44

Киро Канадеца

преди 1 година

Хляб 5 лв, дизел 5 лв, парно 500лв, режим на тока и водата, наказваме Путин, ще търпите

43

о. р. майор

преди 1 година

Информацията е секретна, защото е във вреда на хората. Най-вероятно подписаните от Киро Простия документи и договори ще ни поставят в такава зависимост от САЩ, че и децата и внуците ни ще разберат каква ПРОМЯНА е минала през България.

42

Анонимен

преди 1 година

на никой не му пука нито за газтта нито за бензина нито за инфлацията. на тези с големите държавни заплати им е все тая. ако на някой му пукаше отдавна да са го оправили.... даже нямаше да се стигне до тук.

41

Царя е гол

преди 1 година

Българския народ е като жените, обича да го лъжат. На всичко отгоре за очевидни лъжи, вярва още по-силно и се кара с приятели, за да защитава още по лъжливите и абсурдни теми. Изключително странно. Вървим към пропастта с усмивка, гордо качим и даже пеем надъхващи песни.

40

Българин

преди 1 година

Просто Киро е виновен за цялата ситуация. Този човек не е Българин и няма как да милее за България. Единственото, което го интересува е как за пари да продаде българския национален интерес и сувернитет.

39

Анонимен

преди 1 година

Ако има нещо секретно,то е в празната продажна кратуна на Киро Тъъпото!Какво секретно има в това,че нашият убавец ни насади на пачи яйца с това показване на мускули спрямо Русия,сега си ползваме същата газ само където византийците ни прибират едни тридесет процента отгоре,Какво секретно има е това че нашият убавец,бореца против Русия даже и не забелязва как Лукойл ни одира кожата от гърба с тия цени на горивата!

38

Анонимен

преди 1 година

32% увеличение на газа е повод за нова манифестация. Тези докато са в оставка ще ни върнат са 20 години назад, заради инат, за да се хвалят , че наказват лошите руснаци, а реално наказват българите, които трябва да плащат 3 ПЪТИ по скъп газ от съседна Сърбия.

37

Анонимен

преди 1 година

Нали сте послушни евроатлантици, кво ви пука за газта

36

анонимен

преди 1 година

Засекретиха сесията в парламента народа да остане в неведение по днешната тема-енергетика. Булгаргаз обяви , че няма газ. Още малко и ще започнат фалити на предприятия. Само слепите не виждат виновниците.

35

Кой видя скъп газ?

преди 1 година

Е че газа ни е един от най-евтините в Европа? С какво го сравнявате че го изкарахте скъп с Беларус ли? Еми иедете в Беларус, там ще ви е евтин газа и хляба. Но като гледам опашката е към Гърция - газ >2лв. бензин>4.50 а Българина иска Гърция а не Беларус. Разбираемо е едни чевекоподобни, но същества без душа и ценности да искат евтин газ, без да им пука че това коства смъртта на деца в Украйна и всеки литър е патрон, който ще остави сираци на по малко от 1000км от тук. Но те са *** не хора

34

Анонимен

преди 1 година

Какви секретни цени какви глупости пак ви баламосват кирчовците. Истината се вижда, че метана се продава на 3.60 за кг. Миналия юли се е продавал за 1.50 . Колко процента е ПРОМЯНАТА

33

Анонимен

преди 1 година

Лена излезе и най отговорно и наперено заяви че Киро е договорили пъти по ниска газ от незнам къде си Лена ела кажи къде е газта манипулациите на нулеваците няма ли отговорност за тези пред законите

32

мдааа

преди 1 година

Който не иска дългосрочен договор, го чака това, цени на спот пазари: - Цените на газа в Европа днес минаха над прага от 1900 долара за 1000 куб метра за първи път от 9 март, сочат данни на лондонската борса ICE. Августовските фючърси на хъба TTF в Нидерландия поскъпнаха до 1926 долара за 1000 куб метра или 182,65 евро за мегаватчас.Като цяло стойността на газа от началото на днешните търгове е нараснала с близо 7 на сто.

31

Анонимен

преди 1 година

Вчера имаше статия , че 20 страни от ЕС продължават да получават руски газ и 7 сред които и България да не получават. Най смешното е че руски газ влиза в България и стига до Сърбия , Унгария , Северна Македония на цени доста по-ниски от тези на които България купува газ. Пълен Провал

30

перко

преди 1 година

ТЕМАТА ЗА ГАЗА Е СТРОГО СЕКРЕТНА! ДОСТАВКИТЕ И ЦЕНИТЕ СЪЩО! РАЗТУРЯЙТЕ ТОЗИ МАЙМУНАРНИК!

29

Анонимен

преди 1 година

Ние не сме виновни за скъпия газ определено, щото сме им платили, а те прекъснаха договора :)))

28

Анонимен

преди 1 година

Кирчо нали си прави снимки в щатите и се хвалеше , че е договорил газ по евтин от руския. Какви са тези увеличения с 30% всеки месец. До зимата цената ще е двойна

27

Аз промяната

преди 1 година

Къде сте защитници на подмяната излизайте да защитавате фалирането на България от вашите любимци нали се бяхте събрали за председателят на Парламента и Киро лъжеше мажеше явно Гешев защо спиш Европа и разследващи прокурори къде сте България се върна 30 год назад Българи спасявайте се поединично

26

Анонимен

преди 1 година

Миналата седмица вдигнаха парното с 40%, а тази нови 32% поскъпване на газа. Ще бъде скъпа и студена зима. Истинска промяна ни чака.

25

Анонимен

преди 1 година

Прокуратурата трябва да ги изслуша, не НС.