88

Боб

преди 2 години

Само чакам кога ще дойде статията, че руските войнеци ядат бебета..Вече сме почти там..

87

от кога

преди 2 години

От кога в Украйна мярката за дължина е фут? Я питайте украинските бежанци? Дали децата им учат превръщане на метър във футове? Щом е на 16 години ще е още ученик потърпевшия.

86

Анонимен

преди 2 години

Като прочетох 6 на 6 фута и се отказах по нататък да чета бозата. Щом има футове значи иде реч за наглосаксонска пропаганда и нелито поне да беще си направила труда да преобразува футовете в сантиметри или метри, че да прилича на изповед на 16 годишен европеец славянин, който е свикнал да мери в метри, а футовете се прилагат в наглосаксонските страни. Баламурниците дето са прочели тази статия са я чели напразно, защото по-голяма глупост и простотия едва ли може да измисли нормален човек.

85

Анонимен

преди 2 години

Независимо на кого е син, момчето е на 16.На 16!!! На практика, това е още дете. И всички тия, дето са се захванали с футовете, да знаят, че метрите могат лесно да се превърнат във футове, ако статията е била написана за западния читател. Захващате се за футовете, защото няма за какво друго да се за хванете, нали? Иначе всички знаем, че най-вероятно всичко е истина. А наистина лошата новина е, че много лесно може да се окажете от руското посолство в руски затвор. Като вероятен предател. :)

84

истина

преди 2 години

дали му вярва някои !

83

Анонимен

преди 2 години

Ама Путим им каза.. вие ме принождавате да предприема действия ако Украйна влезе в нато. Притискате ме до ъгала и не ми оставате избор.. Нито аз го искам нито вие го искате знам но не ми оставате друг избор да приема член **

82

Анонимен

преди 2 години

До 999 "Това,което наричате демокрация е вертикалната демокрация на елитите." Спри се. :)))) Заболява го човек главата да ви чете глупостите. :))))

81

999

преди 2 години

До 75 Хичо___ Все едно е как се нарича тоталитарната власт- фашизъм,нацизъм,комунизъм или демокрация.Това,което наричате демокрация е вертикалната демокрация на елитите.Те вземат решенията,а политиците са техни посредници.Кажете къде по света протести на хора са успели да променят политики на правителства?Имате т.н.демократични ценности само при определени условия,които са ви позволени от елитите.Във времето условията се променят.Остава ви единствено илюзията,че нещо зависи от вас.

80

Анонимен

преди 2 години

Колегата 86 = е прав за врабчетата хаха

79

бай дън

преди 2 години

войната е супер! пояснявам: не спирам да очерням руснаците, все пак са агресори. не спирам да продавам, опа дарявам, оръжия на украинците. не спирам да се оправдавам за всички проблеми с войната. накрая европа ще плати цялата сметка като приеме украйна за член. ако може да продължи по-дълго ще е идеално! е ся украинците ги поизбиват, ама всеки успех изисква жертви

78

Антифашист

преди 2 години

Точно така действат нацистите. Путчето прихвана нацизъм по време на службата в КГБ Берлин и разболя цялата руслямска държава

77

Анонимен

преди 2 години

Прочетох до размерите във футове които украинчето е дало и изгубих интерес да чета по нататък. Някой по долу е написал че на това би се вързал само някой с мозък колкото на врабче, мисля че не е редно да обижда врабчетата.

76

Анонимен

преди 2 години

Сигурно подът е бил с квадратни плочки 30 см, които заедно с фугата дава страна 1 фут. Явно килията е била с размер 6х6 плочки. Как само лъжат украинските мaймyни, дори не са адаптирали продиктувания от Вашингтон разказ в система СИ.

75

009

преди 2 години

Добре ли ви платиха поне за тази шитня или бачкате за Козяк безплатно?

74

Анонимен

преди 2 години

Ако го питат тоя Влад колко са 6 на 6 фута в метри 100% келешчето няма да може да отговори.

73

Анонимен

преди 2 години

Изводът е, че винаги е по-добре, като си син на високопоставен чиновник отколкото на обикновен човек.

72

Анонимен

преди 2 години

6 х 6 фута.. добре измислена история. Американска прости*тука ли е мислила или Лондонски битирмиш ? ха-ха-ха

71

Анонимен

преди 2 години

Офф стига с тази сълзлива "шокираща" пропаганда. Никой с мозък по-голям от на врабче не се връзва вече

70

Анонимен

преди 2 години

***, за пари всичко правим, а? То бива да ни "качвате на черешата", ама нека да е с мярка все пак. А вие *** сте срам за журналистиката. То не става само с гугъл преводи от нета, трябва и акъл!

69

Честито

преди 2 години

ЛНР съобщи че гр.Северск е освободен от нацистите.