71

Ефрем Даян

преди 1 година

Алексей Арестовия кога стана Олексий Арестович?украинизацията върви с пълна сила май

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 89 "Ново 20 от рашистан - ръководството на Алмаз (производителят на С200 и С300) го уволняват, защото са завишавали изкуствено спецификациите на системите." Не може да бъде! :)))) Боби каза какви са спецификациите, той лично гарантира, че обсега им е реален. Много пъти е говорил как са се доказали в реални бойни условия :))))) Няма как да е вярно това :))))

69

Анонимен

преди 1 година

Ново 20 от рашистан - ръководството на Алмаз (производителят на С200 и С300) го уволняват, защото са завишавали изкуствено спецификациите на системите. Затова и не могат да защитават срещу HIMARS и всичките им складове на руските opku гърмят като за нова година. Хохо, защо ли не съм изненадан!!!

68

оня

преди 1 година

АМУНИЦИИ - туй за коне бре МУНИЦИИ - е туй е за оръжия

67

Шахматисти

преди 1 година

До Боби "и сега кой седи на Змийския остров - НИКОЙ." Именно. :)))) А трябваше руските батареи да осигуряват прикритие на десанта и морски плавателни съдове :)))) Това беше стратегическото значение на острова за русНАЦИте.

66

Анонимен

преди 1 година

До Боби "6. С-300В(В от Войскови)(150км) пази летища" Като тия в Хостомел, нали? :))))))

65

Анонимен

преди 1 година

До Боби"3. ТОР М2(15км) 4. ЗАРК ПАНЦИР С1(20км) С2(40км)" Кво правеха Тор и Панцири на Змийския остров? :))))) НЕма никой на втория етаж :)))))

64

Ламята

преди 1 година

Русофобството,явно върви в пакет,с примитивизъм,злоба и кръвожадност.Има един лаф:на зла кU4к@,зъл прът.Та така.

63

Анонимен

преди 1 година

Путин обича да домонстрира, че е много религиозен, но Бог казва не убивай, не лъжи, не кради...всичко това което Путин прави! Смърт на Путин! Смърт!

62

Анонимен

преди 1 година

До до72/75 "Нали от 18 години сме горди НАТО-вци" Кой бе? :)))) Клепаря в ПреЦедентството и слугата му с големите уши и сенките под очите ли са "натовци"? :))))))

61

Шахматисти

преди 1 година

До Анонимен 73 Като със змийския остров. Рашистите иначе го "държаха" и лъжеха как нямало такова нещо, че украинците им разпердушинват позициите, и най-накрая: ама и уркаинците не го завзеха :))))) Иначе всичко на острова Груз 200. :)))) Руснаците толкова се бяха отчаяли, че да не останат следи след като се изтеглиха ТЕХНИТЕ СОБСТВЕНИ самолети бомбардираха останките от ТЕХНИТЕ СОБСТВЕНИ позиции и техника :)))))

60

Анонимен

преди 1 година

С разгрома на руската първобитна армия от украинските войски, България се освобождава от РУСКОТО РОБСТВО, след 77 години руски ботуш ,след Окупацията на 09.09.1944 г.

59

Анонимен

преди 1 година

С разгрома на руската първобитна армия, България се освобождава от РУСКОТО РОБСТВО, след 77 години руски гнет ...и съсипване на страната ни ..

58

Анонимен

преди 1 година

Бобчо пак е на амбразурата да брани рашистката идеология.

57

Анонимен

преди 1 година

Руснака лъже за всичко, лъже дори когато спи. Руснака е закърмен с лъжа, отраснал с лъжа и ще умре с лъжа.

56

Анонимен

преди 1 година

До Боби Кървавия джуджак е такъв некадърник, че не смее да обяви къде възнамерява да спре, щото веднага ще му лъсне провала. Затова и постоянно лъже какво е "мислел" да направи, щото като не казваш нищо конкретно можеш да лъжеш колкото си искаш постфактум, какво си възнамерявал да направиш. И понеже вие само възпроизвеждате лъжите му, ви се налага и на вас да говорите общи приказки. Но все пак помним в началото на войната как се пенявехте, че с Украйна е свършено за 72 часа. :))))

55

Намерили

преди 1 година

Каквото търсили !

54

Анонимен

преди 1 година

Украинци, бийте руската св ол ач по всяко време и навсякъде.

53

Анонимен

преди 1 година

Защо HIMARS е качен на камион с една касета а М270 MARS е същото, но качено на верижна бронемашина и носи 2 касети? Защото М270 MARS е тежко, тромаво и не успява да се изтегли след произвеждане на стрелба - става жертва на ответката на руснаците. В сравнение, HIMARS е двоино по-маломощен, но след произведен залп, бързо бяга и се спасява. Същото важи и за руските "Солнцепьок" и "Тосочка".

52

Анонимен

преди 1 година

До Боби "Най-гадното" отдавна вече се случи: Русия и Беларус отдавна спряха транзита през тия три държави. И газа спряха. И пак нищо :)))) Нещо не си информиран от руските ти господари. Остана им само да ги плашат с нападение, но всички знаят, че Кървавия сатрап е страхливец и не смее да предизвика НАТО. :))))