13

преди 15 години

До - 7 Не камерата мърда, ами това според мен е монитор - на който е пуснат записа от камерата и този който е снима помръдва.

12

бай Иван

преди 15 години

Хайде някой да ти обясни какво тъпо парче си. Камерата не се мърда, а записа от нея се гледа на монитор. Този който снима вече монитора мърда (няма как) но все пак браво за досетлиостта ти. Продължавай да тренираш и по другите "новини" :)

11

мнителен

преди 15 години

Явно служителите на "Лукойл" са адски *** щом си мислят че това е дух или са се надрусали много здраво!То може и от жегата да е.

10

преди 15 години

:-D Za6to ne izvikate lyvci na duxove te moje da zalovqt duxa :D:D:D:

9

преди 15 години

Местният поп, за да докаже за пореден път каква сбирщина от проста ци е "православната" ни църква, се е изказал... авторитетно.

8

преди 15 години

Едва ли е отражението на човека който излиза - нали тогава всеки път ще се виждат такива неща на записите от камерите - когато някой излиза или минава оттам.Или е някаква муха (комар) кацнала върху камерата (и не е на фокус и затова изглежда така) или е монтаж.Ако е дух - не виждам логика в това - да се катери по стената след като първоначално си върви нормално....

7

Maybe

преди 15 години

Как пък така охранителната камера се мърда?!?

6

преди 15 години

...това е отражението на човека, напускащ бензиностанцията, който в началото се вижда в долния десен ъгъл.

5

преди 15 години

Дефектен запис.

4

visitor

преди 15 години

това 100% е отражение от пода или друг обект в бензиностанцията с огледална повърхност, а като имаме предвид че камерата е в стъклен похлупак който също може да отрази силует на човек, какво да си говорим...

3

MIKO

преди 15 години

Pulen montaj, i glupostta!!

2

От Сандански

преди 15 години

Комшиите си отглеждат разни билки целебни, кои за чайове.. кои за друг начин на употреба.. и когат тия билки почнат да действат.. какво ли не им хрумва на тия маймуни смотани за да привлекат човешко внимание.. пък и скоро започват беритбите, и тряа се вдигне шум около Петрич.

1

преди 15 години

Хъм, тия са слънчасали...