски град, който скоро ще бъде освободен

89

Анонимен

преди 1 година

Руснаците чакат есента и зимата. На тях им е трудно да действат при тия горещници. Обаче ей го къдей септември !!!

88

Анонимен

преди 1 година

Хайде попитай твоя военен експерт защо ден след първият обстрел по моста се движеха камиони? ----///----- Камионът е 20 тона, а танкът е 50 тона.

87

Ха-ха-ха

преди 1 година

Русия не успя да превземе Лондон за 72 часа, но за сметка на това превзе Лисичанск за 5 месеца. На мястото на главнокомандващият Путин щях да си тегля куршума.

86

Анонимен

преди 1 година

защо не напишете, че ребятките са превзели напълно една от най-големите в Европа ТЕЦ - Углегорската ----///----- Това какво геройство е - да нападнеш чужда страна и да и превземеш ТЕЦ-а ?

85

Анонимен

преди 1 година

До Путин...Защо тогава нашите медии които са украинизирани не говорят за такива бойни успехи на украинците, да не каза доспехи.