54

Катя

преди 1 година

Ха,ха,ха, А Дамаджаната как е ?Тия 22 имота не са от почтена държавна служба. А вие му вярвайте, че е много честен ,борец за правда и свобода,събирайте се по кръстовищата,възмущавайте се колкото искате .То наивността граници няма.Лъжеца с двойното гражданство Киро и той говори за спазване на законноста.

53

Тojo

преди 1 година

Иронията е, че полицайте си падат по к%рви, а полицайките си падат по ей такива хулиганчета дето всъщно са синчета на родители с парички, ама иначе са мноу лоши. После тая *** гнусна протестира, че иска увеличение на заплатите.... Колко от вас получатат между 300 и 600лв за дрехи на всеки 3 месеца, извън нормалното си възнаграждение? За колко от вас има почивни станции с цени като отпреди 25 години?ДА живеее родната милиция и дано си платят всички грехове мършите долни!

52

моч

преди 1 година

...сега тутакси ще се задейства кризисния PR и за пореден път ще чуем за едни чекмеджета , пачки и кюлчета , как всъщност това е мина или капан коварно заложен от ГЕРБ , а името на фактическия убиец е ББ.......Повече от година слушаме и гледаме едни и същи болшевишки партенки , които по никакъв начин не могат да прикрият тоталната и повсеместна криза и предстоящите фалит и национална катастрофа....Живеем в държавата на преZидента радефф и копоя рашкофф.

51

бай ганю

преди 1 година

Да се укрие в собственното си жилище ?хахаха много сериозно

50

Аве

преди 1 година

Тая ситуация става все по нереална! Тоз нямаш ключ за апартамента си, хубу, загубил го наркомана, ама какво е тва издирване, докато тоз друса у тях си?!?!!?! Дано цялата тази история след 10 години да се споменава като реформата Семерджиев, и да е последният такъв индивид причинил смъртта на невинен човек ... А дано, ама едва ли

49

АнонимеН

преди 1 година

БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА КОЛКО НАГЛО И ПРЕСТЪПНО Е БЪЛГАРСКОТО СЛЕДСТВИЕ И ПРОКУРАТУРА, ТЕ СЪВСЕМ ОТКРИТО ПОКРИВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ОТЛАГАТ СЛЕДСТВИЯ С ГОДИНИ ЗА ДА ИЗТЕЧЕ ДАВНОСТНИЯ СРОК И ДА НЕ ПОВДИГНАТ ОБВИНЕНИЯ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МАЛКА ЧАСТ ОТ СЛЕДОВАТЕЛИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ СА ЧИТАВИ В БЪЛГАРИЯ!

48

Анонимен

преди 1 година

Разбрахте ли сега и защо свободно се състезава с 200км/час в центъра със синя лампа безнаказано.

47

Колапс Сигурност

преди 1 година

А килъра Юлиян Борисов Георгиев от Перник - масов убиец кога ще арестуват, а забравих че си плаща на МВР Перник и РУ Бобов дол, нали е приятел на прокурора Иван Гешев и генерал Васил Василев!

46

Анонимен

преди 1 година

И после пак викайте, че нашата полиция не ни пази.

45

Анонимен

преди 1 година

Юмрук, нещо? Протестче, тва онова? Или все още държавността е стабилна според Радев.

44

Анонимен

преди 1 година

Ами те всички наркодилъри се знаят къде са, но си плащат на полицаите да не ги закачат. То това е ясно. Както Боко тиквата и пеевски си назначиха главен прокурор да не го закача, това е същото.

43

Полицай

преди 1 година

Утре с е на протест пред парламента за вдигане на заплатите за добре свършена работа.

42

Анонимен

преди 1 година

Няма ли Бойко Рашков сега да каже нещо много напористо? Рашков, къде си?

41

Пускате десетки

преди 1 година

публикацийки на ден, коя от коя по-нелепи. Ама трябва да има трафик в сайта, нали, че иначе - без заплата. И хората гадаят и коментират, щото става дума за обществено опасен престъпник. Та по повод полицайката - защо е търсил нея и защо тя ще му мъкне стълба, като в евтино криминале? Той нали е от криминалния контингент, защо не се е обадил на някой авер, който да му отключи вратата с шперц? И защо въобще ще се крие в жилището си, след като знае, че е извършил 2 убийства + висящо дело?

40

Анонимен

преди 1 година

Какво по-ясно олицетворение на мафията-държава. Татуиран изр0д наркодилър с палка и с мигащи светлини общува с МВР и клати полицайки. После защо карал без книжка.

39

Анонимен

преди 1 година

Тоест със сигурност поне цялото 1 РПУ е компрометиран и там всичко живо би следвало да хрърчи на секундата. Кой е там ''главния'' ?

38

Анонимен

преди 1 година

Хм.... Май ще излязат интересни неща, както изглежда

37

Анонимен

преди 1 година

В нормалните държави тук щяха моментално да хвърчат главите на вътрешния министър както и всички други министри дори бегло свързани със силовите ведомства. А скандала като цяло щеше да е доста жесток и на много етажи.

36

Анонимен

преди 1 година

То хубаво чадър, но сега ако го пратят в затвора, ще му отворят дупарата на бързо на този мним полицай, ще се запознае набързо с из вергите татуирания :))) Но за мен е шокиращо, полицайка да е в жипката на този ***, явно е била нарко зависима :)))

35

Анонимен

преди 1 година

Боко Тиквата и Меди Доганов ни докара дотук, Киро и Кокор пробват да пооправят нещата ама ДПС и ГЕРБ няма да им дадат, вече се разриха и Трифонов е с тях.