131

Боби

преди 1 година

Крадеца вика дръжте крадеца.62

130

Анонимен

преди 1 година

Ето, Бойко пак ме разсмя.

129

Анонимен

преди 1 година

Катастрофа. Промяната ви доведе катастрофа. Снощи беше 700 - 800 лева, днес ще е абсолютен рекорд - 1200 лева за мегават час. При лошия модел Борисов - 80 лева.-----Колко нaгъл трябва да си да го кажеш това? Колко глyпав трябва да си за да му се повярваш?

128

гостенка

преди 1 година

До Боби Марли нищо не се доказа, от това което си написал! Дори за магистралите, какво хвана Рашков..., нищо. В съда не го ли докажеш, не върви. ДОКАЗАТЕЛСТВА ТРЯБВАТ, а не един на пазара ми каза... Оставка, Рашков пенсионер

127

всичко се знае

преди 1 година

В разсекретени доклади на ЦРУ писани още 70те. се твърди че България а и сие за вечни времена ще се ръководят от БКП защото червените се окопават мафиотски във властта..........................................Цели 45 години по-късно Посланик от Козяк заяви:"САЩ ще работят и разчитат на агентите на ДС и БКП защото в елита на ужБългарята Ви всички са такива"

126

До 144

преди 1 година

ДЖЕМКОРП: ДА. КИРИЛ И АСЕН НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА. ТОЧНО ТАКА!

125

Анонимен

преди 1 година

Кирил и Асен нямат алтернатива. Помислете реално и кажете кой, Бойко, Нинова, Карадайъ, Копейкин, Янев? Защото май това са кандидат премиерите.

124

И какво?

преди 1 година

Какво точно иска да каже Буци? Ако има някой, който върши престъпления, трябва да се залови. Това е най-нормалното нещо. Какъв му е проблема?

123

Анонимен

преди 1 година

"Накрая ще излови и тях". То така и трябва, ама преди тях - тебе

122

Боби Марли

преди 1 година

При боцко бяха създадени всякакви канали за контрабнда на каквото се сетиш. Неговите Ора криминализираха всичко за да си вдигнат цената на стоката. От тоя по-голем престъпник надали има, ама Гешев и куките се занимават с това кой пуши трева, а боци до ден днешен си изживява като Живков

121

Анонимен

преди 1 година

Баце 1 ти признавам:Знаеш ,ама всичко знаеш за това как да се откраднат пари от нас.Може би по голям спец от теб няма.Много добра оценка за Рашков даваш.Той е нашият човек.След,като приключи с теб да подгони и новите.Ние това искаме.Бай Ставри е търпелив....Строг,но справедлив.

120

Анонимен

преди 1 година

Типично по мутренски дарява при на църкви - Бойко като купиш свещ от 2 лв да заплиш няма да ти изкупи греховете и лъжите

119

Естествено,

преди 1 година

...че Рашков ще им е за пример! Толкова много имоти заграби и никой не му търси сметка! Всички ПеПе-та искат да са като него!

118

Анонимен

преди 1 година

ББ това че даряваш на църквата е да си изкупиш гузната съвест а цяла България събира капачки да се купуват ковиози за да се спасява детски живот ти нищо не направи по въпроса да хората даряват и събират пари за болни дечица само като чуят от медийте се събират големи суми пари за спасяването на детски живот ето в такава държава живем защото ви обирахте парите а ние сами си помагаме и се спасяваме жалък си Борисов позор си

117

О хо хо

преди 1 година

Вярващите в кюлчетата и пачки в чекмеджето, са наистина дълбоко дрогирани! Никой не е толкова гл.упав да държи пачки и кюлчета на служебното си място, където удобно могат да бъдат снимани, а не в частния си имот, където никой няма да ги види. Психологически НЕИЗДЪРЖАН КОМПРОМАТ. САМО ДЕ.БИ.ЛИ МОГАТ ДА СЕ ХВАНАТ. ЯВНО ИМА ДОСТА В БГ.

116

Анонимен

преди 1 година

Варненския храм в Каспичан :)

115

Анонимен

преди 1 година

Дарили пари - ами те са от партийните субсидии, които са наши пари, които плащаме като луди, за партиите, нали щяха да намалят субсидиите до 1 лев. Да, ама не. Бил дарил, лошото е , че много народ му вярва наистина, хората по презумпция са с много под-средното ниво на интелигентност. Малко над делфините. Обидих горките животни, сравних ги с нас хората.

114

Анонимен

преди 1 година

Тоя като иска да управлява - защо не се опита да направи правителство, а върна мандата, при това няколко пъти? И докога ще давате думата на очевидни загубеняци? Дреме ми на шишарката, че са дарили 120 000 лева на църква, нека да припомним, че по негово време се събираха капачки за кувьози, при положение, че един бил струвал едва 30 000 лева.

113

Даскала

преди 1 година

Бойко , точно такъв човек трябва , а не като Вашия Гешев!Котката трябва да лови и черни мишки , и бели мишки и охранени плъхове като Вас!

112

Анонимен

преди 1 година

Тоя не разбра ли, че народа го мрази и не иска да го вижда. Водят го по разни помашки селца и ромските махали, беззъбите му се радват, той им вика добре ли е, и се мисли че е фактор.