224

ха ха

преди 1 година

Отидоха си шофьорите, чистачките, градинарите от руското посолство и сега нема кой да пише по форумите

223

Георги

преди 1 година

До Норд ЗАЮВЦИТЕНяма да те питам, нормален ли си, то е ясно, ама за таквиа като тебе Белене плаче с кърваваи сълзи да бъде отвеорен или някои транспортни войски ... Айе легай си бепзолензяк

222

ЕвроАнадол

преди 1 година

Булгарст.ан хабиби кючек тепе дениз хъмъма честито върнахте се в родината си най-накрая изгонихме агресора,за Батак Шипка само дет излъгахте бая народ хаха винаги сте били рая , айде в кошарката пак охаааа тоя път неа ви пуснем , Али рази ще ви оправи дъщерите , руснаците не ви заслужават :)))

221

Морски

преди 1 година

Какво можем да загубим? Елате на българското Черноморие и ще видите. Трагедия отвсякъде - празни хотели и квартири, пусти заведения, на плажовете няма хора, такситата стоят с часове на пиаците, цените са вдигнати до Бога. По улиците се мотаят само някакви неориентирани българи и ядат хамбургери, пица и дюнери докато вървят.

220

Норд ЗАЮВЦИТЕ

преди 1 година

Шведи,Руснаци,НорвежциШотландци,Англичани,Финландци и прочие са от един и същ СЕВЕРЕН ЕТНОС характерен с неизживян период на варварство и дивачество............Борис Виан в "Ще плюя върху вашите гробове" намеква че ЮЖНИЯТ австриец Адолф Хитлер е "бял чернокож" от червена Африка.......келтогерманския ЧЕРВЕНОКОС мулат Фридрих Барбароса нападнал СССР ли е ХИТЛЕР?....За ХИТЛЕР русите скандинавци са ОПИТНИ ЗАЙЧЕТА за експерименти с хора с цел ИЗКУСТВЕНА висша раса а Славяните са Страхливи ЗАЙЦИ

219

Анонимен

преди 1 година

Да можеше да каже Навални, за руската обич към перални.

218

Анонимен

преди 1 година

Тия дето реват - споко Путин има нужда от истински патриоти, ще ви приеме.

217

Анонимен

преди 1 година

В руското посолство ни беше надеждата, уви угасна.

216

Анонимен

преди 1 година

Какви фантазии са ти в ума бе, копейкин? Какъв смъртоносен удар, Русия с една Украйна не може да се справи, удар щяла да нанася. Всички виждат какви крадци и убийци са на жени и малки деца, лъжци и манипулатори във всичко казано. Като Митрофанова - щяла да затваря посолството. Решение за затваряне на посолство не се взема от такава като нея, тя е едно просто изпълнителче. Все едно чистачка да заплашва, че ще затвори летището. Смешно, та чак трагично.

215

Анонимен

преди 1 година

Сега без руски " разузначвачи" нато може да си прави каквито си поиска експерименти в базите, със сродни на тяхната генетика, честито мамунки

214

Анонимен

преди 1 година

Ужас, на кой ни оставяте, осиротяхме, рееев.

213

Анонимен

преди 1 година

Алилии четирихилядниците сега какво ще работят? Чистачи и миячи.

212

Анонимен

преди 1 година

Легитимността на България през Русия ли минаваше?! Не се учудвам, никак не се учудвам....

211

Анонимен до Пешев

преди 1 година

Щом задаваш този глупав въпрос напърво време си изгубил разсъдака си.

210

Тенгри кан

преди 1 година

Ние с Русия винаги можем да възстановим дипломатичексите си отношения, но когато закрием американското посолство, да видите тогава какъв рев ще настане в България, не само по интернет форумите. Ша реват и вият на умрело секви пиклювци;))) и посеричковци;))) Разбрахте ли ве, ***, мамини? А?! ;))) Закриването на американското посолство, ще е завинаги! Ние там нямаме интереси, а и Америка е една варварска държава, още държи индианците в резервати, а говори за демокрация и човешки права!;)))

209

Анонимен

преди 1 година

България е нелегитимна държава вече

208

Пешев

преди 1 година

Закривайте...Стига сте плашили. Чудя се какво може да загубим...:))

207

Анонимен

преди 1 година

До 284 Вредата ще е колосално по-голяма от ползата на изгонването на "70 шпиона"))))))Конкретно, докажи вредата, без общи голословни приказки.

206

Анонимен

преди 1 година

Веднага да се направи в детска градина. Че всяка година е битка за място.. Не достигат!

205

Анонимен

преди 1 година

Последствията от простотията на просто Киро и овчедушието на БГ стадото ще са пагубни за България. Турците са на ход Ванга и Севрюкова ще излязат прави, че България ще се оправи след като и се отнеме територия. За нищожната ни икономика ответния удар който ще ни наложи Русия ще бъде смъртоносен. Вие си драскайте тука зимата която ни пледстои ще ни върне в първи клас.