18

D

преди 15 години

Съгласен съм с #17 :)

17

me

преди 15 години

Красита, не се крий! Стилът ти те издава, че си автор на статията. Поздравления, много е добра, както и всичко, което пишеш !

16

преди 15 години

Toя по-долу с римите да не е Недялко Йорданов?

15

Explosive-na

преди 15 години

Genailno ...

14

teddy

преди 15 години

Браво на този, който го е написал. Най-трагичното в случая е не че е станало, а че позволихме да се случи подобна простотия в 21век и за съжаление няма да ни е за последно...

13

gn

преди 15 години

Питат Емел Етем:- Как сте?Тя отговаря:- Бомба!

12

преди 15 години

жестока статия, нещо свежо и в тоя скапан ден.....

11

.

преди 15 години

nqmam dumi .....

10

Шпонхойер

преди 15 години

Dnes.bg, преди да публикувате статии на стажантите си поне ги прочетете. Днес е гръмнал барутен погреб около София, а утре АЕЦ - Козлодуй, а вдруги ден пожар в Нефтохим - Бургас. Списъкът може да продължи. Отразявайте адекватно новините, без да се пробвате да палите фитила на хората. И сега се замислете над името на Вилхелм Шпонхойер! Шпонхоер или Шпонхойер трябва да бъде? Втора молба, освен коментарите цензурирайте и собствените си статии, особено в случаите, когато не струват!

9

преди 15 години

Забравихте Титаник 1912 и Ню Йорк '01

8

Надежда

преди 15 години

По-добре не може да се каже!!! Браво за статията!!!

7

Biliana

преди 15 години

голям майтап, ще се скъсам от смях, браво ЕКИП на ДНЕС.бг. Очаквам сборник вицове от вас, ако недай си Боже изпухне АЕЦ Козлодуй.Явно сте се почерпили, така че "наздраве" и по-добре се прибирайте по домовете.

6

Daniel

преди 15 години

браво на автора! :D :D :D

5

Teddy

преди 15 години

Автора, ЕВАЛА.. мн ме кефиш.... весело :D

4

lolwut

преди 15 години

aaaaa windows me е по-зле от 95

3

boiko

преди 15 години

ba boiko e lud :)))))))))))))

2

преди 15 години

Случайно попаднах на това, написано от анонимен автор. Тихичко почивали си хората в града, кученца си лаели, пичове си пушели трева, и тъкмо идвал края на нощта, и София била разтърсена от мощна взривничка вълна. Страхотно казала си старичка жена, която бавно чакала смъртта, дечица плачели със всичка сила, а пичовете пафнали една трева. Кметчо Бойко станал лекичко смутен, дръпнал пердето и останал изумен, Какво да видят хубавите му очи. Европейската му столица гори. Нахлузил чехлите и в мерцедеса, засилил се от интереса, какъв е този пушек сив, отровен ли е , или прави те щастлив. Оказало се, че военните се заиграли, и складчето им се запали, и хората от близките селца, подишвали дълбоко сярната мъгла. По медии Бареков се поти, Генералчето главата го боли, какво ще правим ний сега, като останем си без столица. И изведнъж изпълни се на Бойко цялата глава, с идея за коварничка лъжа, ще кажем ний на хората сега, че това не е сяра а летничка роса. И хората ще ни повярват ей така, както за всички други подлички неща. И радостни поседнали на зелената трева, ракийка пийнали с по линийка една. Така завършила тази весела история, как решена е поредната пародия, затова мисля да ви пожелая весел ден, последен може би, но пък необикновен.

1

Daniel

преди 15 години

Open-Air fest!