234

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков не е апелирал за спиране на дипломатическите отношения. А за намаляване на числения им състав. То е странно толкова много служители. И не виждам защо трябва да се оплакват, като в момента имат около 50 човека(официални), което си е предостатъчно.

233

Оранж 1948 Турция

преди 1 година

Първият концлагер бил за футболна Холандия....турчина чернокож индианец от монголоиди Чингиз хан произход.............Вечно ислямските Испания, Португалия открити Америка в която векове по рано Индианците имали култ към Белия човек

232

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 244 "добре де, давай го видим тва БВП, то на какво се базира, нещо реално ли произвеждаме или просто си връткаме пари по джобовете докато не изчезнат в чужбината?" Тия въпроси не би литрябвало да си ги проучил ПРЕДИ да започнеш да обянсяваш колко сме зле, а не СЛЕД това, или първо гледаш да буташ руските опорки и след това "ще видим"?

231

Българин

преди 1 година

Русия е гола вода с БВПто, лесно ще ги бием руснаците, ние българите имаме големо БВП, България е развита европейска западна страна членка на ЕС и НАТО.

230

Анонимен

преди 1 година

САЩ ще се бият с Русия до последния украинец, а някои се опитват да набутат България да замести Украйна и САЩ да се бият с Русия и до последния българин.

229

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да не се харесва на много хора ако не е била инициативата на Русия, едва ли щеше да съществува държава България днес.

228

до 243

преди 1 година

Знаем, беден бачкаторе... Ти си беден бачкатор заради Сорос и великите сили. Иначе щеше да си самият... Сорос... Колко си жалък. То във фиша със заплатата ти ясно пише де. Таван 3к заплата на склададжия.

227

Анонимен

преди 1 година

Не руснаците генерират толкова мизерията, а нашите червени бооклууци, които ги мъкнат в БГ. Те от там си пълнят джобовете.

226

до 231

преди 1 година

"Нали сме с американски ценности,трябва да си ларш и да отворяш джоба" Русофилът много се грижи, че "отваря джоба", но само ако в него бърка някой друг. Ако в него бърка пРосия, не само джоба, ами и други неща пита дали не искат да отваря, при това напълно доброволно. Жалко лицемерие. Същото се отнася и до жертвите: русофила обяснява, че руснаците са бедни, но за сметка на това са "независими", но като му кажат, че ще плаща повече, за да не зависи от кремълските нацисти, започва да пищи за цени.

225

Копилов

преди 1 година

След депортирането на най-отявлените ватнячета от Прибалтийските републики обратно в родната матушка, останалите ватняци се кротнаха и не смеят да надигат глава. По тихи са от сутрешната роса.

224

Българин

преди 1 година

Ще изкараме зимата и дотогава Русия ще рухне от санкциите и ще дойдат на колене да ни се молят да ни прадават нефт и газ по 20 долара, и всичко ще се върне както си беше преди.

223

Анонимен

преди 1 година

"България има рекорден БВП, така" - добре де, давай го видим тва БВП, то на какво се базира, нещо реално ли произвеждаме или просто си връткаме пари по джобовете докато не изчезнат в чужбината? Защо теглим заеми, за да Ви дават субсидии за горива като сме толкова богати? На НАТО БВП-то се базира на огромен външен дълг трупан в продължение на десетилетия заради военната му доминация, сега като НАТО вече очевидно не са доминант с какво точно обезпечават валутите дето ги принтират по цял ден?

222

Анонимен

преди 1 година

Забавни са ми краварофилите... Какво се кланяте на краварите, бе? Хищният САЩ е богат на на наш гръб. Без да ограбва целия свят, сега САЩ щяха да са нивото на африканските държави. За да са богати в САЩ, света е беден. Никога не стъпвал в САЩ, ама пръв краварофил... Няма идея как САЩ разграби България и я пороби, ама краварофил... Бедни роб

221

Лято, жега

преди 1 година

Юли месец. Вчера за първи път от месец март газта на борсите мина 1900 долара. А идва зима.

220

Augusto Pinochet

преди 1 година

СЛАВА НА РУСИЯ!!! НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ ЛЪЖЛИВОТО КАНАДЧЕ КИРО ПОД ЛОГАТА НА КОЗЯК ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИ - ЩЕ СЕ СМЕНИ ВЛАСТТА ВЪВ ВАШИНГТОН СЛЕД 5 МЕСЕЦА ЩЕ ЗАБРАВИ НОВАТА ВЛАСТ ЗА НЕГО И ТОГАВА КАТО ГО ПОГНАТ БРАТУШКИТЕ УПЕ ДА МУ Е ЯКО. ГОЛЕМИ ПРЕГРЪТКИ, МЪЖКИ ЛАСКИ И СРЪБСКА МУЗИКА. СЛАВА НА РУСИЯ!!!!!!!!

219

Българин

преди 1 година

Вчера един приятел се върна от страна която е скъсала пъпната си връв с Русия и ми показва фишове от заплати - всичките по 4, 5, 6 хиляди евро, магазините рафтовете пълни със стоки, хората карат нови кии и тесли и си купуват айфони последен модел и пътуват на почивка в чужбина. Ние българите искаме да скъсаме пъпната връв с Москва и да живеем като западняци, а не като руснаци, и да караме кии и мерцедеси и да си купуваме нови айфони.

218

Българин

преди 1 година

Със САЩ се живее добре, но руснаците ни пречат да се развиваме и генерират мизерия в България, за това сме зле.

217

Анонимен

преди 1 година

Тези пак се правят на........ Реципрочност без Муттрофанова!! Какво не сте разбрали??? Не минимизиране!! Реципрочност!!

216

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 231 "Спокойно де, сега нали си купуваме горива от САЩ" Не, продължаваме да купуваме горива от Лукойл, пак с помощта на руските слуги в България, които заплашиха с бойкот на правителството, ако Лукойл го резнат. Руснаците генерират мизерия в България и след това техните слуги у нас обясняват, че сме след другите европейски държави: наглост и цинизъм в едно.

215

Анонимен

преди 1 година

Забавни са ми русофилите... Какво се кланяте на голташка Русия, бе? Голташка Русия, която вместо да е в топ 3 икономиките на света (ако нямаше комунизъм там) е с размерите на икономиката на Португалия и има 1/4 БВП от този само на щата Калифорния. А за БВП на глава от населението, който определя колко всъщност добре живеят хората там, да не говорим- редом със Сомалия. Никога не стъпвал в Русия, ама пръв русофил... Няма идея как Русия разграби България и я поробни, ама русофил... Бедни роби.