13

Анонимен

преди 1 година

Това сводка от втората световна ли е? Щото умните вече не ползват ракети да стрелят по градове и села, за да превземат нещо, което не се знае до кога ще е тяхно.

12

Anatoli до 12

преди 1 година

Ама пропагандата е платена руска. Вие сте предатели

11

Пет месеца

преди 1 година

и накрая - пръдня боя. Това ли ви е силната армия и блицкриг операцията. Джуджацитте станаха за пране в целия свят. Ега си съветската импотентна армия и орУжия. Резил.

10

Швейцарец

преди 1 година

Естествено, че укрите с помощта на Щатска логистика започнаха яростно настъпление за освобождаване на своите територии. Явно в този вестник инфото идва или от ТАСС, или от "Аганьок", или някои се страхуват от нови ddos атаки от съветското посолство, щото всички акаунти със снимки бяха унищожени.

9

Анонимен

преди 1 година

Аре, дано изгонят краварската агентура от цяла Европа и настане мир!

8

До 7

преди 1 година

Виж ти си един *** сложен тук да създава дезинформация. И ние това го знаем. Ама като повтаряш една лъжа няма да я направиш истина.

7

IQ 3.14

преди 1 година

Всяка вечер, алексей арестович прави анализ на хода на бойните действия, сутрин сводките излизат на страниците на украинското военно министерство. вместо да бъркате боза с косми от 30000 непроверени източници и ройтерс, цитиращи познат на бръснаря на братовчеда на автомонтьора, стегнете си 2 рубрики и сравнявайте руските и украинските източници, без да пишете есета и съчинения по картинка #chitalishte

6

Анонимен

преди 1 година

Безсилие. Това е оръжието на слабия - терористични атаки и партизански акции. Ако можеха, щяха да предприемат нещо систематично, но не могат. Сега е просто тормоз над населението и разрушаване на инфраструктурата.

5

Анатоли

преди 1 година

Защо не пишете че има настъпление на Украйна в окупираните територии? Има го във всички световни медии! Ама не руската пропаганда е важно да се поддържа

4

Анонимен

преди 1 година

Руски тероризъм.

3

от бъдещето

преди 1 година

За да изградят новите смарт ситита като в Китай, трябва да разрушат старите. И Кирчо като заговори за смарт ситита на Новия Световен Ред и му тръгва лигата от задоволство. Та не се чудете, когато почнат да рушат и БГ *** панелки.

2

още химарси

преди 1 година

трябват още химарси в Украйна с които да целят рашляцuте в gynemama.

1

Анонимен

преди 1 година

Айде, че се притеснихме... Разреждайте малко, че пак за ваксини пишете